Λογικα δεν προλαβαινουμε το τελευταιο. αν σκεφτεις οτι απο το τερρα μεχρι τον σταθμο ειναι 25-30 λεπτα περπατημα (+κουραση) δεν παιζει να προλαβουμε… εγω θα αραξω εκει…
εγώ τη μοναδική φορά που πήγα με τρένο, το πρόλαβα το τελευταίο πάντως. βέβαια πάνε και 3-4 χρονάκια…
μιση ωρα περπατημα ειναι ο σταθμος απο το τερα???χαχα εγω νομιζα οτι ηταν διπλα διπλα ρε…ελεος…πωπω καλα θα δω αμα δω οτι προλαβαινω θα τρεξω…αλλιως θα παρω το πρωινο…
θελω και γω.
Πλακα μας κανουν,αυτο ειναι ολο το γρασιδι που υπαρχει?Μεχρι αυριο δεν θα εχει μεινει τιποτα.
Με μασκες οξυγονου μεσα στο ΤΣΑΝΤΑΚΙ ολοι την Τριτη.
Οπ! τωρα το προσεξα αυτο!!!
στην ανακοινωση τους λεγαν οτι θα μπει πλαστικο απο τον ηχοληπτη και μπροστα…
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΩΜΑ…
λολ ρε, που έγραψα εγώ για μισή ώρα περπάτημα? :-s λάθος ποστ έκανες κουότ. πάντως νε, είναι αρκετά μακριά.
αυτο υποτιθεται ειναι το “live” που ελεγαν? φωτογραφιες? [-X
H μονη μου ελπιδα ειναι οτι δεν εχει ανοιξει ακομα η μεγαλη σκηνη …εκει οπου ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ οτι θα ειναι οι καμερες …γιατι και στο Download Festival δεν ειχαν δειξει απο τις μικρες σκηνες τιποτα … Ας ελπισουμε [-o<
Στο λινκ παντως του ντεστροιερ στη πρωτη φωτο φαινεται να στρωνουν το πλαστικο…
ή να το μαζεύουνε
Ας ειμαστε αισιοδοξοι τουλαχιστον!
Ρε ακόμα κι αυτό είναι μια χαρά. Ντάξει, τις 2 πρώτες μέρες τι σκατά μπορεί να γίνει??
περσι μεσα σε μια μερα εγινε το γρασιδι χωμα στους offspring. φετος με Duffy λες να μην γινει???:p:p
By the way, οποιοι τυχον θελησετε, πειτε κανα γεια, επειδη α) ειναι τσαμπα και β) εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο να λεει ‘‘ειδα τον Angmar και την παρεα του, αλλα δε του μιλησα’’. γηξδγφηδγ δηλαδη, καννιβαλος ειμαι στις μουσικες, οχι στους τροπους.:p:lol: Καλα, τυχαινει κιε στους τροπους καμια φορα, αλλα αυτο ειναι ενα εντελως αλλο θεμα.
εγώ δεν σου ξαναλέω…
Ανγκμαρ εγώ επειδή είμαι προληπτικός, θα σε αγκαζάρω όπως στους Burst που σε είχα δίπλα για να δούμε το ίδιο καλή συναυλία. Πειράζει?
Καλα.
Φιλε, μη το γελας καθολου. Για να καταλαβεις, παρε δω ερμηνειες απο Anselmo:
Σε ενα σημειο δακρυσα. Ειλικρινα.
Eλατε ρε αδερφια,θα ειμαι και γω,την τριτη.Θα ειμαι εκει απο τις 1,για να πιασω καμια σκια.Δε ξερω τι μπλουζα θα φοραω,οποια βρω μπροστα μου,αλλα ακουτε…Oταν με δειτε…Θα με γνωρισετε…Μουαχα.