Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

ιιιιιιιιιιιιχα αυτα ειναι:D Slipknot και τα μυαλα στα καγκελα

Πανηγυριζεται εδω…πανηγυριζεται στους Λινκιν…πανηγυριζεται στους Μοτλευ.

Α,ρε γμτ…ποσο λιγοι ειμαστε εμεις οι τρου στην Ελλαδα.

:stuck_out_tongue:

@ TheThrasher:
Στο Graspop, οι Slipknot παίζουν headliners την 1 μέρα, Motley Crue την 2η, Marilyn Manson την 3η μέρα.
http://www.graspop.be/
Πέρσι, στο ίδιο φεστιβάλ, την μία μέρα την είχαν οι Maiden, την άλλη οι KISS, την άλλη οι Priest.
http://extreemmetaal.nl/wp-content/uploads/gigs/gmm08_poster.jpg

Μιας και οι Hatebreed πιανουν ολα τα ευρωπαικα festivals θα ηταν γαμω να παιζαν κι εδω,ετσι για ζεσταμα.

ΝΑΙ.
Αλλα θα μας θυμουνται ακομα απο εκεινη τη μουφα το Χ-Fest και θα ακουν Ελλαδα και θα γελανε :Ρ

αν αυτο το πες εχοντας στο μυαλο σου τους Slipknot,εχεις μουσικο αυτι…:lol:#-o#-o

ΑΚΥΡΟ τελειώς αυτό ε…πλην του Gtasspop, Donwload είναι maih headliners… μήν λέμε και ότι μας κατέβει στο κεφάλι:)

για ριξε μια ματια στην περιοδια τους κ δες οτι δεν ειναι headliners μονο οταν παιζουν με τους METALLICA.

Φιλος, θες δε θες , οι εποχες αλλάζουν κ εξελίσονται πλεον νεες μπαντες σαν μεγάλα ονόματα!

Ξαναλέω επίσης οτι SLAYER αναφέρθηκαν καθαρά σαν παράδειγμα.Το σχόλιο μου δεν εχει να κανει με ονομα μπαντας αλλα προσπαθω να τονισω οτι τελικα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ???
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ???
ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ???

Που να ζούσαν δλδ ολοι οσοι ΜΟΝΙΜΑ εκφράζουν παραπονα , στην δεκαετία του 80 που δεν παταγε κανεις!!!

ελεος παιδια, οι εποχες μας πλεον ειναι πολυ ευνοικες για live τετοιων διαστασεων κ αν μη τι αλλο δεν ειμαι υποστηρικτης της διοργανοτριας εταιριας αλλα δεν ειμαι κ αχαριστος! εξ αιτιας τους εχω ζησει ανεπαναληπτες στιγμες με μπαντες που ειχα απλα σαν ονειρο μια μερα να δω.

Slipknot-Mastodon-Hatebreed θα πήγαινα και με τα πόδια(που λέει ο λόγος). Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυψήνω. Μάλλον θα προτιμήσω το Heaven & Hell, Guardian, Testament, Gojira αν τελικά ισχύσει…

αν γινει κατι τετοιο θα τιμησω και τα δυο…αν μαθαιναμε και τ υπολοιπα ονοματα της 4ης μερας καλα θα ηταν…:D:D

Ισχυει και μα την παναγια πηρα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ οταν το εμαθα.Γιατι αν περιμενα απο το rockwave…χριστος ασβεστη (που λενε και οι δικοι μας τα πλοκαμια του καρχαρια).Απο την αλλη το κοροιδευω το κοροιδευω αλλα παιζει να παω στη τεταρτη μερα rockwave αν φερουν κανα ονομα που να με ικανοποιει.

[QUOTE=vempire7;589014]για ριξε μια ματια στην περιοδια τους κ δες οτι δεν ειναι headliners μονο οταν παιζουν με τους METALLICA.

Φιλος, θες δε θες , οι εποχες αλλάζουν κ εξελίσονται πλεον νεες μπαντες σαν μεγάλα ονόματα!

Ξαναλέω επίσης οτι SLAYER αναφέρθηκαν καθαρά σαν παράδειγμα.Το σχόλιο μου δεν εχει να κανει με ονομα μπαντας αλλα προσπαθω να τονισω οτι τελικα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ???
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ???
ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ???

Που να ζούσαν δλδ ολοι οσοι ΜΟΝΙΜΑ εκφράζουν παραπονα , στην δεκαετία του 80 που δεν παταγε κανεις!!!

ελεος παιδια, οι εποχες μας πλεον ειναι πολυ ευνοικες για live τετοιων διαστασεων κ αν μη τι αλλο δεν ειμαι υποστηρικτης της διοργανοτριας εταιριας αλλα δεν ειμαι κ αχαριστος! εξ αιτιας τους εχω ζησει ανεπαναληπτες στιγμες με μπαντες που ειχα απλα σαν ονειρο μια μερα να δω.\

Απιθανο να ικανοποιηθουν ολοι με ενα και μονο live ταυτοχρονα, ολοι εχουμε τις προτιμησεις μας.Για να ειμαστε και ειλικρινεις οι slipknot θα φερουν περισσοτερο κοσμο απο οποιουσδηποτε αυτη τη στιγμη.Τελος φιλοδοξω σε κανενα αλλο ονομα που να μου αρεσει για να παω.Αλλιως θα τιμησω μονο το φεστιβαλ με τους heaven and hell blind guardian testament gojira και αλλους που με ικανοποιει ΠΛΗΡΩΣ!!

Εγώ και που έφεραν Slipknot είμαι υπερευχαριστημένος…

αν και δεν ειμαι απτους τελειως τρελους φαν των slipknot εννοειται πως θα παω κ θα μαρεσει πολυ…ειναι πολυ μεγαλη μπαντα και οσο και αν δεν τους πολυσυμπαθω παιζουν γαματα και εχουν ωραια τραγουδια …και μιας και την προηγουμενη φορα (μη σασ πω ποσο ημουν:lol:)δεν πηγα ελπιζω φετος να τουσ απολαυσουμε…:)οσο για mastodon θα μαρεσει πολυ σιγουρα…και τελος επειδη κολλαει παντου θελω children of bodomO:):oops:

Το πακετάκι θέλει ακόμα κάτι για να γίνει σούπερ:!:

αχα αχα ισχυει

Δυστυχως ο Ελληνας μεταλλας περισσοτερο γουσταρει να γκρινιαζει παρα να ακουει τη μουσικη της αρεσκειας του. Αμαν πια ρε παιδες, ο Καζαντζιδης εφυγε (Θεος σχωρεστον), μα το βιολι μενει ιδιο.

Γι αυτο κι οι Metallica παντα θα εχουν 30.000 κοσμο τη στιγμη που οι Slayer θα μαζεψουν κανα 4ρι και μαλιστα βαρυ…

Για μικροτερα ονοματα δε το συζηταμε. Οι Voivod μονοι τους με το ζορι γεμιζουν το An κι αυτο επειδη οπου να ναι το διαλυουν (και καλα).

BT+ND or C= σούπερ πακετάκι:)

Bolt Thrower; Napalm Death; Carcass; Cynic;

α ρε παιδια αυτην την φορα να φερουν και το show που εχουν οι Slipknot

για παραδειγμα τα drums του joey αλλα και των αλλων που γυρνανε γυρω γυρω…κυριως εκει που κανει ο joey το σολο του

ΟΛΑ αυτα λειπαν εμφανως το 2005 στον Λυκαβυττο…ας ελπισουμε να ειναι φετος…