Τι λοστοί ρε, χαλαρώστε λίγο. Σιγά μη πέφτει ξύλο και με αλυσοπρίονα.
Τι, λοστό; 8O Ποιοι ήτανε μέσα, ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Νίκος ο Πεταλούδας; Βασικά εγώ δε καταλαβαίνω πως ευχαριστιέται κανείς μια συναυλία όταν μπαίνει σε pits. Το βρίσκω τελείως αφύσικο αφού η προσοχή δίνεται στο πως θα ρίξεις καμία και δε θα σκοτωθείς και όχι στα κομμάτια που παίζονται. Όπως και να χει, όσοι είναι πολύ brutal και ρίχνουν μπουνίδια στο ξεκάρφωτο και κατεβάζουν λοστούς έτσι δε θέλουν πολλά, 10 άτομα να τον πιάσουν να του σπάσουν ένα χεράκι ένα ποδαράκι και μετά βάζει κατευθείαν μυαλό.
Έτσι πρέπει να κάνεις αν θες να επιβιώσεις
πω πω τι μου θυμισες τωρα… εκεινη την μερα τα εσπασαν οι anthrax…
συμφωνα με εγκυρες πυγες, στην συναυλια των splipknot θα παρευρεθει και ο leatherface, απο το texas chainsaw massacre… επισης μπορει να ερθει και ο jason …
Λοιπον απο δω και περα οποτε γινεται πιτ,θα σταματατε και θα τις βγαζετε να τις μετρατε.
Φτανει ομως τωρα με τις μαλακιες,τζοιν μη στον αγωνα υπερ των νταουν και των λαμποφ.
αυτοι οι down λενε τιποτα ?
!!!
μπα όχι…
Aν διαβασει κανεις αυτο το θρεντ που δεν ξερει περι μος-πιτ θα νομιζει οτι μονο απο θαυμα βγαινεις ζωντανος απο κει μεσα…
@ awake: Ναι ανηκω κι εγω σ αυτην την εκλεκτη ομαδα των πιθηκων που αρεσκονται να πηγαινουν για καμια 30αρια ραμματα μετα απο καθε λαιβ…
cynic η παναγια μαζι σου.
Παρακολουθώ με οξυμένο ενδιαφέρον αυτή τη βαθυστόχαστη κουβέντα… :-s:-s
και εγω και εγω…
Ποιος την ξεκινησε αραγε?
Παντως παιδια αυτο με το λοστο ισχυει περιεργο σας φαινεται?Εδω Kreator στο Κεντρο Ελληνισμου,εκει που ημουν στην γωνια εσπασε μια πορτα,μπηκαν μεσα 3 γομαρια και αρπαξαν τον διπλανο μου τον πεταξαν εξω,ε καταλαβενεται τι ακολουθησε…Διπλα μου ηταν,θα μπορουσαν να αρπαξουν εμενα…“δοξα τον Αθεο”:roll:
Και αυτά τα γομάρια τι υποτίθεται πως ήτανε; Έτσι όπως περιγράφεις τη σκηνή (σπάσιμο πόρτας, μπουκάρανε μέσα, αρπάξανε τον άλλον) θυμίζουν mini bosses απ’ το Resident Evil.
καλα ρε περιεργο σας φαινεται?Λες κ δεν εχετε παει ποτε σε λαιβ#-o
@Bleedin History: εγω με 39-40 πυρετο μερα που ναι τι να πω? xP
κούραση
Οι απαγωγές ατόμων είναι σύνηθες φαινόμενο σε μεταλ συναυλίες.
Πολυ παραξενο να μπουκαρουν 5 ναρκωμανεις και ηλιθιοι και να πλακωσουν ενα ετσι επειδη ειναι μακακες?
πολύ παράξενο να γίνει 1 (ΕΝΑ) ποστ ον-τόπικ?
ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΖΟΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΜΠΟΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΑΟΥΝ.
Λουσιφερ,επισης εμενα ο κολλητος μου μου ειπε οτι στα λαηβ ερχονται εξωγηινοι και απαγαγουν τον πιο μικροτσουτσουνο του μουσπιτ.