κοιτα να δεις. το 2005 που ηρθαν στο ροκγουεηβ πρεπει να ειχε 8000-9000 λαο…και δεν επαιζαν μονοι τους…αρα μονοι τους αν ερθουν κααααποια στιγμη καπου τοσο να περιμενεις…
Koιτα, απο όσο ξέρω είχαν κάποια προβλήματα με τους Ινδούς γενικότερα και δεν ξέρω αν γίνονται συναυλίες εκει πέρα, όμως αν σκεφτείς ότι πρόκειται για μια χώρα έκτασης 65000 τ.χλμ (μίση απο την Ελλάδα) με πληθυσμό 21 εκατ. (διπλάσιο) και περίπου 5,5 εκατ. μόνο στην περιφέρεια του Κολομπο όπου θεωρητικά θα γινόταν κάτι τέτοιο, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα μιλάγαμε για τελείως άλλα νούμερα τα οποία θα μας έκαναν εντύπωση…
Ποτέ δεν είχαν τρελά νούμερα οι Slayer στην Ελλάδα απο τις πρώτες τους συναυλίες…Rock of gods ktl…πάντα ήταν των 6-8 χιλιάδων…
Όσο για τις φήμες απλά έχω κάποια έγκυρη πληροφόρηση και ελπίζω όπως και εσείς να βγει αληθινή…απλά έκανα βλακεία που το είπα λόγω ενθουσιασμού!!
αυτά με μεταλλική αγάπη:)
Για τις φημες δεν με πολυνοιαζει…
Το οτι ερχονται οι Slipknot παντως ειναι πολυ σημαντικο (οσοι ηταν προ 4ετιας στον Λυκαβητο ξερουν) και μακαρι να φερουν αλλο ενα αντιστοιχο ονομα εκεινη την μερα οπως οι Machine Head ή Down να γινει σουπερ η μερα !!
Ρε αδερφε την τελευταια φορα στο rockwave που επεξαν είχε 8.000 κοσμο! στην ελλαδα ολο φωνες κ παραπονα ειναι ολοι αλλα οταν φερνουν τελικα αυτους που θελουν κ φωναζαν τοσο καιρο…στο τελος δεν πανε!!! :lol::lol::lol::lol:
Γι αυτο κιολας υπαρχουν αρκετα festival αυτη τη χρονια για να ικανοποιηθουν ολα τα γουστα.Τουλαχιστον δεν υπαρχει λογος να κραζουν κατι που στο κατω-κατω δεν τους ενδιαφερει!!!
εμενα το fest με H&H και ΒG, δεν με ενδιαφερει καθολου! θα πρεπε να κραζω τον οποιονδηποτε δλδ που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ στην τελικη, επειδη απλα δεν θα παω εγω???
Το σχολιο σου ισως να ειναι κ το μοναδικο εδω κ δεκαδες σελιδες που εχει μια σωστη κ λογικη αποψη