Γαμώτο έλεγα να μην πάω αλλά…Down !!! Ναι ρε αυτά είναι!!!
Και εγω ελεγα να μην παω αλλα μετα ητανε οι Kylesa το ενα χτυπημα και μετα το απωθημενο οι DOWN ΡΕ.Τα παντα ολα.
ΟΙ DOWN ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
ANSELMO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ASSDASOJDKASOFHOASFPASFAFFSAFOAFIASFPOAS
Πόστ οφ δε θρεντ εύκολα.
Οντόπικ, πάντα ήθελα να δω το απόλυτο μέταλ girl των 80ς επί σκηνής. Η Λίτα Φορντ όσο κι αν εγέρασε είναι το απόλυτο μέταλ μιλφ:p Όπως και να χει είναι ότι πρέπει στη μέρα της αντρίλας του Νότου και χαίρομαι που θα τη δω.
+1 και δω…κατι musicvideos να δεις απο 80’ς και μενεις λιγο :naughty:…βεβαια τωρα δεν εχει σχεση με πριν!
Μα καλα εισαι μιζερος… Ολο γκρινια γκρινια… Ακυος εκει δικαιολογια τα χρηματα για να μην πας σε συναυλια…
Να πω και την γκρίνια μου ,την ώρα που στην κεντρική σκηνή θα παίζουν οι Mastodon ή οι Dawn στην μικρή ταυτόχρονα θα παίζουν η Lita Ford ή οι Saxon αντίστοιχα;
Πάντως το πακέτο με 50 γιούρια είναι γαμάτο, απλά πρέπει να γίνει σωστή οργάνωση για να μπορέσουμε να τους δούμε αν γίνεται όλους:!:
Αν γίνει όπως πέρυσι, υπάρχει περίπτωση την ώρα που παίζει η μια μπάντα, στην άλλη σκηνή να παίζει η άλλη…
Now playing: Paramore - Misery Business
via FoxyTunes
Down* ρε…και στο τι ακουτε ετσι το γραψες:p
Tρια τοσο δυνατα ονοματα με 45 ευρω ειναι ονειρο για Ελλαδα.
Down
Down
Down
Κάτι μου θυμίζουν αυτοί… :-k
Έχουν καμιά σχέση με System of a down?
:yahoo::yahoo::yahoo:
φοβερό λάην απ, τι να λέμε!
βέβαια αυτοί που θέλουν να σουτάρουν τους σάξον, ας το ξανασκεφτούνε
που είναι ο άλλος να πει…
[SIZE=“5”]ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑΑΑ!!![/SIZE]
Αν πας στην σελίδα του terra vibe έχει φωτογραφίες και υπάρχει γρασίδι σε όλο τον χώρο…λες να το έκαναν το θαύμα???
Now playing: Anathema - The Silent Enigma
via FoxyTunes
ρεεεεε μπαίνω βραδιάτικα στο ιντερνετ να χαλαρώσω λίγο πριν την πέσω για ύπνο και μου ανάβετε τέτοιες φιτιλιές???
down ρε???
down???
DOWN!!!
πάω να ουρλιάξω παραπέρα!!!
:yahoo: :yahoo:
και πέρσι το Μάιο είχε, αλλά Ιούλιο ξεραΐλα…
αν και στο site λέει ότι διαθέτει χλοοτάπητα 15.000 τ.μ. Χμ.
EΙΣΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.10000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Δηλαδή είναι καλύτερο να ακούς μπάντες που δε γουστάρεις μόνο και μόνο για να το παίξεις “προοδευτικός”?
ρε παλικαρια πηρα το εισητιριο για slipknot και εχω κ*****ι πολυ αγρια!!!δεν ξερω ομως πως να παω:-k
με τρενο?κτελ?για πειτε εσεις που ειστε απο Αθηνα και πειραια πως θα πατε???ευχαριστω
Fixed…Για να χρησιμοποιησω και τακτικες Bleedin’…
Και δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι…Δεν φανταζεσαι ποσο γιατι λογω ηλικιας κανονικα δεν θα επρεπε να τα ακουω τοσο αυτα και να ειμαι στο πανηγυρι με κατι που τωρα απεχθανομαι…
20 χρονια πριν απλα θα ηθελα να ειχα γεννηθει…Απλα αυτο…
ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ…ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ…!!!
Εύγε!