Άκυρον. H Mαλακάσα είναι 30-40 χιλιόμετρα απ’ την Αθήνα:wink:
Τωρα γιατί μας τα κάνετε αυτά!
πωω, θέλω να είμαι πρώτη σειρά, ακριβως μπροστά απ’τον Ανσελμο
Πορωση.
αρχίζω να μετράω αντιστροφα.
DOWN.
το βίδεο είναι του 95. δεν παίζουν τπτ από pantera πλέον
Down και Lita Ford ε?
Από εκεί που δεν θα πάταγα καθόλου, τώρα είναι σίγουρο ότι θα είμαι εκεί!
[SIZE=5]Don’t regret the rules I broke, When I die bury me in smoke[/SIZE]
Γμτ σε έξοδα με βάζουν οι Ντιντήδες! :!:
Σκόπευα να μην πάω αυτή τη μέρα αλλά τώρα θέλω να δώ τους Down που δεν τους έχω ξαναδεί!
ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ.
ΚΑΡΔΙΑΚΟ.
ΘΑ ΔΩ GOJIRA ΚΑΙ DOWN GOJIRA KAI DOWN.
εντιτ: αλλά κάτω από μαστοντον οι νταουν? ;p
Ουτε τοτε παιξανε ολοκληρο κομματι,αλλα εστω και αυτο το τηζερ να σου κανει ειναι μαχαιρια στην καρδια.
E ρε γλεντια !!! Το ειδα χτες και εκανα πλακα στην παρεα μου.
Jack Daniels ανα χειρας και Bury Me In Smoke λεμε !!!
προφανώς θα παίξουνε κάτω από μάστοδον οι ντάουν, δεν καταλαβαίνω τι βρίσκετε περίεργο.
Ξέρω γω, στην Ευρώπη headliners δεν παίζουν οι down?
http://www.youtube.com/watch?v=FBLbrJxGtro&feature=related ευχομαι να το λενε και αυτο για να τρελαθω…κοματαρα…απιστευτη…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ DOWN…
το stone the crow ειναι σιγουρακι
βασικα πρεπει να ειμαι ο μονος που γουσταρει τοσο πολυ down ωστε να μη θελει να ακουσει καν διασκευη απο παντερα (που δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν ετσι κι αλλιως)
Ετσι κι εγω…απο Down θελω Down.Απλα θα ριξω κι ενα κοπανημα για Τον αλλο με το κοκκινο μουσακι…
γαμω θα ειναι με down!!ευτυχως που επιτελους θα τους δουμε!!!
τοσο που χαρηκα ειχα να χαρω πολυ καιρο!!!περιμενω πως και πως!!!:roll:
Rasputin ΘΕΟΣ ! Τελος.
Μαζι σου φιλε, σε καθε λεξη.
Κριμα που θα χασω και Lita…
Δεν μπορω να καταλαβω τους διοργανωτες με την κατανομη που εκαναν.
Αμα ηταν Saxon + Ford με WASP και Motley Crue θα ημουν υπερικανοποιημενος και θα ετρεχα με τα χιλια στην 3η μερα. Τωρα απλως ‘‘θα παω’’ (μονο) στην 3η μερα…
Δε με απασχολουν και τοσο τα ονοματα του φετινου RW, αλλα θελω να κανω ενα σχολιο.
Βλεπω πολλους να λετε οτι θα 'πρεπε να γινουν “τραμπες” στις μερες και τις μπαντες.
Σε ονοματα τετοιου βεληνεκους δε νομιζω κατι τετοιο να ειναι εφικτο.
Δηλαδη τι να τους πουν;;;
“Αλλαξτε το προγραμμα σας, για να κολλαει καλυτερα το φεστιβαλ”;;;
Ή για παραδειγμα αυτο που ανεφερε ο Night*Sky.
Δεν ξερεις κατα ποσο ηταν εφικτο να ερθουν οι Saxon την 3η μερα (που το lineup της απο την αρχη ηταν στανταρ) για οικονομικους ή αλλους λογους.
Γενικα αυτο που ειδα εγω ηταν οτι κανονισαν τις 3 μερες, που απο τα λιγα που ξερω τοσο διαρκει συνηθως το RW, και επειδη μετα εκατσε και για Slipknot, που σαν ονομα θα φερει κοσμο, φροντισαν να γεμισουν αλλη μια μερα με καλα ονοματα, ισως και ψιλοασχετα μεταξυ τους.
Επαναλαμβανω πως ουδεποτε ασχοληθηκα με το φεστιβαλ και ισως κανω λαθος.
Μια χαρουλα,κριμα παντως που δεν εχει Rotting Christ?
ναι μεγάλο συναυλιακό απωθημένο αυτοί και τραγικά δυσκόλο να τους δεις οπότε έπρεπε να τους φέρουν rockwave να τούς δούμε…κρίμα χάσαμε την μεγαλη ευκαιρία…όυτε faith no more ούτε RC:roll:
ελεος αχαχαχα…ξερω που ειναι η μαλακασα φιλε μου…ρωταω για τον σταθμο λαρισης που εχει ειδικα λεωφορεια που πανε στην μαλακασα…οχι για την μαλακασα…btw ποσοι απο εσας ειστε απο Αθηνα και θα πατε slipknot???