Χώστε και Sun of Nothing να γίνουμε!
εντιτ προς τον αποκάτωνε για να μή λέτε πως σπαμμάρω:
Ο ΛΕΠΑ αμόρφωτε έχει κλείσει και θα’ναι και χεντλάινερ!
Θα παίξει και τζάμμιν με τον τζόρντισον στο “κι εξακολουθώ να σ’ακολουθώ” να στενάξει ο ντουνιάς!!!
Χώστε και Sun of Nothing να γίνουμε!
εντιτ προς τον αποκάτωνε για να μή λέτε πως σπαμμάρω:
Ο ΛΕΠΑ αμόρφωτε έχει κλείσει και θα’ναι και χεντλάινερ!
Θα παίξει και τζάμμιν με τον τζόρντισον στο “κι εξακολουθώ να σ’ακολουθώ” να στενάξει ο ντουνιάς!!!
Μπα,τωρα δε θελουμε Λεπα?[-X
πανε αυτα που περιμενα!!oι saxon μ αρεσουν κ θα τους παρακολουθησω μια χαρα αλλα αλλο ηθελα την συγκεκριμενη στιγμη!!!
Πραγματικα ρε γαμωτο τους down η lamb of god δεν μπορουσαν να τους φερουν αντι για saxxon?
μιλαμε για μπαντες που δεν εχουν ξαναερθει ελλαδα και θα ταιριαζαν μια χαρα στο llineup. τι να πεις…
Εγω παντως τωρα ακουω saxon μπας και ψηθω να ερθω…αλλα δεν το βλεπω. #-o[-X Ας βολευτουμε με οτι φερνουν παιδες,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Μακαρι να επιλεγαμε εμεις ποιοι θα παιξουν…για φανταστειτε πολεμος που θα γινοταν,μεχρι και ξυλο πιστευω οτι θα επεφτε :lol:
Sorry αλλά αν δεν ήταν οι Saxon οι περρισότεροι το πιο επαναστατικό που θα ακούγατε θα ήταν το ‘‘Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι’’, αν είναι δυνατόn παπούδες οι Saxon…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ#-o:!:
Φυσικά και θα ήθελα Lamb Of God, Machine Head, Evile, θα πρόσθετα εγώ, συγκροτήματα που είναι τώρα στην πιο δημιουργική τους φάση, και μαζ και τους πραγματικά έφηβους και καταπληκτικούς live, Saxon:!:
Saxon;;;;Τώρα το είδα… Αν είναι δυναμόν… Υπάρχουν ακόμα;
Ημαρτον και ελεος ρε παιδιαα …χαλαρωστεεε …ακουσαμεεε … απο το οτι οι Mastodon και Saxon ειναι αμπαλοιιι ( λες και οι Slipknot ανακαλυψαν την μουσικη !! ) μεχρι το οτι δεν πρεπει να ερθουν οι Saxon τωρα … γιατι δεν θα ξαναερθουν ως headliners ( πχ οι Moonspell , oi Opeth , oi Soulfly/ Cavalera Conspiracy δεν ηρθαν στο καπακι φετος ??? )
Και οι Saxon ειναι σιγουρο οτι θα τα σπασουν … και σε Mastodon θα γουσταρουμε , και σε Σλιπκνοτ ολα … π******α … αρκει να μη ειμαστε προκατηλειμενοι … Αμερικη και Γερμανια δεν θα γινουμε ποτε , για λογους που εχουν αναφερει διαφορα παιδια εκατομμυρια φορες …
Καλά γούστα και απόψεις είναι αυτά… Προσωπικά αυτή την μέρα θα πάω μόνο για Slipknot αλλά άμα γουστάρουν πολλοί και τους άλλους δύο χαλάλι τους… Απλά μου κακοφάνηκε λίγο η ανακοίνωση των Saxon… Είχα ψηθεί πως θα ανακοινωθεί κάτι πιο πολύ του γούστου μου… Και εδώ που τα λέμε Slipknot με Mastodon κολλάνε μεταξύ τους (αν και δεν γουστάρω τους δεύτερους) όμως οι Saxon είναι λίγο άκυροι με αυτό το στιλ. Πιο πολύ θα ταίριαζαν την προηγούμενη μέρα… Αν γινόταν δηλαδή μια τράμπα ανάμεσα σε Saxon και Μonster Magnet θα ήταν καλύτερα…
Αφού έχουμε επίσημα και Kylesa κ Τοrche μια χαρά.
Όλες οι μπάντες της μέρας έχουν κάτι @@ από δω ώς τη Μαλακάσα.
Αυτο οντως ειναι επισημο;;; Αρα ουσιαστικα εχει κλεισει και η 4η μερα και δεν χρειαζεται να περιμενουμε κατι αλλο καλο ή καλυτερο. Ολο και καποιες Ελληνες θα μπουνε βεβαια,αλλα…Εγω παντως τους παραπανω δεν τους ξερω,ακουσα ομως καποια κομματια τους και μου φανηκαν αδιαφοροι. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,με βλεπω μονο για την 3η μερα. Δε γαμει,γουστα ειιναι αυτα. Καλα να περασουμε ολοι μας.
ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑ
Torche,Kylesa,Mastodon είναι μπόμπα συνδιασμός! Saxon άκυροι. Αλλάξτε με Monster Magnet ρε :Ρ
Slipknot θα φύγω. Δεν με χάλασε η 4η μέρα 8)
Eγω τον καημενο το Λερις λυπαμαι.
AC/DC, Motley Crue, Saxon, Deep Purple, Heaven And Hell και δεν ξερω αν ξεχασα κανα αλλο…
Οικονομικα ασθενεστερος θα ειναι… :lol:
paidia na sas rwtisw epeidi prwti fora 8a paw sto rockwave kai fysika prwti fora 8a dw slipknot live pou polu apla goustarw trela…oso dn pairnei opws kai poloi edw mesa…na sas rwtisw yparxei prosvasi kserete se kana backstage kai tetoia na tous dw apo koda,gia kana autografo kai etsi???sorry an einai ligo spasimo i erwtisi, alla me endiaferei…
Tα greeklish απαγορεύονται, οπότε γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σε αυτό που ρωτάς η απάντηση είναι μάλλον όχι.
οκ σόρρυ για τα greeklish ήταν λαθος μου και σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση!!Προσωπικά εγώ μονο που θα τους δώ live μου αρκεί και μου περισσεύει!!!Και πάλι ευχαριστώ!!
Κι εγώ σε μια από τα ίδια θα πάω :p:p:p
ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ…
Καλα ! μαλλον το χανω !
Ειδα στο ονειρο μ χθες οτι πηγα με την παρεα μου στους Slipknot και ολο το κοινο ηταν κατι μικρα 13 χρονα που κανανε λες κ βλεπανε Jonas Brothers …
Τα παιρνω, ανεβαινω στη σκηνη και αρχισα : " YOU ARE ALL FUCKED AND OVERRATEEEED "
Χεχε >.<