ΚΑΙ ΓΑΜΩ,αν και θελω καποια στιγμη να δω τους μαστοδοντες μονους τους,οι σλιπνοτ δεν με χαλανε,μιας και Live τα σπανε ολα αλλα και τα 2 πρωτα τους αλμπουμ μου αρεσουν παρα πολυ(αν και το τελευταιο τους αλμπουμ με ξενερωσε οσο λιγα)…
θεωρω και γω πως μιλαμε για ενα καταπληκτικο πακετο ως τωρα,αφου ερχονται 2 απο τα πιο μεγαλα ονοματα του χωρου αυτη τη στιγμη στο ζενιθ τους + δεν ξερουμε ακομα ποιος αλλος…ομορφα πραματα,αναμενεται τρελο χτυπημα!!!
Μπήκα στο νετ δίχως να περιμένω καμιά ανακοίνωση και έπεσα πάνω σε αυτό. Περιττό να πω πως τσίριξα απ’ τη χαρά. 2 φοβερά groups με καλή τιμή, τους slipknot τους έχασα όταν είχαν έρθει στο Λυκαβηττό και το μετάνιωσα πικρά. Τους Mastodon επίσης όταν είχαν έρθει με Metallica. Δε το χάνω με τίποτα, εισιτήριο από αύριο.
ps:Πέρνω πίσω ότι έχω πει για didi
μι του :oops:
κατσε ρε συ…δεν βγηκαν ακομα…ετσι κι αλλιως σολντα αουτ δεν παιζει μη βιαζεσαι…
Kαλα να περασετε.
Μέσα! Κι ότι έλεγα ότι δεν θα ξαναπατήσω στη Μαλακάσα. Αλλά ρε πούστη μου, οι Slipknot μετά τη δισκάρα δεν χάνονται. ¶ντε να βγει κανονικά και το Crack the Skye μπας και είναι καλό.
Ευχαριστούμε
ασε μιζερια σκετη ανικανοποιητοι με τα παντα
17 μαρτίου δε βγαίνουν τα εισιτήρια; :-k
Η αλήθεια είναι πως πωρώθηκα λιγάκι, μεγάλο απωθημένο βλέπεις
Μια χαρά θα περάσουμε!!!Και με ticket που δεν μας έχει συνηθίσει η Didi.
Πραγματικά αν βάλουν τίποτα κάτω για το χώμα, πιστεύω θα είναι αρκετά καλά!
Now playing: Transcending Bizarre? - Dimension Hell
via FoxyTunes
καλα κανεις…το πρωι που ρωτησα για acdc στο τικετ και ρωτησα και για μοτλευ…μου ειπε απο τεταρτη ακομα ειναι στην εφορια η κατι τετοιο…τωρα για εδω που ανακοινωθηκε σημερα…ξερω γω…
Α οκ τότε, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Να υπήρχε και συνδυασμός διημέρου (πχ εισιτήριο για 4η και 1η μέρα) και θα ήταν σούπερ
Δεν κόβομαι για slipknot αλλά μετά από mastodon θα κάτσει ωραία πιστεύω. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε
Ωπα! Ανακοινωθηκαν οι Slipknot ε =) χο χο προβλέπεται πανικός!
Θα ήθελα να πάω και στις 29, όμως ελέω χρημάτων πρέπει να επιλέξω μια μέρα. Μέσα για τις 30 Ιουνιου λοιπόν =)
Διάβασα κάτι αστείο στο mixtape. Φανταστείτε να βγάλει καμιά ανακοίνωση η Ιεαρά Σύνοδος πάλι και να σκάσουν στη Μαλακάσα πούλμαν με θρησκόληπτες κιράντζες! :lol:
Pali??? Egine tetoio skiniko kai to exasa re gamw? #-o
Σορρυ για τα γκρικλις. Συνηθεια… -_-
Ε, και γέλιο θα έχει και ωραία μουσική. Θα τους χώσουμε στο πιτ.
Ναι ρε πουστη.Ναι.Slipknot.Ναι.ΝΑΙ ΓΑΜΩ.
Η τιμη και για την 4η μερα ειναι ιδια με τις αλλες?
'Εχω σοβαρή υποψία οτι το TBA θα είναι οι Bolt Thrower!!! Προσκύνημα!!