μια χαρα θα ταιριαζαν οι Τorche και Κylesa στην 4η μερα αν δεν ηταν οι Saxon…
μονο εγω γουσταρω…?
Οχι ρε πουστη Saxon εκεινη τη μερα…Μη με αναγκασετε να σκασω 50 ευρω μονο για τους Saxon…
Ελεος ομως…
Aυτο λεω κι εγω.Μα τοσο μαλακες ειναι εκει μεσα τελος παντων?
Ε μαλλον αυτος ειναι ο στοχος τους,να φερουν και ατομα που δεν θα ερχονταν αλλιως.
Παντως φανταζομαι τους Saxon live σε ανοιχτο χωρο και ξενερωνω ρε.Μην τους φερετε γαμω εκει,καλυτερα μονους παλι σε κλαμπακι 2μιση ωρες να γουσταρουμε.
ενταξει#-o…κανενα αλλο ονομα? ειμαι μαλακας που ελπιζω ακομα σε lamb of god ι (ονειρωξη) ΙΝ FLAMES?
Κριμα που θα χασω τους θεους SAXON, αν και τους εχω ξαναδει σε εκεινο το φοβερο δυομισαωρο live προπερσι, αλλα δεν θα πληρωσω για ενα εισιτηριο ξεροντας οτι εστω και ενα cent θα παει στους κλαπατσιμπαλους slipknot…
Υπαρχει η λυση και για μας που δεν τους εχουμε δει και δεν θελουμε να τους δουμε για 45 λεπτα και να υποστουμε και τα υπολοιπα…
Σε εκεινες τις μερες καπου κοντα θα παιζουν (Βουλγαρια πχ ή ακομα και Θεσσαλονικη)…
Εγω σε κατι τετοιο ελπιζω…50 ευρω μονο για τους Saxon ειναι πολλα και δεν θα χορτασω με κουτσουρεμενο live…
+1 αλλά…σοτος,dokken…και τώρα και saxon
στον ξενιτεμό:(
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Saxon κάτω από Slipknot
Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά…
torche ,kylesa κατα τα αλλα…θελαμε και down! ο,τι να ναι ομως
Έχω μείνει άναυδος…
Γίνεται τράμπα με Voivod?
Δεν μπορεί να μας δουλεύουν τόσο πολύ…
Αχ και να τους φέρνανε 3η μέρα… [-X
η αλήθεια είναι πως οι 2 τελευταίες μέρες του rockwave μοιάζουν επικίνδυνα με πολυσαλάτες ριο μαρε.
:lol::lol::lol::lol::lol:
εχεις ενα δικιο οντως…
θα παμε ομως(εγω τουλαχιστον)8)
Ετσι είναι τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ… :p:p
Ρε κάτι ακούγεται για Τζιμι Χεντριξ …ξερει κανεις τιποτα ? παρακαλω πειτε…
Ναι με 30 ονοματα τη μερα, οχι 5…
Πες μου οτι το πηρες στα σοβαρα μονο αυτο πες μου τελος…