Αν ερθουν Mastodon 30/6 τοτε μυριζει Metallica headliners!Καντε confirm ρε Didi να ηρεμησουμε
Αν παίξουν Metallica και Slipknot μαζί θα κατασκηνώσω απο τώρα στη Μαλακάσα…
δεν νομιζω να εχουν κανει λαθος οι Mastodon για την ημερα…
λογικα η μερα ετοιμαζεται ακομα και περιμενουν να τα ανακοινωσουν ολα μαζι…
και με την λογικη δεν κολλαει…να χωσουν δλδ τους mastodon με τους ποζεραδες…που??? πριν τους κρου??
η μηπως στην μικρη σκηνουλα???
εγω πιστευω οτι μαγειρευεται για τους Slipknot…αλλωστε ποσοι το ειχαν πει οτι το ξερουν σαν πληροφορια πριν ανακοινωσουν καν και οι Mastodon…
για μεταλλικα δυσκολο…αυτη η σηλωση που λετε οτι επαιξε και tv war οτι κατα 90% θα ερθουμε ελλαδα με μεταλλικα…του μπασιστα των mastodon …νταξει μπορει να μην ηξερε ο ανθρωπος…
λογικα θα εινα slipknot headliners απο κατω mastodon και πιο κατω δεν ξερω…δεν βλεπω ομως και machinehead…και ολα αυτα που ονειρευομαστε…μακαρι …θα δουμε
μακαρι να ειναι οι Faiith no More.
Μακάρι τα λόγια του μπασίστα των Mastodon να βγούνε αληθινά και να έρθουν οι Metallica,αν και θα είναι μια επανάληψη του 2007, αλλά who cares??
καλα επαναληψη δεν θα ειναι
περα του οτι παιζουν τα νεα τραγουδια του death magnetic
παιζουν και κατι harvester of sorrow
die die my darling
damage inc
Κλπ κλπ
Eπανάληψη ως προς τα συγκροτήματα, φυσικά και οι δυο θα παίξουν πολύ διαφορετικά κομμάτια και γι αυτό θα ξαναπάω να τους δω! Κάτσε πρώτα να έρθουν όμως…σταυρώστε δάχτυλα!!
Παιδιά!!! Η didi γιατί δεν βγάζει ανακοίνωση; θέλει να μας τρελάνει Εγ:dizzy:
Εγώ θέλω slipknot και metallica. Δεν ζητάω πολλά. Στα φεστιβάλ του εξωτερικού παίζουν όλοι μαζί. Γιατί όχι και στην Ελλάδα!!!
Ας συνεχίσουμε στο θρεντ των φημών καλύτερα, εδώ συζηταμε για το συγκεκριμένο λαιβ με τις μπάντες (μπαντα δλδ) που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
metallica φερτε να τρελαθουμε!!!αρρωστεια!!!
Mastodon - Lamb of god - slipknot - sotis volanis. το απoλυτο Live
MetallicaMetallicaMetallicaMetallica:metal:!!!
Παίδες απο οτι βλέπω θα υπάρξει σίγουρα τέταρτη μέρα…
Παιδιά οι συζητήσεις για Μetallica Faith No More, Slipknot, Machine Head, Slayer κτλ μπορούν να συνεχιστούν στις φήμες. Όταν και αν ανακοινωθεί κάτι για ακόμα μια μέρα στο RW τότε θα αλλάξουμε τον τίτλο του thread και θα συνεχίσουμε εδώ. Οποιοδήποτε μήνυμα δεν έχει σχέσει με τους Mastodon θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
Βλέπω πως όλοι έχουν ενθουσιαστεί που θα δουν τους Mastodon…
ας παιξουν οι Mastodon μονο και κανεις αλλος,ουτε πριν,ουτε μετα,να παιξουν και ενα γεματο 2ωρο+,να ισοπεδωσουν το χωρο να γουσταρουμε…πολυ χαρηκα παντως οταν διαβασα για mastodon…γκρουπαρα που τσακιζει κοκκαλα με ενα νεο δισκο τουμπανο…προτιμω να τους δω σε κλειστο χωρο βεβαια,αλλα και παλι,να τους δω μονο στο φιναλε φιναλε εστω και μαλακασσα…
Lupin μαζί σου, πιστεύω χάνουν πολύ στους εξωτερικούς χώρους.
Το 2007 ήταν καλύτεροι από το 2006 (σε κείνη την απογοητευτική συναυλία με Tool) αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά (εγώ περίμενα περισσότερα). (Ισως βοήθησε ότι οι MDB πριν έκρυψαν τον ήλιο πραγματικά, ίσως ότι μερικοί καθυστερημένοι φώναζαν Metallica από την αρχή του set και πέταξαν μπουκάλια.)
Και από βίντεο που έχω δει στο youtube πχ στο Download, δεν μάρεσαν. (πάντα στους εξωτερικούς χώρους)
Σετλιστ φετινό (που θα αλλάζει συνέχεια λογικά).
Πείτε τα ρε παίδες.
Εγώ έχω λερώσει τα βρακιά μου που θα παίξει η υπερμπάντα σε ααυτή τη στιγμή της και θα την ξαναδούμε. Lupin έχεις δίκιο για τον κλειστό χώρο. Με τη διαφορά ότι ο νέος δίσκος είναι τόσο τριπαριστός, έχει τόση πνευματικότητα μέσα, που πιστεύω ότι και σε ανοιχτό χώρο θα ναι το ίδιο, μην πω καλύτερα. Mόνο να μην έχουν το χάλια ήχο των 2 τελευταίων φορών, ώστε έχοντας πιει τα μπυρόνια μου, να τραγουδάει ο Troy
“Close, Low, bright eyes fading
Faster than stars falling,
How can I tell you that I failed?..”
και να χαζεύω τ’ άστρα και να μαι κάπως έτσι …:stereo:
(γραφικότητα mode off)
Μods όποιος δε βαριεται μεταφέρει καμιά 80 αριά σχόλια που δεν ασχολούνται με Mastodon στις φήμες, μέχρι να μάθουμε ποιοι θα τους πλαισιώσουν. Ευχαριστώ.
εγω,με το που ακουσα mastodon,δεν σκεφτηκα τπτ αλλο…μ’αρεσουν πολλα απο τα συγκροτηματα που αναφερθηκαν,αλλα εγω θελω να δω MASTODON και τερμα,ουτε να τους δω κατω απο κανενα,ουτε με μικρο σετλιστ,ουτε χαλια ηχο,τπτ…ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα των μας,σε ανοδικη πορεια και θα εχω την ευκαιρια να το δω 2η φορα…τελεια!!ρεντ,και γω συμφωνω σε αυτο το τριπαριστο και αρκετα ψυχεδελικο ηχο του νεου αλμπουμ και προσωπικα προτιμω τον κλειστο χωρο,ωστε να νιωθω πιο κοντα στη μπαντα και να μην εχω τπτ να μου αποσπα την προσοχη…δεν ξερω,μου κανει καλυτερα και ακουστικα και οπτικα το κλαμπ,που θα γινει κολαση…αλλα σιγουρα,το τελευταιο πραγμα που με απασχολει,ειναι ο χωρος βεβαια,το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα δω αυτη τη γκρουπαρα και θα γινω μουσκεμα απο τον ιδρωτα και το χτυπημα…
Σωστός, ελπίζω να ναι headline, αν και δεν το βλέπω, ακόμα κι αν κάνουμε χρυσό το Crack the skye:(