αυτό το μέρος του ονείρου θα είναι και αλήθεια…
Now playing: The Real McKenzies - Raise Yer Glass
via FoxyTunes
αυτό το μέρος του ονείρου θα είναι και αλήθεια…
Now playing: The Real McKenzies - Raise Yer Glass
via FoxyTunes
Εγω ειμαι 21.Αμα ειναι να σας το χαλασω,να μην παω ρε.
χεχεχε εμένα δεν με νοιάζει, θα την κάνω στους Slipknot, αλλά για όσους θέλουν να τους δουν, θα είναι ενοχλητικό όσο να ναι…
Now playing: Breaking Benjamin - Polyamorous
via FoxyTunes
Σωστός, αμάν πια αυτή η λύσσα με τις ηλικίες. Εγώ είμαι 36 σας κάνω;:!:
ΥΓ. Άμα θέλετε να είστε με μεγάλους πηγαίνετε στους αδερφούς Κατσάμπα:lol::!:
Ποσο χρονω εισαι εσυ και ποσο ο Λερις;;;
Εγω για ηλικια και τοπο διαμονης μιλησα.
Ο,τι πολλοι ή θα παρουν συναυλιακο δανειο ή θα τους μπαγλαρωσουν το ξερουμε. :lol:
τελικα εκτος απο Slipknot k Mastodon πιοι αλλοι θα ειναι εχουμε καμια πλιροφορια?
… οι SAXON , οι KYLESA και οι TORCHE…
Πληροφορια ειναι ομως μονο,μην την πιστευεις.Δηλαδη,δεν υπαρχει δα και σε κανα site σ’αυτο το διαολι το ιντερνετ.
…μπα δεν υπαρχει μονο στο site της DIDI:p…
“MORE ACTS @ ROCKWAVE FESTIVAL 2009!
*
Αυτή τη φορά, τρία ακόμα σημαντικά γκρουπ έρχονται να προστεθούν το Line Up της 4ης μέρας του Rockwave Festival!
*
Στο Vibe Stage headliners στις 30 Ιουνίου? οι SAXON για ένα πραγματικό tour de metal !
*
Ενώ, στο Terra Stage, δύο σημαντικά γκρουπ του εναλλακτικού σκληρού ήχου οι KYLESA & οι TORCHE, καταφθάνουν από την Αμερική για να συμπληρώσουν και να απογειώσουν την 4η μέρα του Rockwave Festival ?09!
*
Περισσότερα ονόματα και περισσότερη μουσική σύντομα στο Rockwave Festival '09!
Μείνετε συντονισμένοι!”
*
…
Μμμ… τα names τα είχα δει κ εγώ αλλά δν ήμουν σίγουρη αν όντως θα είναι μόνο αυτοί… Δλδ όντως έκλεισε η 4η μέρα…? Στην 3η τόσοι είναι κ λένε οτι αναμένονται κι άλλοι… Περίμενα κ άλλους για 4η
επειδή μπερδεύτηκα, στην τέρα στέητζ παίζουνε slipknot, mastodon, kylesa, torche και στην vide stage μόνοι τους οι saxon? :-s
ναι, αν και vibe stage θα προστεθούν και άλλα ονόματα…
Τρίτη 30 Ιουνίου
TERRA STAGE
SLIPKNOT
MASTODON
KYLESA
TORCHE
*
VIBE STAGE
SAXON
Ας μου πει καποιος που πηγε και περισυ στο RW ποσο επαιξαν οι Carcass & Marky Ramone , δηλαδη οι headliners για καθε μερα της μικρης σκηνης…??
Αρκει να ξερει καποιος σιγουρα να μου πει…Οχι υποθεσεις please…
Απλα θελω να δω ποσο θα ευχαριστηθω Saxon…
Carcass μια ωρα και ενα τεταρτο, αλλα με μια μικρη διακοπη για καποια τεχνικα προβληματα
OK thanks…
καλα ρε πουστη χάθηκαν να φέρουν lamb of god?
ναι