Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

τι ατυχια ε ιναι αφτη
δηλαδη ποιος να το πιστευε ποτε
αν ειναι δυνατον
τι να πω…
ειμαι απαρηγορητη
να δουμε αν ο τζαστα καταφερει να με παρηγορησει την πεμπτη

redmaria αφού το θες πολύ θα σου λεγα να ψάξεις για καμιά άδεια, καμιά ώρα νωρίτερα απ’ τη δουλειά, καμιά ξαφνική αδιαθεσία… :wink: αλλά επειδή μιλάμε για DIDI δεν ξέρω και κατά πόσο αξίζει το ρίσκο… :?

Το πρωί στο ράδιο ο Σκάι είπε για λιακάδα με αραιή συννεφιά στην αττική, μάλλον καλά πάει…

ειχα κανονησει ενα μηνα τωρα αδεια,και τελευταια στιγμη μου την ακυρωσαν γιατι λειπει κι ενας αλλοσ
το πιστευεισ?
αν ειναι δυναΤΟΝ
δεν ξερω τι να πω πια
ελεγα να σπευσω μετα τη δουλεια αλλα ξερω πωσ δεν γινεται με την ψυχη στο στομα
καταρχην δε θα προλαβω
τι να πω
μεγαλη ατυχια
τεραστιο ξενερωμα

Μμμ! Ναι φιλε μου εχεις δικιο. Ξεχασα οτι πρεπει να παρκαρεις και να περπατησεις μεχρι την εισοδο. Οποτε Redmania δυστηχως,την πατησες! Παντως και εγω Πειραια δουλευω,Καμινια,αλλα απο δουλεια θα φυγω στις 5. Παω Ηρακλειο,παιρνω κοσμο και φευγω στα καπακια. Αντε ρε,ειμαστε γειτονες και στα σπιτια και στις δουλειες. Ελπιζω να προλαβεις εστω ενα κομματι…

Καλά, μην τρελαίνεστε, εγώ λέω redmaria να παρακολουθήσεις και online πώς πάει γιατί καμιά φορά παίζουν και μικρο-καθυστερήσεις κλπ. οπότε παίζει και να προλάβεις - αν όχι όλο το set, τουλάχιστον ένα μέρος. Είναι κρίμα, αφού θες τόσο πολύ. Κι εντάξει, δεν μπορούν να σ’ αφήσουν ένα μισαωράκι νωρίτερα;

αγαπητε βασιλη,τζιφος η υποθεση
ελπιζω να ειναι απαισιοι σημερα και να μην χασω και τιποτα σπουδαιο
κι ας λενε ολοι οτι ειναι το καλυτερο τουρ που εχου νκανει ποτε
επισησ ακομα καλυτερα ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
ΑΧ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ
παιδια σορρυ αλλα ειμαι ειλικρινης

Αυτό δεν το λένε ούτε για πλάκα

Η πλακα ειναι οτι θα αρχισουν ολοι να της απαντανε αφου ασχοληθηκανε για το πως θα παρει αδεια απο την φοβερη δουλεια που εχει και καθεται ολη την ωρα στο ιντερνετ!

Έλα μη γίνεσαι κακιά, ούτε εγώ θα πάω λόγω αφραγκιάς, αλλά μακάρι να πάνε όλα καλά, και όσοι πάνε να περάσουν υπέροχα:wink::!:

τον Anselmo δεν τον πιανει ηλεκτρικη καταιγιδα…(εδω απο κοτζαμ τυφωνα Κατρινα επεζησε…)…καλο ειναι βεβαια να αφησουμε τις κακιουλες…εστω και την υστατη ωρα ας γινει το μαμημενο…(απο την μυτη μας βγηκε…)

αλτρουίστρια το μάρακι…

Team player

Ισως να μην ειναι καλο να εισαι παντα ειλικρινης. Χασαμε που χασαμε την χθεσινη μερα και τωρα μας ριχνεις και καταρα να μην γινει ουτε η σημερινη? Εμεις συμπαρασταθηκαμε και εσυ μας το γυρνας ετσι? Τς τς τς ωραια συμπεριφορα. Εμεις ομως θα παμε και θα τα σπασουμε,γιατι δεν παιζει να μην γινει και σημερα η συναυλια. Ελααααα παμε ολοι να δουμε τους DOWN ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ…οποιοι δεν ερθουν…αυτοι θα χασουν!!!:p:lol:

νομιζω πως θα βρεξει

δεν καταραστηκα,πατε καλα?ευχη ηταν
επισης αν πιαναν οι ευχες μου τωρα θα ετοιμαζομουνα για κοντσερτο

αλλα παρολα αυτα
μαλλον θα βρεξει

παντως αυτοι που λενε για μπουκοταζ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙΑ…ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ

Γιατο μπουκοταζ? εγω επιμενω…γιατι να μην του τραγουδησουμε ομαδικα του Λωρη ενα απο τα τοσα γηπεδικα συνθηματα? Ασ ξεκινησουμε με το ‘’ αντε γα… που…ρα ‘’ και στην συνεχεια ολα και καποια καλυτερη επνευση θα ερθει.

:ban: