όχι.
Βασίλης Τερλέγκας + Νίκος Δημητριάδης + Σαρμπέλ :p:p:p
όχι.
Βασίλης Τερλέγκας + Νίκος Δημητριάδης + Σαρμπέλ :p:p:p
Ελειπε και ο Shawn λογω οικογενειακων θεματων .
sorry wishlist again…
φερτε down γαμω το κερα;το μου γαμω…
ναι θυμαμαι τοτε δεν τα πολυψαχναμε στο internet τοσο…και δεν ξερω ποσοι το ηξεραν απο πριν οτι θα λειπει
θυμαμαι με 1 φιλο μου…
ΣΚΑΝΕ blister exists , SIC χαμος …κοιταζομαστε μετα…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο CLOWN???
η μεγαλυτερη μορφη ομως για μενα ηταν αυτος ο τρελος με το πιανακι χαχαχ με τα καρφια στο κεφαλι
τον κοιταγα 1 ωρα δεν σταματησε να χτυπιεται!!!
χμμμ τι θα λέγατε για tarja turunen??
παίζει…
http://www.tarjaturunen.com/pop_concerts.php?Id=en
είναι στην ιταλία στις 28
Ναι,κολλαει τρελα :Ρ
:lol: χαχαχα μακαρι να την φερουν, να χω να σε δουλευω μετα που θα δεις τετοιο live. ευχομαι να παιξει και το poison
Red Viper έχεις το μισό φόρουμ σε αναμένα κάρβουνα ε
Γειά σου ρε Corpsette σε σενα πονταρω να με φυγαδεύσεις άμα δεν βγω αληθινός…Το C πάντως δεν είναι του extreme χώρου…είναι πιο classic metal…
Communic?Το μονο που μου ρθε…
Candlemass?? Έχουν και καινούριο δίσκο…
Για μένα όπου και να παίζανε οι Slayer στην Ευρώπη το ίδιο κόσμο θα είχανε.
Πάνω από 7-8 χιλιάδες με τίποτε.
Στην Αμβέρσα με το φοβερό πακέτο της Unholy Alliance δεν είχαν πάνω από 3 χιλιάδες, σε λογική τιμή, 48€.
Και γενικά πιστεύω είμαστε λαός που τιμάμε τις μπάντες που αγαπάμε.
C for Carcass σίγουρα. Kαι παίζουν Ιταλία, που όπως φαίνεται ότι παίζει εκεί έρχεται και δω, και πρέπει να καυλώσαν για τα καλά πέρσυ με την χώρα μας.
Σορρυ αλλά αυτό σημαίνει ότι ο τυπάς με το BT εννοούσε τελικά Bolt Thrower;
Και μάλιστα ο τυπάς ξέρει κάτι;
Πώς γίνεται ρε αφού μόνο μία συναυλία θα παίξουν στην Ευρώπη.
Α, δεν μπήκα στο θρεντ με τις φήμες;
Συγγνώμη, λάθος…
Έντιτ: Όχι, κλασικό μέταλ. Όχι κι εδώ.
Ας μεταφέρουν τους Voivod από την προηγούμενη μέρα!
Εντάξει κλασσικό μέταλ δεν εννοούμε και HAmmerfall…Το C είναι γαμάτο γκρουπ! Μακάρι να μπει και αυτό! κΑι το οτι ένα φεστιβάλ έχει κανονίσει με Bolt Thrower κάτι 2-3 μήνες πριν αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αλλάζει η κατάσταση άμα τους τα σκάσουν και άλλοι στην πορεία και γουστάρει και το γκρουπ την φάση…
Και γω αυτο νομιζω οτι εννοει ο viper…
Γαματο θα ναι…Παρα πολυ γαματο…
cdown…
να το βρηκα…
Αλλά οι Carcass είναι λίγο άτοπο λόγω Arch Enemy (πφφφφφ…).
Ammott you know.
A και οι Cynic είναι, Ιταλία παίζουν και αυτοί.
Οι Carcass δηλαδη δεν ανηκουν στον extreme χωρο ε.
Καθηστε ρε παιδια δηλαδη τωρα εχουμε παρει σαν δεδομενο οτι θα’ρθουν οι Bolt Thrower και ψαχνουμε να βρουμε και τα υπολοιπα μελη της εξισωσης του ρεντβαιπερ?Καλυτερα να μην τρελαινομαστε.Μακαρι να λεει αληθεια και να ισχυει κατι τετοιο,αλλα εγω θα περιμενω τις ανακοινωσεις για να ενθουσιαστω.Και μετα ας κανει οσα ποστ θελει ο καθε ενας που τα λεγε πριν λεγοντας μας “τα λεγα πριν”.
αχα ισχυει δεν θα πρεπει να δινουμε και τοσο βαση σε καθε φημη-υπαινιγμο που ακουμε ε