Ας έρθουν καλύτερα μόνοι τους οι Lamb Of God:!:
ας τους φερουν εκει ας τους φερουν οπουδηποτε,ας τους φερουν ομως!!οι saxon καμια ωριτσα κ κατι ψηλα θα την παιξουν σιγουρα.
και οι lamb και οι machine head πρεπει να ερθουν παιδες,…:D:D
Έχω ρίξει πολύ γέλιο στο θρεντ.
Όταν λες οι Saxon θα την παίξουν τι ακριβώς εννοείς;:lol::!:
Οτι οπως παντα θα μου/μας παρουν τα μυαλα με τις κομματαρες τους…
Πουστιδες ντιντιδες με αναγκασατε να παω και στις 30/6…Παλι καλα που μπηκαν οι Saxon και απεκτησε ενα ενδιαφερον η μερα…Την βριζω ακομα, αλλα λιγοτερο…
εγώ πάλι τους βρίζω γιατί θα χάσω saxon που ήθελα να τους δώ για να πιάσω κάγκελο-.- αντί να βάλουν κανένα δύο ονόματα ακόμα στη μεγάλη σκηνή και τίποτα μπούρδες στην άλλη
Ε, γι’ αυτό λέω… Ας γίνει μια τράμπα ανάμεσα σε Saxon και Μonster Magnet να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Γιατί και εγώ στις 29 μόνο για αυτούς θα πάω (αν πάω).
Αφού πάντα στα λάιβ τους τα κάνουν σκατά. Μικρή διάρκεια - κακά σέτλιστ - απαράδεκτος φρόντμαν ο πωστονελένε, καθόλου επικοινωνιακός.
Δωστε τραμπα Saxon με Arch Enemy ρεεεεεεεεε
Ποτέ όμως!!!
Με Βόιβοντ. Μόνο. Τέλος. Ομερτά.
Ο αποπάνω έχει δίκιο αν και ρε γαμώτο φοβάμαι ότι ύστερα από το τραμπάκουλο που έπαθα με τους Kylesa(το Static Tensions παίζει να το έχω ακούσει 10 φορές τις 2 τελευταίες μέρες) φοβάμαι ότι αν πάθω κάτι ανάλογο και με τους Torche θα χαλιόμουν πολύ αν έχανα κάποιον από τους 2 ενώ τώρα το έχω πάρει απόφαση ότι Voivod δε θα δω.
Δωστε τραμπα Saxon με Arch Enemy ρεεεεεεεεε
Ευτυχώς που τους είδα το 2007 για μιάμιση ώρα, σε κλειστό χώρο με 28 euro διαφορετικά θα έπρεπε να τους δω για 45Ά ντάλα μεσημέρι με 50 euro. Μακάρι να γινότανε η τράμπα με Saxon αλλά δε νομίζω.
Μάγκες… Down και Lita Ford την 4η μέρα του RW…
κάνεις πλάκα έτσι?
Βασικά
Πλιζ μην είναι πλάκα
Ναι σε παρακαλω , πες ότι δεν κανεις πλακα !!!
Πέρασε η πρωταπριλιά φίλοι.
Τρίτη 30 Ιουνίου
TERRA STAGE
SLIPKNOT
MASTODON
DOWN
KYLESA
TORCHE
VIBE STAGE
SAXON
LITA FORD
+MORE ACTS
Σε λίγο στην κεντρική…
Θεριέ χοροπήδα!!!
Σιχαίνομαι την γκρίνια. Αλλά πόσο πιο καλα θα ήταν στην 3η μέρα η lita…