Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Εγώ πάντως Μάστοντον θα φορώ. Σήμερα θα μάθω και αν πρόκειται να ζήσουμε ολόκληρη τη μαγεία του Crack the skye. Eντάξει, έχει αρχίσει από σήμερα να τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Ώρε τι θα δούμε αύριο. Πιστεύω ότι μαζί με τους Down, θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Παρεπιμπτόντως, αν κάποιος γνωστός φορουμίτης έχει θέση στο αμάξι, ας ρίξει κανά φωνήεν.

Θα τα σπασουμε αυριο ψηλεα ετοιμασου για πολυ ξυλο και Ανσελμοοοοοοοοοοοοοοοο απο σημερα φοραω down μπλουζα να λιωσει πανω μου…Αντε καλα να περασουμε χωρις παρατραγουδα …:D:D

Bρομίλος αλέρτ.

Ο συνειδητοποιημένος φαν των Down παρακαλάει για βροχές και λάσπη σαν τη χτεσινή.

ψηνω να κανω τη διαφορα με ΑΣΠΡΟ μπλουζακι ΠΑΡΑΜΟΡ.

αχαχαχαχαχαχα

να και ο ακυρος

Λάθος thread … hahha

delete this post.

Αφου θεωρητικα πηγανε τη μια απο τις 2 μερες του διημερου τους…

Ναι είναι που δεν έφαγα πρωινό ακόμα και δεν διαβάζω καλά . :stuck_out_tongue:

μαστορες μηπως ξερετε ποια ειναι η αμοιβη των slipknot για το φεστιβαλ? Απο περιεργεια… :-k

Οι Slipknot παιξαν προχτες για κλεισιμο και το Beat It ε.Tribute στον Jackson κι ετσι.

εγω θα ειμαι μπροστα και θα φωναζω να παιξουν το Purity / Despise !! Και τελος μετα, rampage

ετοιμαστειτε για τρελο ξυλικι και στο καπακι τριμπιουτ…:stuck_out_tongue:

αμα δεν δω σλιπκνοτ αυριο θα κανω μοσπιτ στο κεφαλι του Λωρη:twisted::twisted::twisted::twisted:

Άμα δεν παίξουν αυριο θα πάω και θα κάτσω μέσα στις λάσπες φορώντας μπλούζα της Britney Spears.
Τέλος.

(Αν και δεν ξέρω ποιον θα βλάψει αυτό εν τέλει.)

Ωραια ιδεα για φωτογραφιση…8)

Αναγκαστικά θα πάω το πρωί, και ελπίζω να γίνει αύριο…
κρίμα και για τα παιδιά σήμερα που τρέχαν στου διαόλου τον κώλο(πιστεύω εκεί να μην είχαμε τέτοια προβλήματα) και για όλη την ταλαιπωρία…

καλα σημερα τι ωρα επιασε η βροχη??

Σήμερα, την τρίτη μέρα του Festival στις 12:53 πραγματοποιήθηκε νέα έντονη βροχόπτωση για 50 λεπτά, έως 13:47. Με την έγκαιρη κινητοποίηση όλου του προσωπικού του festival αποφεύχθηκαν οι ζημιές.

Έπρεπε να γίνουν αυτά, δηλαδή, για να γίνει για 100ή φορά ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα στους συναυλιακούς χώρους …

edit: και η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στις 17:14

μαγκες το αποφασισα…παρολο που ολα τα συγκροτηματα που παιζουν ειναι πολυ αγαπημενα, δεν αξιζει να τους δωσω λεφτα ρε…φαρσοκωμωδια καταντησε…και πραγματικα ντρεπομαι που επρεπε να γινουν 2 ακυρωσεις για να το παρω αποφαση…