Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Ναι αλλα δε σε εχω αναγκη γιατι ειμαι ο Mr Fixit(AKA Χουλκ, δωσε δυο κατοσταρικα).

Αστην αυτην,ειναι σαν να μην εχει ανακοινωθει καν,σαν να μην υπαρχει,σαν να μην ερθει καθολου εδω.

οι μουφες παντως εχουν ανακοινωθει επισημα στο myspace των torche

Kylesa & Torche στην terra stage
Saxon headliners στη vibe.

Απο didimusic.gr

οχι οτι δεν τα σκατωσαν αλλα ΕΓΩ παντως ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Στη προσπάθεια τους να σώσουν τη κατάσταση και να φέρουν αρκετά ονόματα τα έχουνε κάνει ΣΚΑΤΑ.

Που ουσιαστικά 5 ονόματα δεν τα λες “πολλά”…
Οι προσθήκες Kylesa και Torche πολύ καλές!
Απλά όσοι δεν γουστάρουν Saxon, το Terra Vibe είναι μεγάλο χώρος, κάτι θα βρούμε να κάνουμε…
Θα υπάρχει και το περίπτερο του Rocking…:smiley:

Now playing: EyeHateGod - Blank/Shoplift
via FoxyTunes

ναι…

[SPOILER]

ουσιαστικά αυτό το ποστ έγινε για να προσκυνήσω την ΥΠΕΡ-ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ που ακούς τώρα!:bow2:[/SPOILER]

Ωχ θεε μου τι μαλακιες διαβαζω…

Τα ‘‘παππουδια’’ οι SAXON προπερσυ παιξανε 2 ωρες και 30 λεπτα και γαμησαν κι εδειραν !

Οποτε μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου για το ποιος ειναι ‘‘παππους’’ και ποιος οχι…

Καταλαβατε ολοι φανταζομαι οτι εκλεισε η main stage.Αρα ξεχναμε Down,Lamb of God και οτι αλλο ελπιζαμε πως θα’ρθει,οι ανοητοι.

Δεν περιμενω κανα αλλο σοβαρο ονομα απο εξωτερικο στη σκηνη των Saxon,λογικα με τιποτα Ελληνες χεβυμεταλλαδες (Innerwish,Battleroar,μπαντες του μεταλχαμμερ και του σκουλγουεηβ κτλ) θα τη βγαλουνε.

Ξέχασες τους Firewind!

Βεβαια ομως οι ΙnnerWish και οι BattleroaR ειναι απο τις κορυφαιες μπαντες της Ευρωπης στο ειδος τους αυτη τη στιγμη. :wink:

Μπα,αυτοι θα κανουν καμια επαρχιακη περιοδεια με σκορπιονς.

Ναητσκαη οκ,αλλα μπορουμε να τους δουμε 3-4 φορες το χρονο.Δεν περιμενει κανεις το ροκγουεηβ για να πει “Γιεα,γαματο,παιζουν στο ροκγουεηβ,επιτελους θα τους δω!”.

ελεος…σκατα τα κανανε, εγω θα παω μονο κ μονο να δω saxon κ μετα θα φυγω…ελπιζω να παιξουν κανα 2ωρο τουλαχιστον

οντως… :frowning:

ηλπιζα οτι ολα αυτα θα τα βαζαν μαζι στην μικρη σκηνη…

αλλα…

κριμα ρε πουστη δυο μερες πριν οι down ειναι εδω διπλα…

τι να πω… τοσο δυσκολο ηταν πια…?

Ε ναι τα ελληνικα συγκροτηματα (θεωρητικα) μπορουμε να τα βλεπουμε και μεσα στη χρονια συνηθως, αλλα αυτο δεν αναιρει οτι θα ειναι γαματο να υπαρχουν σε φεστιβαλ και αυτοι.
Αν και οι ΒattleroaR δεν θυμαμαι να εχουν παιξει ποτε θεσσαλονικη.

oi saxon κατω απο τους mastodon θα παιξουν???battleroar θελω εγω!!!

αμα ηταν ευκολο λες να μην το εκαναν?

πολυ μουρμουρα για το οτιδηποτε ρε παιδια…

Αυτο λεω κι εγω.

Τι χρωσταω εγω που δε τους παω μια να τους φαω στη μαπα και τι χρωστανε οι fans να τους χασουν?

Δεν ειπαμε οτι ειναι ευκολο.
Και φυσικα δε θελουμε να βλεπουμε μονο οτι ειναι ευκολο.

Η ΧΞΣ η τιποτα… :frowning: