Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Ερχεται η θεα Lita Ford reeeeeeee:yahoo:

DOWN?!?!?!??!?!:D:D:D
Γιατι το φετινο Ροκγουειβ πρεπει να ειναι τοσο ακυρο…
Οπου να’ναι ερχονται Ντορς, Παντερα και Νιρβανα ετσι οπως το πανε…

εγω λεω να κανουν και μια μεταφορα στη μερα αυτη - τους voivod - να ταιριαξει το σετακι και να βολευτω κ γω 100%

:smiley:

torche k down γαμω:D

Πήρα εισητήρια με την εντύπωση ότι οι Slipknot θα είναι headliners και οι Mastodon 2o όνομα. Εδώ όμως διαβάζω ότι Saxon θα είναι headliners στη σκηνή Vibe. Πώς λειτουργεί το σύστημα με τις δύο σκηνές; Τρέχουν παράλληλα; Η Terra με Slipknot-Mastodon θα είναι η κύρια σκηνή της ημέρας; Σας ευχαριστώ πολύ.

Παραλληλα ναι … δηλαδη και να παιζουν οι 2 ταυτοχρονα δεν υπαρχει προβλημα στον ηχο … αλλα αν υπαρχει καλη οργανωση σε χρονο , ισως μπορεσουμε να δουμε και της μικρης και της μεγαλης σκηνης τα συγκροτηματα . Η Τερρα ειναη η κυρια σκηνη .

Δε νομίζω πως θα παίζουν παράλληλα, αλλά στις εναλλαγές των συγκροτημάτων:-k

μαν πέρυσι παράλληλα έπαιζαν.Τουλάχιστον την πρώτη μέρα, όταν έπαιζαν οι Flogging, στην μεγάλη σκηνή έπαιζαν οι Deus.

Now playing: Anathema - Empty
via FoxyTunes

Γράψε λάθος τότε:p

αυτο το παραλληλα εμενα μου τη δινει.ας τους βαλουν αναμεσα.καλυτερα να τρεχουμε απο την μια σκηνκ στην αλλη παρα να χανουμε καποιο συγκροτημα

Ένα και ίσως το μοναδικό μείον των Ευρωπαϊκών φεστιβάλ είναι αυτό.

Των ευρωπαικων οχι διοτι εχει 20 ονοματα και μικρη πιθανοτητα εχεις να θες να τα δεις ολα…Εδω βεβαια που παιζουν 8 ειναι πιο πιθανο:p

Ναι ρε συ, απλά στη πιθανότητα που κανείς ακούει όλα τα είδη και θέλει να τα δει όλα:p

α γεια σου,αν παιξουν οι saxon μαζι με down πως θα γινει???μαλακια δεν ειναι?

Aν γίνουν τα πράγματα όπως πέρσι, απλά οι μάστοντον θα αρχίσουν λίγο πριν τελειώσουν οι σάξον. Πέρσι κανένα συγκρότημα δεν έπαιζε ταυτόχρονα εκτός απαυτό το γεγονός.

Κι εγώ αυτό ξέρω, τουλάχιστον για τη μεταλ μέρα.

Πάντως στην ημέρα των Offspring όλα έπαιζαν ταυτόχρονα.

Οριστική επιστροφή από παραμεθόριο και διαβάζω το νέο για Down.
Τι μπορεί να είναι πιο καβλωτικό δηλαδή?

[B][SIZE=“3”]
nin/ja

20 ιουλιου

θεατρο βραχων.

αυτο.[/SIZE][/B]

Εχει παρει κανεις εισητηριο απο τα 50αρια γι’αυτη τη μερα…??

Αν ναι μπορειτε να μου πειτε αν γραφει πανω τους Saxon…??

Ένας φίλος που πήρε, έγραφε πάνω μόνο Slipknot και Mastodon(με μικρά γράμματα#-o)…

Now playing: Dimmu Borgir - Mourning Palace
via FoxyTunes