Το '99 δεν είναι “από τον πόλεμο του 40”! :blow:
Αλλά δε θα μεγαλώσεις και συ, πού θα πάει…
Σπάνια στην Ελλάδα συναυλία είναι sold-out ούτως ή άλλως…
Θα πάρω και γω εισητήριο μες στη βδομάδα.
Το '99 δεν είναι “από τον πόλεμο του 40”! :blow:
Αλλά δε θα μεγαλώσεις και συ, πού θα πάει…
Σπάνια στην Ελλάδα συναυλία είναι sold-out ούτως ή άλλως…
Θα πάρω και γω εισητήριο μες στη βδομάδα.
όχι δεν θέλω να μεγαλώσω…:roll::roll::roll:
τέσπα άντε 7 και σήμερα για τον όλεθρο…άντε άντε!!!
Now playing: Slipknot - Surfacing
via FoxyTunes
οχι μην παρεις καν αμαξι!!πρεπει να ζησουμε την εμπειρια!!!:)
Λοιπον. Δε μπορω να το πω καλυτερα. Οποιος χασει τους Down για μλκια λογο, καλυτερα να μη ξαναπαει σε συναυλια. Βρισκονται σε ΤΡΟΜΕΡΗ φορμα λεμε. Κι η φωνη του Anselmo, απλα τελεια. Τα ειπε ολα καρφι. Φιλοι που τους εχουν δει 3 και 4 φορες με ειπαν πως η εμφανιση στο Χελλφεστ ηταν με διαφορα η καλυτερη.
Kylesa, επισης τρομεροι. Και Torche. Οι Kylesa μ αρεσαν περισσοτερο παντως, ειχαν κι εναν ηχο, σκετο δυναμιτη.
Mastodon, νταξ. Τα φωνητικα εχουν βελτιωθει απιστευτα στα live. Και γνκ, απ οτι φαινεται, αυτη η μερα του RW θα σκισει ασχημα. Ολα αυτα πληροφοριακα, για οσους τυχον το σκεφτονται ακομα.
Έρε τι έχει να γίνει…Δώσε MIOYZIK στο λαό…Μίλα μου για Laura Pleasants:D
Ευτυχώς που τα Μαστόδοντα δεν έχουν από πάνω Μετάλικα αυτή την φορά για να τους μαμήσουν τον ήχο. Με τους Slipknot αυτό δεν παίζει…
αγαπάμε mastodon down κλπ αλλά το σχέδιο για εκείνη την ημέρα είναι απλό…στηνόμαστε απο νωρίς για να πιάσουμε κάγκελο και κρατάμε δυνάμεις…κοινώς μέχρι να βγούν 9 μασκοφορεμένοι στη σκηνή εμείς θα είμαστε σαν αγγούρια, άλλωστε mastodon το headbangin μας το χαμε ρίξει με το παραπάνω την προηγούμενη φορά αλλά όταν βγούνε…λυπάμαι τον έναν διπλανό μου ήδη(τον άλλον δεν τον λυπάμαι θα ναι ο γιάσονας και καλά να πάθει:p)
Ο Γιασονας μου ειπε θα πινει μπυρες μαζι μας και θα ερθει στα μοσπιτ.Αρα τρως κλασιμο φιλος!
γενικα ειμαι ο πορνος των λαηβ
Mastodon setlist @ Nova Rock
[SPOILER]# Oblivion
ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΛΕΜΕ!
Προσκυνάμε. Είναι σε τοπ φορμα :bow2:
γω κάγκελο θα πήγαινα μόνο στους Down και μετά πίσω αλλά χλωμό το κόβω να τα καταφέρω =(
σκύλα κοινωνία.
τώρα που παίζει 4ημερο εισιτήριο για rockwave δεν παίζει χρόνος να ανέβω.
μόνο Slipknot,Mastodon,Down και αυτό στο άγχος και στο τρέξιμο.
και λογικά live “κυρίας”. μέση απόσταση, χαμηλή όχληση, μπυρίτσα στο χέρι γιατί έχουμε και γυρισμό μετά.
μη μου πεις οτι δε παίζουν last baron???ξενερα…8O
κατά πρώτον αυτό.
κατά δεύτερον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ CRACK THE SKYE.
ΑΝ ήταν headliners, θα έπαιζαν ΟΛΟ το Crack The Skye και μετά αλλά 8-9 τραγούδια από τα παλιά…
τώρα που δεν είναι, πραγματικά καλύτερο setlist δεν μπορώ να σκεφτώ…
άντε 7 μέρες ακόμα!!!
Now playing: The Offspring - Genocide
via FoxyTunes
Κατ’αρχάς [SIZE=“3”]seabeast[/SIZE] που είναι μεγάλο, τεράστιο απωθημένο να ακούσω το κολασμένο του τελείωμα…Κατα δεύτερον απλά τα πράγματα…Σε σετλιστ φεστιβάλ δεν χωράει και ο τσάρος και ο βαρόνος…So be it…
Lita για αρχή, μετά Down με τρέλλα και για το τέλος Saxon:)
Mετά φεύγουμε χαλαροί για μπύρες:p
παιδια το εχει δει κανεις αυτο?
http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/live
θα μπορεις να δεις τα live σαν το download η καμια σχεση???
ελπιζω να μην ειπα μακακια…:?
Δεν νομίζω να είπες μαλακία. Κάτι τέτοιο υπονοούν με το μήνυμα.
γουσταρωωωωω!!!
ελα ρε φιλε! θα γινει κατι τετοιο εδω? πως και ετσι? εβλεπα το νταουνλοουντ και το ευχομουν…
3 μερες καναπες, και την 4η κοπανημα!!!
εγω απλα το ειδα…τωρα τι παιζει ακριβως θα το μαθουμε…ελπιζω γρηγορα…