Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Nαι. 45 αρχικά, 50 μετά, 55 τέλος.

Δεν παίζει αυτό με την καμία!
Παίζουν στο RockArea στη Γερμανία, και είναι η μοναδική ευρωπαϊκή εμφάνισή τους για φέτος…

:lightsabre::thumbdown::evil:

Δεν με επηρεαζει το γεγονος μιας και δεν μ αρεσουν αλλα μια χαρα.Θα αραξω με μπυρα να ξεκουραστω απο Μαστοδον.

BOLT THROWER???8O…Απο οτι ξερω εχουν κοψει τις συναυλιες…

Ε νταξει τα επομενα ονοματα αρα θα ανακοινωθουν μετα το τελος του Απριλιου :–

καλύτερα να έφερναν μασίν χεντ,για σλίπκνοτ δεν πολυψήνομαι#-o

νταξ τι να σε κανουμε και σενανε…μακαρι να τους φερνανε ολους να μην παραπονιοτανε κανενας…

:lol::lol: bolt thrower λεει :lol::lol:

μακαρι να μου κοπει το γελιο, αλλα αυτα ειναι αστεια ρε μαγκες

ρε ελεος εφεραν τετοια ονοματα κ ακομα γκρινιαζετε?
Εγω παντως αυριο το μεσημερακι θα παω να προμηθευτω το εισητηριακι μου :stuck_out_tongue:

Καλα λεει ορε. Δε θελω μιζεριες… Νομιζω μετα το 3ημερο που παρουσιαστηκε αρχικα, οι Slipknot και Mastodon ειναι πολυ καλες περιπτωσεις με αμφοτερες τισ μπαντες να εχουν βγαλει δισκαρες.
Slipknot εχω περιεργεια να δω γιατι δε τους εχω δει live. Ελπιζω να μαμησουνε.
Mastodon ειδα με τους 'Ταλλικα και σπειρανε πιστευω.
Αντε να δουμε και τ’αλλα ονοματα :stuck_out_tongue:

Κι εγω παντως εχω παει να παρω τα χαρτακια απο αυριο :stuck_out_tongue:

Ναι λοιπον,ειναι γεγονος…

[SIZE=“7”]SLIPKNOOOOOOT!!!:yahoo:[/SIZE]

το θεμα ειναι τωρα

οτι εχει 2 ακομα ονοματα tba

και απο τη στιγμη που το ενα ειναι στην αλλη σκηνη
δεν θα ναι κανα μικρο

πιστευω μια μπαντα επιπεδου down ή lamb of god θα κανει τη μερα ονειρο!!!

ελπιζω μοναχα να μην πεταξουν κατι που να μην κολλαει

και να μην ειναι τιποτα rotting christ ή septic flesh

Είθε η συναυλία τους να είναι αντάξια με αυτή του Λυκαβητού το 2005. Αν και κάτι μου λέει πως θα τους ευχαριστηθώ περισσότερο αφού είναι 10 φορές μεγαλύτερο και ωριμότερο συγκρότημα σε σχέση με το 2005…

ετσι…αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ναι και μπαντες τυπου firewing rottin septic κτλ…

αμήν

Πιστεύω να φέρουν τουλάχιστον αλλα 5-6 ονόματα,μην το κάνουν σαν τους Ατσάλικα…

Now playing: The Gaslight Anthem - Boomboxes And Dictionaries
via FoxyTunes

το ΤΒΑ σημαινει οτι μενει μονο ενα ακομα συγκροτημα … δεν μπορει να σημαινει οτι θα ανακοινωθουν τα υπολοιπα που μενουν ??? …
ΤΕΣΠΑ … πολλοι ειχαν προβλεψει για Slipknottt … αλλα το να τ ακους επισημα πλεον ειναι αλλο πραγμα :slight_smile: … Ετοιμοι για το μεταλ διημερακιιιι λοιπον … :smiley: …Αν κρινω απο αντιδρασεις Slipknot θα εχουν πολυ λαοοο …

Το σοβαροτερο ποστ εδω και ενα χρονο.

Λεγε τι ξερεις και μην παιζεις με τον πονο ΑΡΡΩΣΤΩΝ ανθρωπων…

down η lamb of god!!τα ειπες ολα!!!

Oχι ρε πουστη μου,τωρα πια λιγοστευουν ακομα περισσοτερο οι πιθανοτητες για Lamb of God η Machine Head…ΠΡΟΣΟΧΗ!Αυτο δεν ειναι γκρινια,απλα για τα δικα γουστα δεν τρελαινομαι κιολας με Mastodon-Slipknot…:dunno:
Aντικειμενικα ομως,ειναι δυο μεγαλα ονοματα,που βρισκονται στα πανω τους και αρεσουν σε ενα μεγαλο μεριδιο του μεταλικου κοινου.Αν φερουν και αλλα αξιολογα ονοματα (γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι festival) τοτε θα ειναι απο τα καλυτερα rockwave που εγιναν ποτε. :slight_smile:

Όχι ρε συ για Lamb of God δε νομίζω ότι λιγοστεύουν κι άλλο οι πιθανότητες. Νομίζω άνετα θα ήταν το μεγαλύτερο όνομα στην άλλη σκηνή =)