Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΡΟΧΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ

πηγη:EMY

link:http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_general_html?dr_region=Greece&nofdays=n2

είχα ανοιχτό το meteo.gr και είχα κολλήσει…

εκεί που έγραφε…

Ο Καιρός: ΜΑΛΑΚΑΣΑ

διάβαζα…

Ο Κύριος: ΜΑΛΑΚΑΣ

:?

και λέω μας πήρε χαμπάρι και το meteo.

Με 2500 προπωληση χθες ηταν λογικο και πολυ τιμιο ο κ.Λωρης να προτιμησει την ακυρωση για δηθεν λογους ασφαλειας, παρα να την κανει και να μπει μεσα. Εξαλλου αρχισε ηδη να βγαζει τα κερδη κλεινωντας τους arch enemy για 27 και 28 νοεμβριου. Απλα αντι να παρει το πολυ 3000 εισητηρια επι 50 ευρω θα τα παρει τμηματικα πολυ περισσοτερα. Απο την αλλη σημερα πρεπει να την κανει μηπως και γλυτωσει μερικα απο τις εξαργυρωσεις των 2 προηγουμενων ημερων. Μερικες απλες σκεψεις κανω που τις κανει ο καθε απλος απατεωνας που εκμεταλευεται το μονοπωλιο. Καλα να περασουμε σημερα και καλο θα ηταν αν καποια στιγμη ακουγε στην μαλακασα και κανενα γηπεδικο συνθημα εω χορω. Πριμενω προτασεις για το ποιο θα του πηγαινει καλυτερα…

Εγώ λέω όσοι περιμένουν να πάνε να ακούσουν εδώ :

να ταξιδέψουν λίγο!

Άσχετο με το θέμα σύμφωνοι , αλλά πόσο γαμάτη μπορεί να ναι ρε πούστη μου?!?!?

Βλεπω σιγα σιγα και μαζευονται συννεφα. Ελπιζω να μην εχουμε παλι τα χθεσινα και προχθεσινα. Να δειτε που αυριο θα εχει τρελη λιακαδα…το κερατο μου!! Οσο για τα λεφτα που λετε οτι μπορει να εχουν χασει ή να εχουν κερδισει…μην ανησυχειτε,τοσα χρονια με τα εισιτηρια που πληρωνουμε,δεν θα τους λειψουν ποτε! Τεσπα,ας μην αρχισουμε τις κακιες παλι,ας ευχηθουμε εστω σημερα να παμε και να γινει η συναυλια. Ραντεβου στο περιπτερο λοιπον…

Ένας ακόμα λόγος για να έρθουμε λοιπόν !!! :lol::lol::lol::lol:

Σιγα μην εχει χασει λεφτα ο Λωρης…Δεν νομιζω να μην ειχε κανει ασφαλεια για την συναυλια…επομενως παλι κερδισμενος ειναι

12:20: Ο καιρός στη Μαλακάσα είναι αίθριος και επικρατεί ηλιοφάνεια. Η διοργανώτρια εταιρεία ενημέρωσε το Rocking.gr πως (με τα έως τώρα δεδομένα) η σημερινή ημέρα θα διεξαχθεί κανονικά. Αυτή τη στιγμή γίνονται soundcheck τόσο στη Vibe Stage, όσο και στη Terra Stage.
Xμμμ…Terrible Certainty

Το μετεο λεει ασθενεις βροχες στη Μαλακασα στις 3 και στις 9 παντως…

Ρε μην το γρουσουζευουμε…:D:D

slipknot,down kai mastodon tous ida proxtes gods of metal kai pexsan oloi poly kala!!! (isws o corey ixe ligo provlima me tin foni tou)… idika anselmo edwse resta!!! elpizw na ginei kai ellada wrea synavlia…:smiley:

Πάντως πιστεύω πως σήμερα εκτός κι αν γίνει όντος χαλασμός θεού δεν θα ακυρωθεί τπτ μιας και τα λαμογ εεεεε η didi θα βγάλει ποιο πολλά αν κάνει την συναυλία παρά αν την ακυρώσει … :wink::wink::wink:

σημερα θα γινει,κανονιστε την πορεια σας!!βρεξει δε βρεξει!!αντε γιατι δεν ειμαστε καλα!!!

παιδια σας παρακαλω ποση περιπου ωρα ειναι απο Αθηνα η μαλακασα με αμαξι???
επ[ισης ξερετε τι ωρα ΘΑ βγουνε οι νταουν???
σοσ
απαντηστε πληζ???:-s

Πρέπει να ξεκινήσεις τουλάχιστον μια ώρα πριν από την ώρα που θες να φτάσεις. Αν θες να πας και λίγο αργά ακόμα πιο νωρίς.

σχολαω 7 απο τη δουλεια ρε παιδια!!!1προλαβαινω λετε τους νταουν???τι ωρα θα βγουνε ξερετε???σας παρακαλω σοοοοοοοοοσ!!!

Αναλογως απο ποια περιοχη εννοεις. Εγω ας πουμε απο Νεο Ηρακλειο κανω περιπου 15 λεπτα να φτασω Μαλακασα. Οσο για τους Down , θα βγουν συμφωνα με το προγραμμα και καιρου επιτρεποντος 19.10-20.10

κι εγω νεα ιωνια μενω αλλα η δουλεια ειναι πειραια…
δεν προλαβενω με τιποτα ε???ασ το ξεχασω ε?

λυπαμε που θα σε απογοητευσω αλλα οι down βγαινουν 7 και 10…

Ναι αλλα υπολόγισε διόδια ή/και κίνηση + παρκαρισμα. Για ώρες εμφάνισης τσεκ: http://www.rocking.gr/article5971.php