Εγώ πάντως Μάστοντον θα φορώ. Σήμερα θα μάθω και αν πρόκειται να ζήσουμε ολόκληρη τη μαγεία του Crack the skye. Eντάξει, έχει αρχίσει από σήμερα να τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Ώρε τι θα δούμε αύριο. Πιστεύω ότι μαζί με τους Down, θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Παρεπιμπτόντως, αν κάποιος γνωστός φορουμίτης έχει θέση στο αμάξι, ας ρίξει κανά φωνήεν.
Θα τα σπασουμε αυριο ψηλεα ετοιμασου για πολυ ξυλο και Ανσελμοοοοοοοοοοοοοοοο απο σημερα φοραω down μπλουζα να λιωσει πανω μου…Αντε καλα να περασουμε χωρις παρατραγουδα …:D:D
Αναγκαστικά θα πάω το πρωί, και ελπίζω να γίνει αύριο…
κρίμα και για τα παιδιά σήμερα που τρέχαν στου διαόλου τον κώλο(πιστεύω εκεί να μην είχαμε τέτοια προβλήματα) και για όλη την ταλαιπωρία…
Σήμερα, την τρίτη μέρα του Festival στις 12:53 πραγματοποιήθηκε νέα έντονη βροχόπτωση για 50 λεπτά, έως 13:47. Με την έγκαιρη κινητοποίηση όλου του προσωπικού του festival αποφεύχθηκαν οι ζημιές.
Έπρεπε να γίνουν αυτά, δηλαδή, για να γίνει για 100ή φορά ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα στους συναυλιακούς χώρους …
μαγκες το αποφασισα…παρολο που ολα τα συγκροτηματα που παιζουν ειναι πολυ αγαπημενα, δεν αξιζει να τους δωσω λεφτα ρε…φαρσοκωμωδια καταντησε…και πραγματικα ντρεπομαι που επρεπε να γινουν 2 ακυρωσεις για να το παρω αποφαση…