Βαριέμαι…χαχαχααχαχαααααααααααααααααααα
Deftones;
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΓΑΜΩ :!:
ΓΙΑΣΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟ8)
Γουστάρω αφάνταστα που θα δω 2 λατρεμένες μου μπάντες σε μια βραδιιά, αλλά αυτοί + μερικά ονόματα της 3ης μέρας + αυτά που θα έρθουν τον Ιούλιο (Heaven & Hell κλπ…) παίζουν στο Gods of Metal στην Ιταλία.
Εχω προβληματιστεί.
Gently my mind escapes to the relaxed world of pleasure (aka το καλύτερό τους κομμάτι).
πες κανα αλλο ονομα:-s
Πες μου, πες μου!! Το βρηκα;;
Γμτη εμπνευση, δε μπορεις να πεις!!
Mετά με ρωτάτε γιατί του τη λέω.
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!! Πάμε γερά για Slipknot!! Θα είναι αξέχαστη εμπειρία, είμαι σίγουρος!! Τους είχα χάσει στο Λυκαβηττό αλλά όπως είπε και κάποιος, τώρα θα είναι δέκα φορές η μπάντα που ήταν τότε…
Τους αξίζει να είναι headliners και ας μην το αμφισβητήσει κανείς…
Πλακίτσες με τους Bolt Thrower παρακαλώ να μην γίνονται γιατί αρκετοί εδώ μέσα στο φόρουμ είμαστε ψυχάκια με τη συγκεκριμένη μπάντα και αυτός που διαδίδει τις φήμες να εύχεται να μην τον πετύχουμε πουθενά…:lightsabre:
Φίλε Drifter ενδεχομένως να έχεις σαδιστικές τάσεις… Αν έχεις να πεις κάτι σοβαρό και έγκυρο please πες το… Έπεσες μέσα σε slipknot… Αλλιώς μην παίζεις με τα νεύρα και τις προσδοκίες μας…
αυτό ακούγετε καλή φάση λογική τιμή και θα δω μια και καλή κάμποσες μπάντες που αν και δεν τρελαίνομαι θα ήθελα να τους δω live (motley , voivoid , mastodon , slipknot [SIZE=“1”]εδιτ: [/SIZE]και magnet) και φυσικά WASP που θέλω σαν τρελός να ματαξαναδώ 8)8)
χαχα αυτά είναι κανονικός πόλεμος …
(btw είμαι ο μόνος που διαβάζω τα δελτία τύπου και μου φαίνονται το λιγότερο τραγικά ??? #-o)
NAI ΡΕ!!!ΑΖΙΖΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΖΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!:D:D:D
Επιτελους ερχονται!!! (για τους περισσοτερους δεν μετραει το 2004)
Επιτελους ερχεται μια τοσο μεγαλη μπαντα, κ ερχεται τωρα κ οχι προς την δυση τους!!!
Οριστε που γκρινιαζατε…Τωρα χαρειτε…Εσεις γιατι εγω δεν προκειται να ερθω αυτη τη μερα…Παραμενω μονο στην 3η μερα…
Αντε να δω τι θα λετε τωρα…Καλη η ντιντι ε…??..Γαμησε η ανακοινωση ε…??..Οι ιδιοι που πριν μερικες μερες βριζατε…Τεσπα δεν εχω κατι με τη ντιντι και εγω τη βριζω συνεχεια…Απλα αποδεικνυεται οτι αν δεν φερουν αυτο που θελει ο καθενας η ανακοινωση ειναι για τον πουτσο…
Τεσπα δεν μου πεφτει λογος αφου δεν θα παω και οσοι πατε καλα να περασετε…
Για ενα πραγμα χαιρομαι…Που δεν θα γεμισει το θρεντ της 3ης μερας με ασκοπα, κλαψομουνικα ποστ…Αντε γιατι βαριομουν να διαβαζω 8 σελιδες τετοια ποστ καθε μερα…
Κι εμένα μου ήρθε τώρα ότι μας έχεις σπάσει τα 8):p:D
Πω ρε δε συμφερει να παρω για το 10 διημερο κ την τεταρτη μερα.Μαλλον για τετραημερο με βλεπω αλλα δεν πολυθελω να δω την τριτη μερα.Πως λειτουργουν τα εισιτηρια του 4μερου???Μπορει την τριτη μερα να παει καποιος αλλος με το εισιτηριο μου???#-o
Ναιιιιιιι ρεεεε
Επιτέλους θα δω Slipknot και την ίδια μέρα Mastodon
Πωωω σκέτη ονείρωξη
Μόνο με την ονείρωξη του 2007 συγκρίνεται
Σκατά στα μούτρα του Jordison και των άλλων 7 (πλην του Corey)
Φέρτε Araya ή Flynn για Headliner…
Τώρα με Slipknot χεδλινε δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες…αλλά να μου πείτε πέρσυ είχαν παίξει πολλά καλά ονόματα πριν τους Judas (πχ carcass/morbid angel/cavalera conspiracy) αλλα και πάλι για slayer αν δεν ειναι head όνομα δεν πιστεύω να έρθουν για να παίξουν μόνο μία ώρα…
Κι’άλλοι κι’άλλοι:D:!:
Άμα έρθουν όμως θα μου κάνετε το τίκετ? Deal?
Πολυ δυνατα ονοματα, ασχετα αν δεν ακουω κανενα απο τα 2!
φερτε και lamb of god ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D