Οι Slipknot έχουν 639 power attack. Oπότε βούλωνε!! Και χωρίς buffs ε.
Αφου φετος δεν εχει το φοβερο metal healing θα κατεβω Rockwave…
Στο site δεν λεει τιποτα για Μαιο στον καταλογο,παντως παιζει να ρωτησω τωρα που θα παω να παρω το εισητηριο για Slipknot.:-k
παιδες ξερει κανεις τι παιζει με τν προπωληση? :-s
πηγα το μεσημερι να παρω το χαρτακι και το παιδι στο ticket house μου ειπε να ξαναπερασω πεμπτη-παρασκευη γιατι η προπωληση δεν εχει ξεκινησει :?
Κρίμα για Slayer, ευτυχώς που δεν έρχονται οι Metallica (φτου φτου σκόρδα):p:p
Και οι Slipknot είναι ένα συνοικιακό γκρουπ, nothing more…lock please
Η DiDi για να ρεφάρει πρέπει να φέρει τους Beatles 8)
ο καθένας κ τα κολλήματά του αδερφέ…
Χμμ… Θα συμβούλευα να πας Πέμπτη-Παρασκευή…
Από πότε οι διαφορετικές γνώμες θεωρούνται κολλήματα? Και μάλιστα από έναν Μοδερατορα που υποτίθεται ότι δεν είναι απλά ένα πορωμένο παιδάκι? Μάλλον άλλος έχει κόλλημα αδερφέ…no offense
DIDI ΦΕΡΕ ΤΟΥΣ BEATLES ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ:D:
:?:?:?
you lost me…
Η πλάκα με όλα αυτά που διαβάζω εδώ κ τόσα posts, είναι οτι σε περίπτωση που έκλειναν σαν headliners καποιοι σαν SLAYER (p.s. είναι κ θα είναι απο τους αγαπημένους) όλοι θα έκραζαν πάλι αλλα αυτή τη φορά με άλλη αφορμή :
“'ΠΑΛΙ SLAYER??? ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ SLAYER ΒΡΗΚΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ??? ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!”
αυτό 8α ήταν το “ζουμί” σε κά8ε ένα post !!!
Χωρίς παρεξηγήσεις λοιπόν …ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ!!!
+100000
Eλεος παιδια και εμενα μ’αρεσουν οι Slayer,αλλα απο την στιγμη που θα ειχαμε κατι Duffy και Lauren Harris,μας κατεστρεψε τα μυαλα αυτο με τους Slipknot…θα τα μ@Μησουμε οσοι παμε…8)
…you are lot fucked and overated?I think i’m gonna be sick and it’s your fault (???) ^^
Κατέβα για Πρόεδρος!!! + 1 δις!
Αντε γεια ολοι ρεεεεεεεε.Θα τα σπασουμε:)
Παροτι τρελος φαν,αυτες οι μασκες δεν μαρεσουν κα8ολου!Ειδικα του Corey!!ME TΠΤ…οχι οτι μου αρεσε παντα το ολο θεμα με τις μασκες,αλλα οι αλλες ελεγαν κατι…
Ναι του Κορευ ειναι σκατα…Επισης τι σκατα εχει κανει στο κεφαλι του??:!::!:
Του Τζοευ πιστευω απλα γαματη…Ε οι αλλες στα ιδια περιπου:p
ε τι να πω πια ρε αδερφε??? μπουχτισα! αδικο εχω?
Κοιτα φιλε απο μια αποψη εχεις δικιο, για να ειμαι ειλικρινησης και εγω θα γουσταρα να δω slipknot!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ HEADLINER???στο εξωτερικο παιζουν μεσημερι απογευμα καπου εκει (μπειτε you tube να το διαπιστωσετε).Δεν θα ηταν καλιτερα δευτερο ονομα στην terra stage γιατι headliner στην vibe δεν νομιζω να χωρανε.Eιλικρινα δεν πιστευω να ερχοντουσαν οι slayer και να ελεγε ο κοσμος "ελα μωρε τους εχουμε δει 3 φορες οπου η προηγουμενη ηταν το 2005 και η προ-προηγουμενη το 98 "
Από τη μία γκαρίζουμε γιατί η didi δε φέρνει ονόματα, από την άλλη γκαρίζουμε γιατί είναι headliners οι slipknot. Στο τέλος θα κλείσει η μέρα και θα γκρινιάζουμε γιατί δε μας αρέσει η αφίσσα που βγάλανε ξέρωγω.
Το διαλυσαν το Rockwave. το εκαναν Popwave.:@ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
That just made my day… Rockwave σου 'ρχομαι!