Κουβεντα να γινεται μωρε…Φυσικα και δεν το πηρα σοβαρα…
Συγκρινουμε τωρα την βουρτσα με την πουτσα…Ή αν θελετε τις φακες με τον Ολυμπιακο…
Μιλια διαφορα τα συγκρισιμα μεγεθη…
Κουβεντα να γινεται μωρε…Φυσικα και δεν το πηρα σοβαρα…
Συγκρινουμε τωρα την βουρτσα με την πουτσα…Ή αν θελετε τις φακες με τον Ολυμπιακο…
Μιλια διαφορα τα συγκρισιμα μεγεθη…
δε σου μάθανε στο δημοτικό ότι δε συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια? :-k
Συγνωμη ρε παιδες,αλλα σας βλεπω και τρελαινεστε και θελω να ρωτησω κατι. Αφου δεν υπαρχει κατι επισημο για τους Saxon και για κανενα ονομα ακομα,γιατι φρικαρετε και λετε τοσα πολλα? Ας περιμενουμε να δουμε ποτε επιτελους θα αποφασισουν οι ντιντιδες να ανακοινωσουν και τους υπολοιπους. Εαν παντως φερουν Saxon,η πιθανοτητες που υπηρχαν να παω 4η μερα,θα εξαφανιστουν και θα βολευτω μονο με την 3η. Εδω το 95 που ειχαν ερθει και ειχα ξενερωσει,τωρα που εχουν περασει 14 χρονια απο τοτε,θα κατσω να τους ακουσω? Μπααααααα!!! Φερτε Cradle Of Filth, Immortal, Sodom, Machine Head κατι τελος παντων. Καποιος φιλος ειπε για Iced Earth,αλλα το βλεπω χλωμο αφου ηρθαν και περσυ. Αντε ανακοινωστε κανενα ονομα,γιατι τα λεφτα που περιμενετε να βγαλετε,δεν θα ειναι ουτε τα μισα.
ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
χεχε αυτά είναι οι πιθανότητες να πάω 3η-4η μέρα αυξάνονται … 8)8)8)
mastodon/kylesa/torche εχουν μια κοινη γραμμη οτι ειναι παρακλαδια του σκληρου ηχου των 00s
[SIZE=“4”]τα παππουδια τους saxon τι τους φερανε ???[/SIZE]
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΠΗ 2009
Αγαπητή didi σε παρακαλώ φτιάξε ένα φεστιβάλ όπου η ποιο νέα μπάντα θα έχει τουλάχιστο 20++ χρόνια ιστορίας να πάμε να γουστάρουμε με τα γερόντια … 8)8)8)
μακάρι αλλά που … :?:?
Ρε παίδες το καταλαβαίνω, σε εντελώς άκυρη μέρα τους βάλανε. Όσο δεν γουστάρετε εσείς, ακόμα περισσότερο δεν γουστάρω εγώ και όσοι άλλοι θέλουν να πάνε να δούνε Saxon. Αλλά όχι και τέτοια απαξίωση…παππούδες,καπή κλπ. κλπ. :? τους έχετε δει να παίζουν σε καλοκαιρινό φεστιβάλ? Και στη τελική πόσο θα παίξουν? 45 λεπτά? 1 ώρα? Αράχτε να πιείτε καμιά μπύρα και κρατήστε δυνάμεις για Slipknot και αφήστε εμάς τους παππουλάγνους να κοπανιόμαστε (δεν τους είδαμε και σε club φέτος). Εμένα δεν μου αρέσουν οι Slipknot, θα κάτσω να δω Saxon/Mastodon και θα φύγω, θα γλυτώσω και την κίνηση στην επιστροφή
#-o#-o#-o Τουλαχιστον γλυτωνω καποια λεφτα. Νεος ημουν οταν τους πρωτοειδα και γερασα για να τους ξαναδω??? Μπααααααα,παλια στο Τεξας. Οποτε παμε μονο για την 3η μερα του (moufo)rockwave festival. Slikpnot,Mastodon,Saxon. Τι αλλα θα βαλετε σε αυτην την μερα κυριοι Ντιντιδες??? Μπορειτε να φερετε και τους Beatles αμα θελετε…
παππουλάγνους 0χα0αχ0αχ0αχ0 καλό μ’ άρεσε αυτό … 8)8)8)8)
όπως και να έχει θα τους δούμε (καλύτερα θα ήταν σε κλειστό χώρο αλλά από το καθόλου … )
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…[-X[-X…Οi saxon δεν μου αρεσουν,οι mastodon δεν μου αρεσουν ακομα πιο πολυ …γιατι αυτη η ατυχια …γιατι πρεπει να δω ολους αυτους τους αθλιους μεχρι να βγουν οι θεοι???και ειδικα τους mastodon …που σε οποιο live παω μου τους σφηνωνουν και αυτους…παω να δω tool να και οι τραβαδουροι ,παω να δω metallica αντε παλι τα ιδια…τωρα παλι και εδω…να ακουσω τι απο αυτους …ενα μπερδεμα βαβουρας ειναι και μου το παιζουν και prog και τους αποθεωνουν και ολοι…ρε δεν παμε καλα…η ελπιδα παντως πεθαινει τελευταια οποτε ενα ονομα ζηταμε καλο να αλλαξει καπως το κλιμα…
αθλιοι? το οτι οι Saxon εχουν 20+ χρονια ιστοριας σου λεει κατι? νταξει ουτε εμενα μαρεσουν αλλα τουσ σεβομαι σαν μπαντα…
οσο για Mastodon ναι τους αποθεωνουμε δικαιως κιολας… αν θεωρεις αυτους βαβουρα τοτε οι Slipknot τι ειναι? και εχουν και μεγαλυτερο κοινο…
Γενικα λιγος σεβασμος στις αλλες μπαντες ακομα κ αν δεν σαρεσουν [-X
Moυαχαχαχαχαχαχαχαχ!
Τι κόμπλα ήταν αυτή?
Οι μεν διαμαρτύρονται που τους έβαλαν στην 4η κι όχι στην τρίτη,
Οι δε >> >> που τους έβαλαν στη μέρα τους.
Κανένας που να γουστάρει ρε μάγκες?
Χαλαρά οι Saxon η πιο φεστιβαλική από όλες τις μπάντες που θα παίξουν τις 2 τελευταίες μέρες.
Griniawave 2009.
Το γεγονός του καλοκαιριού.
Νταξει μωρέ η γκρίνια έγκειται στο ότι λόγω Slipknot - Mastodon το κοινό θα είναι ένα κοινό που γενικά έχει μια έφεση στον νέο ήχο…Αφού η 3η μέρα έχει Motley νομίζω πήγαινε κουτί στο κοινό της 3η μεράς…
Επίσης όταν περιμένεις ανακοίνωση για κάτι παρεμφερές (νέος ήχος κτλ) και σκάνε saxon εεε, άλλες προσδοκίες είχες…
Επίσης αν έχεις συμφωνήσει με φίλο σου γεροντολάγνο (χοχο) να πάρετε 2ημέρο και να έσκαγες 42,5 ευρώ και τώρα λόγω Saxon να ψήνεται και να σκάσεις 50 ε δικαιολογουμαι να φωνάζω!!!
Ουστ ρε!!!
No harm με Saxon btw…
αυτό 8)
ας τους βάζανε και άλλη μέρα να είναι όλοι ευχαριστημένοι, πολύ κακό για το τπτ. ρε παιδιά! Ούτε για την Harris δεν κάνατε έτσι…[-X
Πόσο μα ΠΟΣΟ λογικό θα ήταν ενα swap arch enemy me saxon?
Αν καταλαβα καλα ερχονται και σαξον?Εχουμε και αλλη ανακοινωση η μονο αυτο?guide me γιατι δεν το ηξερα.Σε πια μερα ερχονται?
φιξντ.
Το ίδιο φιξ ετοιμαζόμουν να κάνω κι εγώ! :evil: