Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Πάπαλα και για 'μένα το Rockwave:(;Ήταν ένα όνειρο μέχρι που βγήκε το πρόγραμμα της εξεταστικής και είδα οτι γράφω εκείνη την ημέρα 6.30-8.30#-oΚαι σιγά που θα ξεκινήσω μετά να πάω,για να προλάβω μόνο τους Slipknot κι αυτούς κουτσουρεμένους,με τη σκέψη οτι έχω χάσει Mastodon και Down πριν…
Καλά να περάσετε όσοι πάτε(δεν είμαι κακός και ζηλόφθονος άνθρωπος)και τραβήξτε πολλά βίντεο,να έχουμε κι εμείς την άλλη μέρα να δούμε τι χάσαμε…

φιλε και εγώ γράφω 6-8 αλλά δν το χάνω με τίποτα:p,ξανασκέψου το…

Μπερν δε λεσσον ξερω γω.

Και εγω ετσι ελεγα,αλλα μολις τελειωσα το 6ο ετος.
Δεν νομιζω οτι με παιρνει να καψω 2 μαθηματα γιατι δινω και την μεθεπομενη του RW.
Καλα να περασετε κουφαλες και σκαστε καμια μπουφλα για μενα στο Iron Tusk.

καποιος να με παρει μαζι τουυυυυυυυυ!!δεν 3ερω πως να γυρισω!!!:frowning:

Σχετικά εύκολα έκανα μπέρν κάποιο άλλο μάθημα που δεν θα υπήρχε ελπίδα να περάσω.Αλλα γι’αυτο το συγκεκριμμένο,προετοιμάζομαι όλο το εξάμηνο,δεν το χάνω με την καμία…Όταν σκεφτόμουν για το Rockwave,είχα το πλάνο να πάω απο νωρίς στους Kylesa,να πω οτι έδωσα τα λεφτάκια μου με αιμα,αλλα είδα 5-6 μπάντες.Τώρα,ξαναείπα αν πω θα πάω μετά,θα προλάβω Slipknot κι αυτούς όχι ολόκληρους.Και πριν λίγο θα έπαιζαν οι Mastodon.Ε,όχι θα είναι ξενέρα.

Ακριβώς έτσι!(Άρε συνομήλικε και σύγκαφρε:p)Στο 13ο8O εξάμηνο,δεν λέει πια να καίω μαθήματα,ειδικά το συγκεκριμμένο.
Υστ:Ο Θεός του ΜΑΙΤΑΛ θα με βασανίσει εκείνη τη μέρα,γιατί θα περάσω μια πάνω και μία κάτω απο τη Μαλακάσα(ΤΕΙ Χαλκίδας#-o)

το σκεφτομαι ρε γαμωτο να παω τελευταια μερα για σλιπκνοτ και λοιπα αλλα βαριεμαι να παω μονος μου…

Σήμερα το πρωί είδα όνειρο ότι έχανα τους Μάστοντον και πετάχτηκα απ’ το κρεβάτι. :frowning:

χαχαχα! εφιαλτης… εγω εχω δει στον υπνο μ οτι χτυπαω το κεφαλι μ στο πιτ στους μαστοντον και χανω ολη την υπολοιπη συναυλια!

παμε μαζι…να μαζεψουμε και 3-4 ακομα που ειναι σολο και να παμε!:stuck_out_tongue:

θα βαλουμε και στο αυτοκινητο μια ταμπελα που θα λεει οποιος πιστος για μαλακασα rockwave μπορει να προσελθει…:stuck_out_tongue:

Νέα βίντεα:

http://www.youtube.com/watch?v=2U7kjCvRNuU (το λέει καλύτερα από το download)

Πορωθείτε.

down λεμε!!αυτα ειναι!!!

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές:wink::!:

στην είσοδο θα βρω tickets ή όχι???:-k:-k

Now playing: Slipknot - Pulse of the Maggots
via FoxyTunes

Ναι ρε… δεν εχει γινει ποτε σολντ αουτ… λες να γινει τοτε?:-k

όχι ρε δεν το πιστεύω, απλά ρώτησα επειδή δεν ήξερα αν έχει…
εδώ metallica δεν έγινε που είχαν να έρθουν από τον πόλεμο του 40…

Now playing: Slipknot - People = Shit
via FoxyTunes

καλά ρε τα σκέφτεστε αυτά που ρωτάτε;
έχει χωρέσει 30.000 κόσμο και πλέον και σε συναυλία που με τεράστια δυσκολία θα προσεγγίσει γύρω στις 10.000 κόσμο ρωτάτα αν θα έχει εισιτήρια στην είσοδο;
η σωστή ερώτηση είναι αν θα βρεις γνωστό στην είσοδο…:lol:

εγώ το καβάτζωσα το “εισιτήριο” μου για Τρίτη. παίζει και για τις άλλες μέρες αλλά άδεια δεν ψήνομαι να πάρω και να ανεβοκατεβαίνω είναι δύσκολο.

μια βδομαδα…

http://www.youtube.com/watch?v=BGm3ByUUA0U