καλέ γιατί δεν έκανες άλλο τοπικ?Αν βρεθεί κανά καλό μοδ να το κάνει εεεε:p
Now playing: Equilibrium - Der Sturm
via FoxyTunes
καλέ γιατί δεν έκανες άλλο τοπικ?Αν βρεθεί κανά καλό μοδ να το κάνει εεεε:p
Now playing: Equilibrium - Der Sturm
via FoxyTunes
Παρτε το πιο προσφατο setlist των Slipknot απο την περιοδεια που ξεκινησαν στις ΗΠΑ προσφατα. Φανταζομαι κατι παρομοιο θα εχουμε και εδω
Surfacing
Spit It Out
Outro (Til’ We Die)[/SPOILER]
Χμ…
Gamay!
Gamay πολλές φορές μάλιστα…
Είναι τα τραγούδια που μου αρέσουν λίγο, και ευτυχώς θα ακούσω αυτά.
Now playing: Anathema - Lost Control
via FoxyTunes
E, εντάξει γαμάει το σετλίστ αλλά δεν έχουν και καμιά μεγάλη δισκογραφία οι Slipknot ρε παιδιά… Αναμενόμενα είναι τα κομμάτια που θα παίξουν…
όντως απίστευτο:D
αν και δεν νομίζω να είχα παράπονα απο το set list, για μένα το 99% των τραγουδιών τους είναι κομματάρες οπότε ότι και να παίζαν!
Συμφωνώ ότι και να παίξουν οι Slipknot δεν θα είχα πρόβλημα, πόσο μάλλον όταν είναι μέσα το ίσως αγαπημένο μου Left Behind.
Απλά…τα περισσότερα ταιριάζουν πολύ περισσότερο στους Slipknot του 2001 παρά στους τωρινούς.
Ο Κόρευ έχει ψιλοχάσει την φωνή του.
Δεν μας χαλάει καθόλου όμως,
SlipknoT είναι.
Θα κάτσουμε κάτω στο Spit it Out και όλα ΠΟΥΤΑΝΑ.
Τους Slipknot τους έχω δει 2 φορες, η μια ήταν μαζι με hatebreed, Slayer και Mastodon.
Όπως και να έχει αυτο που μου έκανε εντυπωση σε αυτη τη συναυλία ήταν δυο πράματα. Πρώτον, πόσο γαμάτος ντράμερ ειναι ο λομπαρντο και δεύτερον, ένα πολύ καλο κόριτσι μελαχροινο, γύρω στα 180cm υψος, 25 χρονων - ναι πιάσαμε κουβέντα - που φορούσε νυφικό και ειχε μαμηθει στο headbanging.
Ναι…
Τι εχουν δει και σενα τα ματια σου…
Κόψε τα ναρκωτικά!
Ποιοι τους εχουν δει ρε παιδια?8O
Αυτο ειναι event.
αυτο ειναι αγωνας kick boxing,κ1 κ λοιπα!!!
γαμω τα κομματια!!!παιζουν μαζι surfacing και spit it out???κολαση!!!καλα στο spit it out απλα καθεσαι κατω και μετα γινετε της ιεροδουλης το καγκελο!!!
Με νεο δισκο σκαει η Φορντ.
Απλα λεω.
Αλλαξε το προγραμμα της εξεταστικης και μαλλον θα δωσω το παρον…Καλη φαση!
Οταν λενε οτι το festival ειναι του στυλ “green and clean” δηλαδη?δεν θα φαμε χωμα φετος?:-k
http://www.rocking.gr/article5806.php
Κοιτα εδω λεει οτι θα βαλουν ταπητα κατω… Τουλαχιστον για τις υπολοιπες μερες εκτος απο αυτη των slipknot δεν θα υπαρχει προβλημα… Αλλα νομιζω οτι το εδαφος μετα την συναυλια τους θα ειναι ’ οργωμενο’
Επίσης, ο χώρος ανάμεσα στη σκηνή και την ηχοληψία θα καλυφθεί με ειδικό κάλυμμα, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το χώμα και τη σκόνη που «σηκώνονται» από το έδαφος.
Μετα την συναυλια να πιειτε και καμια μπυρα για να χωνεψετε το χωμα που θα φατε :lol:
Γνωριζει κανεις ποσα εισητηρια εχουν μεινει ακομα???
“τελευταια στιγμη ρε πουστη μου ολα…” #-o#-o
Dont worry! Και 5 λεπτα πριν να πας θα βρεις εισητηριο…