Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

και θ βαλει τη γατα να κλαιει…ο μονος τροπος να τους χτυπησεις ειναι να μην τους πληρωσεις!

απλο

τρελος εισαι μαλλον!
καλα,δε γινεται ρε να μην τσαΚωθειτε σε φορουμ?ελεος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/06/2009
*
ROCKWAVE FESTIVAL - DAY 4
Oι πόρτες άνοιξαν για την τέταρτη ημέρα του φετινού Rockwave Festival και οι πρώτοι fans των Slipknot, Mastodon, Down, Saxon αλλά και των υπόλοιπων Rockwave artists της τέταρτης μέρας του φεστιβάλ είναι ήδη μέσα στο χώρο.
*
Όλα έτοιμα για το φινάλε του Rockwave 09, οι GOD.FEAR.NONE έχουν ήδη ανέβει στο Vibe Stage και το Soundcheck Terra Stage είναι σε εξέλιξη !
*

Moυαχαχαχα

Περιμενω ενα interview απο ενα Πανεπιστημιο και εχω φυγει Μαλακασα. Οτι γινει, αφου πηρα σημερα αδεια κλαιν

ναι, εμ θα τον βριζεις, εμ θα τον πληρωνεις. σαν νοοτροπια ψηφοφορου ακουγεται αυτο.

Σε κανα μισαωρο ξεκιναω…Stay sic…see you there maggots!!!:smiley:

ε νταξει, άλλο να σκάσεις μια φορά το χρόνο λεφτά στον λωρίδα γιατί ξέρω γω “ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩ”, άλλο να γίνεται συνέχεια το ίδιο βιολί…

no guts, no glory.

πλακα κανομεν βρε κοπελια!
ολο για βροχη μιλας και ετσι και ακυρωθει και η σημερινη μερα…:drunk:

Απ’ ότι έμαθα το σετλιστ Μάστοντον δε θα είναι μόνο το Crack The Skye, οπότε θα παίξουν ένα πολύ καλό ποτ πουρί από τον καινούριο δίσκο και υποθέτω θα πλησιάζει σε κάτι σαν κι αυτό που έπαιξαν στο Νόβαροκ

[ol]
[li] Oblivion[/li][li] Quintessence[/li][li] The Czar[/li][li] Bladecatcher[/li][li] Colony Of Birchmen[/li][li] The Wolf Is Loose[/li][li] Crystal Skull[/li][li] Capillarian Crest[/li][li] Seabeast[/li][li] Megalodon[/li][li] Blood and Thunder[/li][li] Crack The Skye[/li][li] Iron Tusk[/li][li] March of the Fire Ant[/li][/ol]

κανα εοτερο απο μαλακασα???

μοιράζουνε λέει πετσέτες για να σκουπίζει ο κόσμος τον ιδρώτα του. Μην πέσει κάτω και δημιουργηθούν ποτάμια…

Κοτερο;Γιατι παλι πλυμμηρησε;:stuck_out_tongue:

κότερο όχι, αλλά κάτι τέτοιο θα χρειαστεί!

sto gods of metal stin italia oi down epexsan afta:

Hail the leaf
The path
Lysergik funeral procession
Lifer
New orleans is a dying whore
Losing all
N.O.D.
Eyes of the south
Stone the crow
Bury me in smoke

εγω παντως χθες εφτυσα κατω 2-3 φορες…δεν επρεπε τελικα…αν εφτυσαν 2000 ατομα απο 2-3 φορες να πως πλυμηρησσε…

Εμενα παντως τα ρυακια κιτρινα μου φανηκαν στα βιντεακια.Μην πινετε τοσες μπυρες ρε:!:

help παιδια!!! πως παω μαλακασσα?? ειναι η πρωτη φορα που θα παω!! βοηθεια γιατι σε λιγο θα πρεπει να φευγω…απο αθηνα -μαλακασσα???

αν δεν βρεξει γαμει!!!ειναι πολυ ωραια!

χαχα…λαθος…δεν ξερω…ταξι…χαχαχ