Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Ρε μαλακες δεν γινεται να υπαρξει μερα Λαμποφ,Down,Mastodon,Slipknot.Ειναι εκτος πραγματικοτητας.

μπορει να ναι ΓΑΜΑΤΟ το rockwave (για μενα τουλαχιστον )

αλλα ρε μ@@κες της ντιντι μην τυχον και δεν βαλετε ενα κωλο καλλυμα και φαμε παλι την σκονη.

:arrow:http://www.bravewords.com/news/108532
Kαι συμπληρωνω…Ειναι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας! :frowning:

Nαι,αυτα μονο καμια Αμερικη η αντε καμια Αγγλια.

σου ξέφυγε ένα πι :stuck_out_tongue:

καλή φάση. εγώ θα πάρω ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσω αν θα στρώσουνε τπτ κάτω φέτος και παίζει να κτυπήσω τικέτο.

'Αμα είχαν βάλει και τους Arch Enemy την ίδια μέρα, καλά θα ταν… :roll:

φάε τη γλώσσα σου ανθρωπέ μου.

και πορτογαλια :stuck_out_tongue:

α ρε δυδε :lol::lol:

πολυ καλη τιμη…

ειδα slipknot το 2005 με 38 ευρω και τωρα με 45 + mastodon ++ οτι αλλο…

αν και ενα περιμενω να ακουσω παλι οπως τοτε…

thiiiiiis is an old song…are you ready to prove AGAIN that Athens is the craziest crowd on thε fucking planet…and this is what i mean…i want ALL my greek family and friends to get down on the fucking ground , right now, are you ready to show me just how crazy you are?

nowww when i say jump the fuck up …what you gonna do??? …

hahahaha very gooooood …on my signal unleash hell…joey lets take em home man!!!

σορρυ για το αγγλικο…παιδια ελατε slipknot ειναι εμπειρια συναυλιακη πραγματικη αν το χεις ζησει…

[SIZE=4]WHAT’S UP YOU MAGGOTS? [/SIZE]

=D>Kαλή φάση κι οι Slipknot! Καλά θα περάσουμε.

Οι Bolt Thrower θα ήταν η πραγματική κανονιά του καλοκαιριού. Μακάρι.

Κι οι 2 μπάντες που χουν κονφιρμαριστεί πάντως είναι μακελειό!

ΥΓ: Tώρα προσκυνάμε Λώρη, ε? #-oΑυτοί είμαστε οι Έλ-ληνες.

αυτο για bolt thrower ακουστηκε πουθενα η θα με πριζωσετε τζαμπα?

Προσκυναμε Χιου Λωρη,σαφως.

Σωστός!

μάλλον σε πριζώσανε τσάμπα.

Now playing: The Gaslight Anthem - Boomboxes And Dictionaries
via FoxyTunes

σε καμμια περιπτωση δεν προσκυναει κανεις λωρη…απλα ανακοινωσε καποια παααρα πολυ καλα ονοματα…και περιμενουμε κι αλλα καλα ονοματα και οχι ‘‘φιλλερς’’…αν ηταν μαγκας ας εβαζε οοολα αυτα που θα φερει φετο σε 25 μερες να τα βαλει σε ενα 3ημερο φεστ με καλη τιμη να μαζευει 25000 την καθε μερα…αλλα οκ…αρκουμαστε στην παρουσα κατασταση…καταραμμενο μονοπωλειο…

Ταπητα ξεταπητα εγω θα το χτυπησω το τικετ αυριο. Μπορει να φτυναμε πουμαροχωμα-καστανοχωμα κλπ τιν αλλη φορα αλλα εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα ακομα κι ετσι.
Παντως μακαρι να τους κοψει, γιατι με τα πιτακια που θα πεσουνε μας βλεπω να ψοφαμε στο χωραφι :-k

Λοιπον τον post που κανω ειναι για τους δυσπιστους κ τους εκ γεννετής αντιρησιες…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=574353&postcount=307

[Brutal] ΥΕΑΑΑΑΑΑΑΗ [/Βrutal]

Νταξει το διορθωσα.Μεσα στον ενθουσιασμο μου κι εγω.:oops:

Φίλε vampire, πρόσεξε! Μην επικαλείσαι τα λεγόμενά σου γιατί υπάρχουν κάποιοι κακέντρεχοι εδώ μέσα. 8)
Τα σπάμε όλα στις 30!

slip-fuckin’-knot ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:metal:
για μαστοντον ουρλιαξα σε αλλο θρεντ8)