Και σκέτοι Slipknot θα μου έφταναν…Ειδικά τώρα που έχει και Mastodon δε θέλω τίποτα περισσότερο…
Πρωτα ανακοινωθηκαν οι Mastodon ε.
καλα ρε μαγκες δεν προκειται για το τρομερο ονομα
που ειναι δυσκολο να κλεισει
ασχετα απο το αν τους γουσταρουμε
ετσι και αλλιως το λαιβ προοριζωταν ή για An ή για underworld
δηλαδη γυρω στα 200 ατομα
απλα εκατσε η καλη και θα τους δουμε μαζι με mastodon
η ουσια ειναι οτι χρειαζεται ενα μεγαλο ονομα για να κλεισει
down ή lamb of god
και θα πεταμε στα ουρανια
Εμ οχι αργηγεμ αβοπολιςκορπωσταδιαλασελενε=p κι αυτο που ειπα πριν δεν ηταν φημη. Οντως, ειχανε κλεισει. Κι αφου δλδ εισαι μες στα πραματα καθ’ οπως λες, θα ξερεις πως κι οι Fear Factory ειχανε κλεισει λεει το 2006, αλλα οσο τους ειδες εσυ, αλλο τοσο τους ειδα κι εγω. Κι αυτα ξερωγω ισχυουν ανεξαρτητως μεγεθους. Οποτε μεχρι να δουμε κατι επισημα, κακα τα ψεμματα, αλλα οτιδηποτε αλλο μενει ως yet to be confirmed.
Τα εισητήρια έχουν βγεί?
Καλο ερωτημα, μιας και καποιοι γραψανε πως περασαν απο Τικετ Χαους, τσαμπα και βερεσε.
Ρε μαγκες,μπορειτε να μην γραφετε οτι να’ναι? Καντε λιγο υπομονη οπως αρκετες χιλιαδες κοσμος και θα μαθουμε καποια στιγμη ποια θα ειναι τα υπολοιπα ονοματα. Μην ξεσηκωνετε τον κοσμο αδικα,γι’αυτους που γουσταρουν αυτα που λετε και μην ξενερωνετε τον κοσμο αδικα,γι’αυτους που δεν γουσταρουν τα ονοματα που λετε. Ας κανουμε υπομονη και θα δουμε. Οποιος ειναι ευχαριστημενος με τα οσα εχουν ανακοινωσει μεχρι τωρα,μην το μαμαει το θεμα εδω μεσα μονο και μονο για να γεμιζει η σελιδα. Υπομονη οπως ολοι μας.
εχουν βγει εδω και μια βδομαδα την προηγουμενη παρασκευη το πηρα εγω
πωπω σας δινω αποκλειστικοτητες κ δεν τις θελετε:)
Παμε δηλαδη για μια εντελως αμερικανικη ημερα…
Groovy baby 8)
Σε αυτο το line-up κολλανε απιστευτα οι Down παντως.
Ενα μπραβο στην Venerate αν οντως καταφερε αυτο που ειπε ενας πριν.
Σε αυτο το Line up κολλανε και οι eyehategod…Ετσι μπλιντινγ?? [σκρατσ σκρατσ ξυνω πληγες]
Αν όντως είναι έτσι, τότε αυτοί οι 2 πάνε λογικά πακέτο για τη μικρή σκηνή ε?
Να περιμένουμε δλδ Venerate Stage ή κάτι τέτοιο γι αυτή τη μέρα? :-k
[SIZE=“5”]Με EYEHATEGOD headliners![/SIZE] [-o<
θελω να δω τι μπουκαλι θα πεσει απο ατομα που θα πανε για slipknot μονο, αν το κανουν sludgwave festival!! :lol::lol:
την τριτη θα σκασουν τα επισιμα για torche/kylesa
απο εκει κ περα νομιζω οτι σε μερα με mastodon, torche, kylesa MONO ενα ονομα πρεπει να μπει…κ λεγονται down:)
ωραια θα ηταν αλλα παλι εβγαλαν tour dates κ ελλαδα γιοκ…
Δηλαδή έλεος, 28 Ιουνίου θα είναι Ιταλία αν θυμάμαι καλά, δίπλα είναι η Ελλάδα γαμώ.
Αυτό και μόνο με κρατάει να ελπίζω.¶ντε ρε Ντιντήδες:lol:Και μετά κι άλλα ονόματα,μην ξεχνιόμαστε…
Αλλά όχι για festival, αυτές τις μπάντες πρέπει να τις βλέπεις στο μισό μέτρο.
Πηρα εισιτηριο,τελευταια μερα για 45αρια αυριο για οποιον το ξεχασε.
Γω το ξέχασα. Μετά πώς πάνε οι τιμές?