Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

50 μεχρι τη μερα του λαηβ και 55 απο ταμειο.
Θα τα ανακοινωνουν στο ταμειο τα αλλα ονοματα ξερω γω.

Τους π00στηδες. Δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα αλλά οι τιμές αλλάζουν.

Αύριο αν δεν κάνω λάθος είπε ένας από δω ότι θα ανακοινωθούν οι Torche και οι Kylesa…
Οπότε σύνολο 4 μπάντες, 4 ολόκληρες μπάντες!!.Ας μην είμαστε αχάριστοι…[-X[-X

Now playing: Streetlight Manifesto - The Saddest Song
via FoxyTunes

εγω θα πάω αυριο τελικά :\
Ποιος ο λογος να αλλάξουν οι τιμές από 1η του Απρίλη?!
Νταξει στο ταμείο την ημέρα του live, πάντα έτσι γίνεται, αλλά πιο πριν δε βρίσκω το λόγο :-s

Και περισυ ετσι γινοταν ρε.Και ημουν 100% σιγουρος οτι τα υπολοιπα ονοματα θα ανακοινωνονταν μετα το τελος της πρωτης διοριας.

δε το ξερα, δεν είχα πάει :stuck_out_tongue:

Σιγουρα θα ανακοινωθούν κι αλλα ονόματα?
(ετουτοι οι Kylesa πολυ καλοί, να έρθουν =) )

oi crusade of steel θα παιξουν μαζι με τους Maidenance στις 3 απριλιου 2009
στην σφεντονα!!!
λεωφορος αλεξανδρας 22 αθηνα!!!
οσοι πιστοι προσελθετε!!!
www.myspace.com/crusadeofsteel

παμε αλλη μια φορα το σπαμ!

Πρεπει να κανεις πλακα ετσι? Εισαι ευχαριστημενος δλδ εσυ με 4 μπαντες για φεστιβαλ? Ε μην τρελαθουμε και στην τελικη σιγα τις μπαντες. Εχουμε τους ντιντιδες να μας κοροιδευουν καθε χρονο και εμεις τα τρωμε,γιατι δυστηχως αυτα μας φερνουν,αυτα μας αναγκαζουν να δουμε. Οσο για τις τιμες και τα ονοματα,ρε μαγκες τι περιμενατε να κανουν? Απο αυριο ειναι 5 ευρω παραπανω τα εισιτηρια. Ξερετε τι σημαινει 5 ευρω παραπανω? Υπολογιστε 10.000-15.000 κοσμο με 5 ευρω παραπανω και θα δειτε τι θα βγαλουν. Ονοματα? Πιστευω οτι αυριο θα ανακοινωσουν ορισμενα και ΟΧΙ ολα,αν και ειμαι σιγουρος οτι ακομα ψαχνουν να βρουν. Εκαναν και την 4η μερα,σου ανακοινωσαν Slikpnot που ξερουν οτι ακουνε αρκετοι,σου λεει,ασε να παρει εισιτηρια ο κοσμος και βλεπουμε μετα τι αλλο θα φερουμε. Βλεπω και παλι φετος να βλεπουμε τα παλικαρακια τους schooligans. Δεν ειναι μουρμουρα,ειναι απλα απογοητευση για τους διοργανωτες και μονο. Αντε να δουμε…!

ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν θα με χάλαγε καθόλου μα καθόλου…

06.05.2009 Nurburgring, Germany Rock Am Ring
06.06.2009 Nuremberg, Germany Rock Im Park
06.08.2009 Berlin, Germany Zitadelle
06.09.2009 Prague, CZ Tesla Arena
06.10.2009 Vienna, Austria Gasometer
06.12.2009 Donington Park, UK Download Festival
06.14.2009 Interlaken, Switzerland Greenfield Festival
06.16.2009 Luxembourg, Rockhal
------ B[/B]
07.06.2009 Helsinki, Finland Icehall

Το λέω απλά γιατί πέρα και απο down, lamb of god που λέτε υπάρχουν και άλλες μπάντες (συν αυτές βέβαια) που μπορούν να κλείσουν και να κενό εκείνη την ημέρα και να μας κάνουν μια χαρά την 4η μέρα …είδωμεν

Το πήρα το εισιτηριο μου σήμερα :smiley:

το αν έρθουν οι Down ή οι Lamb of God ([-o<) είναι απλά επιθυμίες - εικασίες, το ξέρω, αλλά σε περίπτωση που όντως είναι να έρθει κάποια απ’τις 2 μπαντες ή κάποια άλλη ανάλογη, θα συμπεριλαμβάνονται στο “+ more acts” που γράφει στο εισιτήριο πάνω?!! :|:| Λεπτομέρειες θα μου πείτε, το θέμα είναι να’ρθουν, αλλά το σκεφτόμουν κιε το είπα :stuck_out_tongue:

θέλωωωωωωωωωω κορν σο bad…

Λέτε αν πάω αύριο το εισιτήριο να έχει πάει 50 ευρώ; Σήμερα δε νομίζω να μπορέσω, έχω και κάτι δουλίτσες.

Είσαι τρελός βρε(αν δε πρόσβαλα sorry)!Εννοείτε πως κάνω πλάκα!!!Αυτό έλειπε να είμαι οκ με 4 μπάντες!!!Κανείς δεν θα ήταν!Το είπα ειρωνικά, αλλά μάλλον δεν πέτυχα τον σκοπό μου…

Now playing: Streetlight Manifesto - The Blonde Lead The Blind
via FoxyTunes

Λετε να ανακοινωσουν Down αυριο?:lol:

(Καιω και το αστειο που σιγουρα καποιος σκεφτοταν να κανει:p)

50 θα έχει. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για τα 45ρια.

παιδια αυριο βγενουνε τα υπολοιπα ονοματα???ειναι σιγουρο για kylesa kai torche? δεν παιζουνε μεγαλυτερα ονοματα οπως ακουστηκαν styl lamb of god??

όχι…

katatonia oi kylesa patane katw tous allous pou pes …mia xara eisai :stuck_out_tongue:

Λέτε να έρθει κάνας Μarilyn Manson που και περιοδεύει στην Ευρώπη τον Ιούνιο και δεν έχει ανακοινώσει συναυλία για τις 30;