Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Down.

Σε αυτο δεν εισαι λαθος απλα πρεπει να καταλαβεις οτι παραπονα θα υπαρχουν και τα φορουμ υπαρχουν και για αυτο.Οχι μονο για να λεμε ‘ΟΥΑΟΥ ΓΑΜΑΤΟ’’ κλπ…Και στην προκειμενη για το rockwave φυσικο ειναι να υπηρχαν παραπονα αφου ειναι σχεδον το μοναδικο μεγαλο συναυλιακο γεγονος της χρονιας στην Ελλαδα και θελουμε να παμε:wink:…

Εχεις δικιο οτι μερικοι το παραξηλωνουν αλλα απο την αλλη τα παραπονα ειναι part of the game.
ΥΓ.Δεν ακουω Slipknot:p

Μαζί σου αλλά κομματάκι δύσκολο νομίζω. :stuck_out_tongue:

Ισως παω Μαστοντον Σλιπκνοτ, θα περιμενω και τα αλλα γκρουπ…:-k

Υ.Γ. Εαν ερχονταν οι PANTERA δεν θα το σκεφτομουνα να παω ακομα και ΜΟΤΛΕΙ ΚΡΟΥ #-o

Για Παντερα ακουγεται πολυ αλλα το κοβω δυσκολο.:-k

Καπως ετσι κυκλοφορουν οι φημες,ε;Κι αν σου κατσει…

Πωπω τι λετε τωρα. Κι αυτο το πακετο ειναι φρικτο. Slipknot headliners; Που ακουστηκε; Θα μου πειτε οτι τους εχουν headliners και στο Graspop, αυτο το metal festival στο Βελγιο, το οποιο ειναι αναμεσα στα καλυτερα της Ευρωπης. Αλλα ελα μωρε με αυτους τους ξενους, τι ξερουν στο κατω - κατω της γραφης; Φερτε Metallica καθε χρονο και μετα οταν βαρεθουμε, να πιεσετε να γινει επιτελους εκεινο το project με τους Gus Chambers, Dimebag Darrell, Chuck Schuldiner, Cliff Burton και Ingo Schwichtenberg. Και να τους φερουμε στην Ελλαδα ε! Θα σκισει πατους σας λεω!
Εκτακτη συμμετοχη, Bon Scott :!:

[offtopic]λάθος είσαι μόνο αν σπάσει καμιά καπότα. σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κάνεις λάθος.
Συγγνώμη αλλά συφιλιάζομαι όταν το βλέπω αυτό. Συνεχίστε ;Ρ[/offtopic]

επίσης το πακέτο scorpions/iron maiden/twisted sister θα ήταν τέλειο, για να δούμε κ κανένα φρέσκο όνομα που είναι στα πάνω του αυτή την περίοδο κ μας έχει λείψει κ εμάς ! αλλά ρε γμτ δεν περνάνε αυτά τα πακέτα από Ελλάδα - κρίμα

δείτε τώρα τους πεθαμένους σλιπκνοτ από τα παλιοφεστ του εξωτερικού που λέει κ ο ανγκμαρος κ αφήστε μας στην ησυχία μας

ΥΓ: super οι down - πότε θα τους φέρουν?

πολυ καλα πολυ καλα τα βλεπω τα πραγματα…φερτε και machine head να αποτρελαθουμε πληρως…:D:D

Εγω ηδη τα κλαιω τα λεφτακια μου αλλα θα αξιζει πιστευω. Αμα σιγουρεψει και η φαση με Guardian θα ξεσαλωσω τελειως και μετα θα κυρηξω πτωχευση…

Καταραμμενο μεταλο θα μου κλεισεις το σπιτι… :stuck_out_tongue:

Πειτε κατι,ελα να το τιμησουμε το thread,για SLIPKNOT μιλαμεεε ρεεεε :stuck_out_tongue:

Καλα θα γινει της…:-s

πωωω με 38 πυρετό και φτιάχτικα αχ τη με κάνατε Soulfly το Σάββατο…
κάντε μια ευχή να έρθουν και οι Korn…

Ωραιος,ρε παιδια ομως μιας και σε θεμα σχετικο δεν μου απαντησε κανεις…ερχονται Destruction 2/5 και κανεις δεν ξερει απο που περνουμε εισητηρια… ??? εεε? εχω ψηθει!!!:stuck_out_tongue:

Θα ηθελα να το ‘‘τιμησω’’ κιεγω το thread και να ‘‘μιλησω’’ για τους slipknot… :bleh::lol::lol:

Αλλα οπως βλεπετε προσπαθω να γινω λιγο ‘‘politically correct’’, οποτε δεν επεμβαινω στην κουβεντα σας.:–

Καλα να περασετε. :bye::stuck_out_tongue:

Μιας και λεει ο καθενας τον πονο του για το αλλο ονομα, θα πω τη μλκια μου - ευσεβεις μου ποθους και θα προσευχηθω να ανασυγκροτηθουν οι Arcturus και να ερθουν να μας διαλυσουν…

dream on… dream on… :stuck_out_tongue:

tickethouse ρώτησες?

Εμενα με επιασε κατουρημα αλλα βαριεμαι να παω.

Slipknot, Mastodon ε; Καλή φάση!

Για να δούμε και τα υπόλοιπα ονόματα…

Μαζί με την Killers και Duffy μέρα του Rockwave, αυτή η μέρα με Slipknot και Mastodon είναι ό,τι με ενδιαφέρει από το φετινό Rockwave. Πάρα πολύ πιθανό να έρθω. :slight_smile: :slight_smile: 8)

Και ναι, οι Shitknot είναι μεγαλύτερη μπάντα από τους Μότλεϋ.

:respect: