Απο σταθμο λαρισης εχει εκεινες τις ημερες ειδικα πουλμαν που σε πανε και σε γυρνανε μετα .Κανα 10ευρω πρεπει να εχει και για τις 2 ημερες.Αντε τωρα που ερχονται και down ολοι ικανοποιημενοι πρεπει να ειναι.Εγω κομπλε ειμαι για φετος απο ροκγουειβ.
Lita Ford… ε ρε φίλε, μετά από τόσα χρόνια…
Οι Down Θα έπρεπε να είναι στο λαιν απ πιο πάνω από μάστοντον. Τεσπά. Η συγκίνηση είναι κ εδώ μεγάλη. hot summer mode:on
Καλημερα σε ολους και σε ολες. Μολις τωρα ειδα τα ονοματα που ανακοινωθηκαν. Καταρχην να πω…Lita Ford??? Ναι οκ,μπραβο μ…ναρα η γυναικα,φωναρα κτλ κτλ αλλα οχι και Lita Ford. Ολοι οι καλλιτεχνες πρεπει να φτανουν δλδ 40-50 ετων για να τους βλεπουμε? Μου θυμιζει τον Θρυλο,που εχουμε μεσο ορο ηλικιας 28-30 ετων,για να ερθουν μεγαλα ονοματα θα πρεπει να ειναι πανω απο 30. Τεσπα! Απο κει και περα για τους Down. Εγω θα κανω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησετε αλλα χωρις να με κραξετε. Βλεπω οτι εισαστε πολλοι τρελαμενοι με αυτους και θελω να ρωτησω το εξης. Αξιζει να παω να τους δω? Ρωταω γιατι δεν τους ακουω τους τυπους και θα γουσταρα να ακουσω και κατι αλλο περαν των κλασικων μεταλ συγκροτηματων. Ειλικρινα ομως θελω απαντηση,οχι οτι μαμανε κτλ κτλ θελω κατι παραπανω να μου πειτε. Για να δουμε,εχω αρχισει να ψηνομαι και για την 4η μερα…
Και για να μην ξεχνιομαστε…ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑ ΡΕΕΕΕ
Αξίζει! Και με το παραπάνω!
Σε διαβεβαιώ εγώ και η Trelen που πέρυσι ταξιδέψαμε έξω και τους είδαμε.
Εγγύηση!
α και awake έλεος με το τρόλινγκ ε!!!
Ε ακουσε τους και βγαλε μονος το συμπερασμα αν αξιζουν ή οχι ρε.
Απ’οτι θα καταλαβες απο τις αντιδρασεις μας,αρκετοι εδω μεσα τους θεωρουμε υπεργαματους.Λιγο.
Ας αλλαξει καποιος μοδ τον τιτλο του θρεντ
Και μόνο που υπάρχει περίπτωση να παίξουν κάτι από Pantera :papas: καταλαβαίνεις ότι αξίζει να πας!
Τώρα μουσικά αν σου αρέσουν οι Sabbath της πρώτης περιόδου και ο southern ήχος θα γουστάρεις τρελά. Α, και επίσης αν σου αρέσουν κάτι περίεργα χόρτα…
Οχι ρε σεις,μην εχουμε αυταπατες,Pantera δεν παιζουν.Δεν εχουν παιξει ποτε νομιζω.
όντως, για παντέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση.
Πόσο μάλλον αφού δεν είναι και χεντλάινερς.
κ εμενα μου φαινεται οτι δεν παιζουν!!!μονο μια παρακλιση,phil μην πιεις πολλα ντουμανια πριν βγεις!!!
Ονειρο ζωης…DOWN
Mην μου το χαλάτε ρεεεεεε!!! Αφήστε με να έχω ένα όνειροοοοο…
Ρε παιδιά δεν παίζουν, τους είδαμε πέρυσι με βλεεδιν, εγώ θα έιμαι ικανοποιημένη να μαι απλά μπροστά να βλέπω καλύτερα :D. οφφ τοπ παίζει πάλι αυτό το σκηνικό με μπροστά, πίσω κερκίδα?
Επίσης η παρουσία του ανσέλμο ήταν άψογη. Άντε και καλύτερα φέτος
Οχι,την καναν μια φορα αυτη τη μαλακια σε rockwave,αλλα το κοψαν απο περισυ.
φέρτε τους Queensryche…8)
τι να λεμε τωρα
Βασικα ελπιζω να μην μας κανει καμια τετοια μαλακια ε.
Η’ παιξ’τα ή σκασε ξερω γω.Δεν κανουμε τετοιες πλακες.
οκ ρε φιλε…εγω μονο slipknot θα παω…οκ καλη ακουγεται αυτη η λυση αφου εχει και επιστροφη…ξερεις κανα τηλεφωνακι για πληροφοριες η πως ακριβως να παω εκει???ηλεκτρικος μετρο???ευχαρηστω για την πληροφορια
θα του πετάξω μαργαρίτα στη μούρη.- αντε που θα παίξει μαζί μας. Πιστεύω θα φταίει το τι θα έχει πιει γενικά.8)