σιγά μην έρθουν οι Limp Bizkit έχουν παρελθόν με Slipknot.
Πολυ πιθανο να ερθουν οι Limp Bizkit, αν αναλογιστουμε οτι 29/6 παιζουν Βουλγαρια…
Σταματα ρε εσυ με ποιον εισαι δηλαδη!
Τι παρελθόν, ερωτικό;
Για να είναι ΤΡΟΥ
Στο απο πανω σου ποστ δεν νομιζω οτι αξιζει να απαντησω…
Τωρα γι’αυτο που λες εσυ…Δεν ειναι μισος για την ημερα…Δεν θα παω απλα και τελειωσε…Δεν τα γουσταρω πως να το κανουμε…Αυτο δεν εμποδιζει αλλους βεβαια να τα ακουνε…
Με ειχε τσαντισει ομως απιστευτα το οτι οταν ειχε ανακοινωθει μονο η 3η μερα επρεπε καθε μερα να διαβαζω 250 μαλακιες και την κλαψα του καθενος…Αν μετρησεις τα ποστ μου σε αυτο εδω το θρεντ ειναι 4 με αυτο εδω…
Επισης δηλωσα οτι χαιρομαι που θα λειπουν συμπεριφορες οπως αυτες που λεγονται για την 4η ημερα γιατι δεν ειναι του γουστου μου και οτι ευτυχως αυτες οι συμπεριφορες θα γινουν μετα και οχι πριν απο την ημερα που μου αρεσει…Πραγμα που σημαινει οτι εστω αυτο το υποτιπωδες χορταρι θα υπαρχει (ελπιζω) και δεν θα φαμε το απειρο χωμα…
Οσοι γουσταρετε να πατε στην 4η καλα να περασετε, δεν ειδα ομως και πολλους να κραζουν τους Slipknot κλπ με τον τροπο που αναεφερονται εδω στους Motley…
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι αν θελετε να σεβονται τις δικες σας προτιμησεις, σεβαστειτε και των αλλων…Και επειδη θα με προλαβει ο κοκκινο ρουμι ναι ειπα αυτο που ειπα για τους Voivod και αυτο γιατι για μενα ειναι σε λαθος μερα…Ισως εκφραστηκα λαθος αλλα οταν βλεπεις καθε μερα τοσα ποστ κλαψομουνικα σου βγαινει και νευρο…
Αυτο ειπα μονο…Τωρα αν το καταλαβατε αλλιως ΟΚ…Γι’αυτο ειμαι εδω να το εξηγησω…
Με σενα ειμα:pι… και εγω Lamb Of God, Down και Machine Head θα γουσταρα που επισης ειναι free στις 30/6
Οι Limp Bizkit καποτε θα μου προκαλουσαν ενθουσιασμο, πλεον δυσκολα…
Εγω εχω ακουσει 3 κομματια τους στο λυκειο.Το ενα ηταν η διασκευη στο κομματι απο το mission impossible,τα αλλα ουτε θυμαμαι :Ρ
Ε ψιτ λωρηπωσσελενε,ακους?
Φερε ΝΤΑΟΥΝ.
Ρε παλικάρι Ρασπουτιν, εμείς δηλαδή που ουδέποτε γκρινιάξαμε για την τρίτη μέρα, τι φταίμε να βλέπουμε παντού την ίδια γκρίνια. Και στην τελική εσύ και στα ξένα σου φεστιβαλ πήγες/θα πας (δεν ξέρω καν), και τους Μοτλευ σου θα δεις, τι σε κόφτει το θεντ των σπλιπνοτ.
Έλεος ρε μερικοί ψάχνετε απεγνωσμένα θέματα για να ασχοληθείτε.
πρεπει νασαι λιγο πιθηκος για να συζητας σοβαρα(οσοι εδω κανετε χαβαλε για το συγκεκριμενο θεμα,repsect!!!) για το πως θα πας στο mosh pit για να πλακωθεις με τον διπλανο σου #-o
πρεπει νασαι λιγο πιθηκος. #-o
αντε να δουμε τους mastodon και μετα θα αφησουμε το mosh pit στα εξελιγμενα πιθηκοειδη μας #-o
μακαρι να φερουν Kylesa.μακαρι. 8O
Tωρα εσενα το προβλημα σου με το mosh-pit ποιο ακριβως ειναι???
Απλά μπορεί να ανοίκει στη κατηγορία των ατόμων που θεωρούν τα mosh pits από περιττά έως κινήσεις ανώριμων και απολίτιστων. Κι εγώ τα θεωρώ λιγάκι περιττά σε ορισμένες καταστάσεις. Το ότι έχουν πεθάνει άτομα από pits σου λέει κάτι;
Δώσε!
Μακάρι να έρθουν AYTOI ρε γαμώτο.
Βασικά άλλο mosh pit και άλλο Mosh pit στο Terravibe. :Ρ
Ρε τα pits να γίνονται αλλά να μπαίνουν μέσα μόνο όσοι θέλουν κι ας σπάσουν χέρια πόδια. Πολλές φορές σε σπρώχνουν και σε βάζουν μέσα με το ζόρι αυτή είναι η μαλακία. Επίσης αν δείτε βιντεάκια απ’ το εξωτερικό, αν πέσει κάποιος κάτω σταματάει ΑΜΕΣΩΣ το pit, τον σηκώνουν και μετά συνεχίζουν. Εδώ στη καλύτερη θα σε πατήσουν στο λαιμό κάτι πιθηκάνθρωποι. Επίσης, πολλές φορές υπάρχουν και ειδικά άτομα (με φοσφοριζέ φανελάκια κι έτσι) ΜΕΣΑ στο κοινό και επιβλέπουν. Αλλά εδώ θα μου πεις, υπάρχουν και άτομα που θα κάνανε και pits στους… Mono, τι να πεις :lol:
εχει πεσει,ειπαμε δεν ειμαι και πεταλουδα,δυναμη εχω,δεν παει με τα κιλα η δυναμη…
να υποθεσω οτι ανηκεις στην εκλεκτη συνομοταξια των περιορισμενα εξελιγμενων εγκεφαλικα θηλαστικων που γουσταρουν να πλακωνονται εν μεσω μιας συναυλιας ?
η απλα εχεις σπουδασει ζωολογια και ειπες να υπερασπιστεις τους συγγενεις των πιθηκοειδων ???
Αν πέσει με φόρα όμως κι εσύ είσαι σκυφτός γιατί δένεις το κορδόνι σου;
μορε ολοι αυτοι ειναι να φαν καμια μερα τιποτα μπουνιδια να παν νοσοκομειο να νιωσουν λιγακι πως ειναι αυτοι που τους παταν εκει μεσα να χανουν την συναυλια και παραλληλα τα λευτα τους!Εδω ρε σεις περσυ ο κολλητος μου εφαγε λοστο στο κεφαλι στους Maiden(καλα maiden) και πηγε asap νοσοκομειο,ε ρε ξυλο που θελει αυτος που του το κανε…:-k
Ποιος δενει κορδονια μορε μες στα πιτ?Βασικα προσπαθω να ειμαι πιο γρηγορος για να τους σπροχνω εγω πρωτος… χαχα :lol: