δες λίγο εκεί που λέει “πρόσβαση”… http://www.rocking.gr/article5971.php
Ε ρε Βαγγελη κι εσυ, πως γινεται να μην δουν ΣΛΙΠΝΟΤΣ και ΔΑΟΥΝ.
Μην τα λες αυτα τα πραματα, η κ@βλ@ του μεταλλα ειναι ανωτερη απο το να μην του πιανουν τον πισινο.
Κατα τα αλλα θα βρισουμε λιγο για να λεμε οτι κατι καναμε και του χρονου ΒΙΒΕ ΚΟΥΕΡΒΟ.
Με αυτοκίνητο, πιάνεις Εθνική προς Λαμία κ βγαίνεις μετά τα διόδια στην έξοδο Μαλακάσα
κανα νεο απο μαλακασα???πως παει το λαηβ??
Ο πιο αξιοπιστος τροπος προσβασης τις τελευταιες μερες ειναι το καννοε. Παιρνεις το κεντρικο ρεμα απο εθνικη και στον 4ο χειμμαρο στριβεις δεξια. Περνας τον καταρακτη και στα 50 μετρα θα δεις την Vibe σκηνη. Προσεξε μονο γτ ο χειμμαρος ειναι επιπεδου 5, ενω σε καποιο σημειο κοντα στη σκηνη που λιμναζουν τα νερα υπαρχουν αλιγατορες.
Μην παρεις αλλο χειμμαρο εκτος του 4 γτ θα βγεις Αιγαιο πελαγος.
Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις ελικοπτερο για αμεση απο αερος προσβαση, ή hoovercraft.
Αυτα!!!:p:p
:lol::lol::lol:
τζαμαρισμα down-mastodon;;;
ωρε μανα μου τι χανουμε…
Bump!
Θα ξενερώσω πολλούς αλλά σήμερα δεν είχε ίχνος σύννεφου…μιλάμε για καθαρό ουρανό και απόλυτη ξαστεριά…
Στα του Live συνοπτικά γιατί βαρίεμαι…
Torche δεν είδα…
Kylesa γάμησαν πολύ…πάρα πολύ…35 λεπτά χρόνος
Down φοβεροί με τρομερό ήχο και πολύ ενεργό κοινό…Ξενέρα που φωνάζανε για Pantera κάποιοι…Σεβάσου την μπάντα που παίζει…Το τζαμάρισμα στο Bury me in smoke ήταν ΕΠΙΚΟ! σετλιστ 50 λεπτά
Mastodon γαμησανε για μένα αλλά ήταν κ προσωπικα ή επιλογή για την μέρα…Σετ δυναμίτης δυστυχώς χωρίς seabeast για άλλη μια φορά…ήχος επιτέλους πολύ καλός!The czar ήταν highlight!σετλιστ 1 ώρα
Slipknot…Ωραία εμπειρία, ωραίο performing και το κοινό πολύ θερμό και η πιτσιρικαρία εκστασιασμένη…Είχαν τον χειρότερι ήχο απο τις προαναφερθεισες μπάντες και γενικά δεν έγινε και το απίστευτο τζέτζελο…και νομίζω ότ κάναμε και ασυγχρόνιστο jumpdafuckup…Επίσης setlist 1 κ ένα τέταρτο
Στην μικρή δεν πήγα…αλλά έμαθα πολύ καλά πράγματα και για Ford και για Saxon…Απλα δεν είναι του γόυστου μου…
Thats all folks…
Κόσμος περίπου?
πιστεύω 10.000 με 12.000 χιλιάδες αν και δεν έχω πλήρη εικόνα…
κανα 10αρι χιλιαδες πανω κατω
torche κ kylesa μια χαρα αλλα οπως κ να το κανουμε αυτες ειναι μπαντες για club κ οχι για festival…οχι πως ηταν ασχημοι απλα max απολαυση ειναι σε κανενα an club
down ΕΠΙΚΟΙ με απιστευτο κλεισιμο με mastodon αν κ ηθελα να σκοτωσω μερικους που φωναζαν να παιξουν το a new level…ημαρτον ρε βλαχοι
mastodon οπως παντα
slipknot ακρως διασκεδαστικοι κ με πολυ καλο show. θα μπορουσαν να ειχαν παιξει κ περισσοτερο παντως
Όμορφα, τουλάχιστον κάποιοι περάσανε καλά αυτές τις μέρες!
kai se mas italia egine afto!!! oi roadies anevikan kai aftoi???
Γενικά σήμερα απο πλευράς διοργάνωσης κύλησαν όλα ρολόι…Και στα προγράμματα και απο τεχνικής άποψης και φυσικά απο πλευράς καιρού…
Ναι ούλοι μαζι Down Mastodon roadies…αφου έπαιζε και μια γκόμενα κιθάρα…όχι τον Kylesa…
Γύρισα κι εγώ …
Τι να πω αυτό που ήθελα το είδα από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα ήταν ένα ευχάριστο διάλυμα
Τώρα ότι και να πω για αυτή την μπάντα είναι λίγο … φαίνεται ότι τα γεράματα δεν τους έχουν αγγίξει …
έπαιξαν μια ώρα τα σάρωσαν όλα και φύγανε … απλά και όμορφα …
SAXON REIIIII!! !! !! ! !
Slipknot τώρα δεν ξέρω δεν είμαι fan της μπάντας λίγα έχω ακούσει αλλά είμαι ο μόνος που του φάνηκε ότι 1 ώρα και 15 min είναι πολύ λίγο για headliner ??? δεν παρακολουθώ την μπάντα δεν ξέρω τι κάνουν στο υπόλοιπο tour απλά μου φάνηκε κάπως λίγο…
η απόδοση της μπάντας πάνω στην σκηνή ήταν πόλι καλή και με πολύ ενέργεια αν και (ίσο είναι και ιδέα μου) ο ήχος δεν ήταν ιδιαίτερα καλός …
κόσμος από πίσω που ήμουν νόμισα ότι τηα έχει κάνα 15 Κ αλλά ο φίλτατος rasputin με διόρθωσε λέγοντας για κάτω από 10 Κ (που και μάλλον έχει δίκιο :P)
Μαγεία. Οι Down για μενα ήταν ό,τι καλύτερο σήμερα -από τη μουσική μέχρι την απίστευτη επικοινωνία με το κοινό ήταν φοβεροί. Το δε φινάλε, επικό!
Μου άρεσαν και οι Mastodon, αν και μου φάνηκε οτι ο ήχος τους δεν αναδείκνυε καθόλου τα φωνητικά. Πάντως έπαιξαν δυνατά και πολύ -ελάχιστες διακοπές, μου έκανε εντύπωση.
Οι Slipknot πολύ καλοί, πολύ επικοiνωνιακός ο Corey (πολυ ενθουσιασμός!) , ωραία σκηνική παρουσία.
Αυτούς είδα κυρίως, Saxon ελάχιστα για να σχηματίσω άποψη…
Πονάει ο λαιμός μου. Αυτα!
κανα 10χιλιαρικα πιστευω κ γω οτι ειχε!!!down γαμω απλα,oi saxon κρατιουνται μια χαρα!!!στους μαστοντον περασα γαμω!!κ τελος oi slipknot ηταν παρα πολυ καλοι αλλα πολυ λιγο επαιξαν!!!γιατι?
Αν και κατάκοπος, ας πω και γω δυο λόγια…
Η οργάνωση -αναπάντεχα- καλή χωρίς πολλή ταλαιπωρία! Ίσως φταίει που δεν είχε και πάρα πολύ κόσμο.
Βέβαια δεν ξέρω τη γνώμη αυτών που είχαν παρκάρει μακριά. Γιατί το πάρκινγκ είναι ένα θέμα με τη Μαλακάσα!
Anyway, οι Torche κανά μισάωρο έπαιξαν, μια χαρά απόδοση, αλλά νομίζω σε κλειστό χώρο θα φαίνονταν καλύτερα.
Επίσης, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν στους Kylesa σε κλειστό χώρο! Όλεθρος!
Και, επιτέλους, είδαμε Down! Μας τα χάλασε λίγο ο ήχος στην αρχή, μετά έφτιαξε!
Μορφές όλοι τους! Όλοι όμως!!! Περίμενα καλύτερη απόδοση για να πω την αλήθεια, αλλά ίσως φταίει και η προσμονή τόσων χρόνων που μεγάλωσε τις απαιτήσεις. Το τζαμάρισμα στο τέλος όλα τα λεφτά!
Οι jamάδες Μάστοντον (και Tool και Down!) ξεκίνησαν και αυτοί με μέτριο ήχο! Ευτυχώς στη συνέχεια διορθώθηκε! Γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως δε φταίνε μόνο οι άλλοι γι’ αυτό το θέμα! Η απόδοσή τους πάντως ήταν φοβερή, άψογοι εκτελεστικά, αν και θέλουν ακόμα δουλειά με τα φωνητικά.
Slipknot λοιπόν. Καταρχάς άψογοι επαγγελματίες. Άρα η απόδοσή τους κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ.
Ο ήχος εμένα μου φάνηκε μια χαρά. Πολύ καλή επικοινωνία με το κοινό.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα να παίξουν λίγο περισσότερο.
Ο κόσμος γύρω στους 10.000.
ΥΓ. Πότε προλάβατε και τα ποστάρατε όλα αυτά! Πρέπει να γράφω πιο γρήγορα μου φαίνεται!
DOWN το όνομα της βραδιάς, απλά. O Anselmo μορφή η απόλυτη μορφή, είναι και θα είναι. Όλη η μπάντα έχει χαρακτήρα όπως και να το κάνουμε.
Mastodon καλοί αλλά μακριά απ’ τα γούστα μου σετλιστ.
Kylesa ακούγεται καλή μπάντα, θα τους ψάξω. Αν η γκόμενα ήταν μουνάρα θα ήταν η απόλυτη μπάντα, αν και η έλλειψη μουνάρας δεν την κάνει χειρότερη. :b Απλά όσο να ναι τέτοια φωνητικά από ωραία γκόμενα σε κάνουν να την ερωτευτείς και μαζί και τη μπάντα
Lita Ford ένα τραγούδι άκουσα, καλά κρατιέται, την πήδαγα.
Saxon έπεσα στο μόνο τραγούδι που έχω ακούσει πολύ, το Heavy Metal Thunder, φαινόταν όντως πολύ καλή live μπάντα και ίσως έκανα λάθος που επέλεξα να δω για 2η φορά Mastodon!
Slipknot επαγγελματίες, δυναμικοί, σε όσα καλά τραγούδια έχουν περάσαμε αρκετά καλά. Βέβαια μ’ έπιασα σε κανα δυό φάσεις να χασμουριέμαι.
PS: η νέα μάσκα του κορεϋ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΙΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.
σοβαρά ίσως να πέρναγα καλύτερα αν δεν είχε αυτή τη κωλόφατσα