Θα το γράψουν στις επόμενες κόπιες. Το ίδιο είχε γίνει πχ και με Μετάλλικα (τα υπόλοιπα ονοματα τα προσθέσανε πολυυυυυυ αργότερα).
Εχμ, αν και τα live των NIN τα σέβομαι απεριόριστα και τα θεωρώ κορυφαία, επιμένω πως όχι, η τριπλέτα Down/Mastodon/Slipknot για μένα είναι πιο καβλωτική.
Ακομά και σειρά εμφάνισης είναι η ιδανική…
Ακόμα και οι τζούρες από Saxon που θα πάρω είναι υπέρ το δέον καλοδεχούμενες…
Ξέρω βέβαια δεν έχω τόσο καλα΄διαμορφωμένο εγκεφαλικό σύστημα σαν εσένα αλλά θα ζήσω με αυτό.
Έχουμε κανα setlistάκι ή δεν έχει βγεί κανείς σε περιοδεία ακόμα;
Τα τυπωσαν τα νεα ticks με ολα τα ονοματα της 4ης μερας?
Τσούκου. Αλλά γιατί καίγεστε ρε παιδιά; Τεσπά. Πήρα σήμερα εισητήριο. Το 487 είμαι.
Εγω προσωπικα καιγομαι γιατι θελω να βλεπω και ενα ονομα που με ενδιαφερει στο εισητηριο, δηλ. ή Saxon ή Lita Ford…
Καλά κι εγώ πάω και για Down, Kylesa και Torche που δεν τα γράφει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Πού είναι το σπουδαίο; Το θέμα είναι να τους δεις εκεί,το εισητήριο ας είναι και σαν αυτό που έχουν στο ΑΝ, στο rodeo κτλ. Το γιατί δεν πιάνω.
Καλα μην το πολυψαχνεις…Κολληματα…
Για συλλεκτικούς λόγους φαντάζομαι, ε;
Ε προφανως…Δεν θα ηθελα να δω το εισητηριο μετα απο καιρο και να μη γραφει τα συγκροτηματα για τα οποια πηγα…Ενταξει το εχεις και στο μυαλο σου κυριως αλλα scripta manet…!!
Δεν είναι έτσι. Π.χ. πέρσι έπαιζαν ταυτόχρονα Within Temptation και Carcass. Σχεδόν ολοκληρωτική επικάλυψη.
ανακοινωθηκε κατι αλλο επειδη ελειπα μερες???
Βλέπω οτι οι Queensryche παίζουν 28 Ιουνίου Βουκουρέστι και 29 Σόφια. Λετε να γίνει κανα θαύμα για τις 30 σε rockwave?
29 παιζουν ακριβως απο πανω μας,για 30 ομως δεν εχουν μαζευτει αρκετοι για να χωσουν κ τους ryche??
30 δυσκολο να χωρανε ρε,εκτος αν τους βαλουν headliners στη μικρη σκηνη.
Μακαρι γαμω.
Πανω απο τους Saxon???NO WAY!!!
Αντε καλα,οι Queensryche κατω απο τους Saxon.Και απο τη Λιτα Φορντ αμα θες.
για τα λεφτά όλα γίνονται…
Εδω παιξανε κατω απο τους Nightwish το 2004. Αν και το τελευταιο ψιλοπατατα ηταν ας τους φερουν και καλα θα περασουμε:)
εεε γιατί είναι δύσκολο να χωρέσουν?σιγά τα πολλά ονόματα που υπάρχουν…δηλαδή κάτω από mastodon είναι δύσκολο?
τέσπα μακάρι να τους δούμε…
Now playing: Anathema - Make It Right (F.F.S.)
via FoxyTunes