Αν έρθουν και οι LoG που θα παίξουν; Στη μικρή;
Aμα ερθουν οι Bolt Thrower θα σου στησουμε ανδριαντα !
Αν δεν ερθουν θα μας κανεις εσυ το τικετι.Ντηλ?
παντως αν ερθουν οι bolt thrower ουτε ταπητες, ουτε μαλακιες…ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
χλωμο μου φαινεται ομως:(
SLIPKNOT,SLIPKNOT,SLIPKNOT…
Απλά γ@μάει. Τέεεεελος. Μπορώ ήδη να τους φανταστώ και με τους Lamb of God δίπλα. Άντε και Metallica. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ.
Deal!!
Σα να εγινε πιο ενδιαφερον το φετινο ροκγουεηβ :vibrate:
Ρε Ρεντ Βάιπερ, μην τους πριζώνεις τζάμπα για ΒΤ!
Για να το γράφει η αφίσα του γερμανικού χεστιβάλ, λογικά θα έχει παίξει συμβόλαιο αποκλειστικότητας (όπως κάνει και το keep it true)
μακάρι βέβαια να’χεις δίκιο, αλλά το βλέπω κάτι παραπάνω από πάνχλωμο
ΜΕΣΑ !!! ΝΑΙ ΝΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!
SLIPKNOT!!!1 people equal shit!!!
Eισαι λαθος εδω φιλε.
Και νομιζω ξερεις γιατι.Η ντιτι οτως η αλλως ειναι γτπ και θα το λεμε.Αλλα ΟΠΩΣ και να το κανουμε οι Slipknot και οι Mastodon ειναι μεγαλα ονοματα των ημερων μας που γουσταρει ΠΟΛΥΣ κοσμος και οπως βλεπεις παιζουν στα μεγαλυτερα ευρωπαικα φεστιβαλ.Οποτε η εμπαθεια δεν λεει κατι δικιο ειχαμε αν γινοταν το μεγαλυτερο ελληνικο φεστιβαλ με Motley crue και Wasp.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι γαματη η ντιντι επειδη εφερε voivod ξερω γω που γουσταρουμε 10 ατομα.
Μακάρι να έρθουν οι BT…για να το λέει ο Red Viper κάτι ξέρει…χιχι
ΑΛΛΑ επειδή δεν έχει ανακοινωθεί τπτ ακόμα πουθενά,ας προσευχηθούμε όλοι μαζί…πάμε
[SIZE=“3”]As daylight returns
The fires of hope still burn
Crawl throught darkened light
Sickened by the mournful sight
Tears fall from eyes
Not sure what has been done
Sorrow creeps throughout my soul
All is lost, none have won[/SIZE]
EIσητιρια αυριο!!!8O8O8O8O8O8O8O8O
Εμενα απλα δεν με νοιαζει που ερχονται οι Slipknot…Για εσας που τους ακουτε ειναι καλο…
Εγω την καλη μου ανακοινωση την πηρα με Motley…Ασχετα απο το τι νομιζει ο καθενας ειναι μεγαλο και ιστορικο συγκροτημα…Αλλο αν στην Ελλαδα δεν εχει περαση…
Εμπαθεια καμια απλα ειχα βαρεθει να διαβαζω κλαψιαρικα ποστ στο αλλο θρεντ και μου την εδινε που οσοι δεν ηθελαν να πανε εμπαιναν και εκαναν 10 τετοια ποστ ο καθενας…Αμα δεν σου αρεσει απλα μη κλαιγεσαι ή ανοιξε αλλο θρεντ παραπονων…
Βλεπεις οτι στο συγκεκριμενο θρεντ εκανα ενα μονο ποστ και αν δεν μου απανταγες δεν θα εκανα 2ο…Νομιζω οτι αν κατι δεν σε ενδιαφερει απλα κανεις ενα ποστ γνωμης και τελος…Δεν μπαινεις συνεχως να παραπονιεσαι…Ειμαι λαθος σε αυτο…??
:roll::roll::roll:
ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Οχι ρε παιδια oi slipknot headliner δεν αξιζει!!!ΚΡΙΜΑ!!!Να ερχοντουσαν σαν 2ο ονομα στην terra stage να πω οk.Αλλα headliner ??? ελεος!!.Δεν θα ηταν καλιτερα αν ερχοντουσαν headliner oι metallica η’ οι slayer 2ο ονομα στην terra οι slipknot και οι mastodon headliner η’ 2ο ονομα στην vibe!!!Πολυ καλιτερα πιστευω.Τελος παντων εγω αν θα παω θα εξαρτηθει απο τα υπολοιπα ονοματα της τεταρτης μερας παντα.
1)να ξεκα8αρισω φιλε για να μην γινει παρεξηγηση τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι Slayer/Kreator/Slipknot/Iron Maiden
OXII ρε φιλε τι λεεεεεεεεεεες?ΣΛΙΠΚΝΟΤ - SLIPKNOT kαι τα μυαλα στα καγκελα !!!
Ναι ρε φίλε αλλά ποιος σου λέει πως θα μπορούσαν να κλείσουν Metallica ή Slayer;
πεειδή έχουμε τρελαθεί εδώ μέσα…
τώρα ένα μένει: να γράψει ένας ότι οι slipknot είναι ένα συνοικιακό γκρουπ κ να το κλειδώσουμε
το πακέτο είναι πολύ καλό - κρίμα που δεν έρχονται και metallica ή slayer, αλλά έρχονται δύο τοπ ονόματα αυτή τη στιγμη
η διδι ρέφαρε
Αυτό που λέει ο montechristo. Οι Slipknot είναι απ’ τις πιο φορμαρισμένες μπάντες τώρα που μιλάμε, με καινούργιο album, επιστρέφουν μετά από hiatus. Τι άλλο θέλετε; Και οι Mastodon επίσης είναι ανεβασμένο group, με καινούργιο album να πλησιάζει. Πολλοί δεν τους γουστάρουν τους Slipknot και καλά κάνουν, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!