Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

ρε τρελέ ξέχασες να πεις.

Κατ’αρχας πες μου τι σημαινει το qft γιατι δεν το επιασα… :stuck_out_tongue:

Τους ειχα πετυχει και πριν χτες, μαζι με μελη και απο αλλες μπαντες που επαιζαν, αλλα και το βραδυ στο Revenge Of Rock ηταν και οι 5 απο τους Saxon…

Τι σβησαν και ποδοπατησαν μωρε,καθενας στο ειδος του.Δε συγκρινεις Down με Saxon…

Δεν συγκρινω…Λεω εντυπωσεις…

Αλλα κατσε περιμενε να το γραψω καλυτερα για να μπορουν να το δουν και αυτοι με την επιλεκτικη αναγνωση…:wink:

Αν μπορεί κάποιος ας αναφερθεί εκτενώς σε Saxon…

Quoted For Truth :wink::wink::wink:
(κοινώς ότι είπες +100 :P)

Τελειωσε το τσιρκο για αλλη μια χρονια…ελπιζω του χρονου να γινουν πραγματικοτητα οσα διαβασα και να παιξουν οι μπαντες με τς γονεις τς για κοινο.

2ον βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος που μισω Slipknot.
3ον να ξαναρθουν οι Down.

ΓΑΜΩΤΟ! Το μετάνιωσα που δεν ήρθα χθες…

Aν και γενικά με κάλυψαν τα λεγόμενα rasputin να προσθέσω και γω με την σειρά μου…
Η Lita ήταν άκρως απολαυστική,ακούσα κομμάτια που είχα τρελό απωθημένο,μας πέρασε ένα όμορφο 80’s feeling.Love!
Για τους Saxon νομίζω πως απλά δεν υπάρχουν λόγια…Μία απίστευτη παρουσία απο όλες τις απόψεις.Δύναμη και καθαρό heavy metal (!) Live to Rock,Wheels of Steel,Princess Of the Night,το τελευταίο συνόδεψαν και 2-3 crowd surfing!
Κατάφερα με πολύ προσπάθεια να δω και λίγο από slipknot,τους οποίους βρήκα παντελώς αδιάφορους και σε ορισμένα σημεία εξαιρετικά βαρετούς…
Mια όμορφη βραδυά…Αναμένουμε ξανά Saxon με μεγαλύτερο setlist…Cheers!

@dark of the sun…ναι έχασες υπερθέαμα…!Κυριολεκτικά το υπερ!:lol:

:cry::cry::cry:

:lol::lol:

Kαλημερες και καλο μηνα everyone…Ευτυχως ελεησε ο Θεός και ειδαμε εστω την χθεσινη μερα…Ολες οι μπαντες ομολογουμενως εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους…Οι Slipknot εντυπωσιακοί,δικαιολογησαν ολο το ντορο που γινεται γυρω απο το ονομα τους (αν και θα μπορουσαν να παιξουν και παραπανω…),με ενα setlist best of και εναν Corey να ξεσηκωνει το πληθος με ενα κουνημα του δακτυλου του αποδεικνυοντας ποσο μεγαλος τραγουδιστης και frontman ειναι…(αντε να μας ερθει και με τους Stone Sour…)Oι Saxon τους οποιους ειδα 5η φορά αν και επαιξαν 1 ωρα αρκουσε για να σκορπισουν απλόχερα το κεφι και την πορωση…Ποσο αειθαλης ειναι ο Biff πια?Αψογη εμφανιση αλλα πιστευω αυτην την μπαντα και 5 ωρες να την βλεπεις live δεν την χορταινεις…Ελπιζουμε και σε live δικο τους συντομα…(να παιξουν 3 ωρες να γινει πανικός…)…Μastodon δεν ειδα,οι Kylesa με τραγικό ηχο,τα drums ηταν πολυ μπροστα και οι κιθαρες σφυριζαν,μουσικα ηταν απλά ενδιαφεροντες και τπτ παραπανω…(ισως επειδη δεν ακουω και το συγκεκριμενο ειδος…) ΑΛΛΑ…ολο το highlight του χθεσινου φεστιβαλ ηταν ο ενας και μοναδικος Philip Anselmo με τους φοβερους και τρομερους Down…Μολις βγηκε στην σκηνη ειλικρινα εφυγε το εδαφος απο τα ποδια μου…Τοση αναμονη χρονων επιτελους ελαβε τελος…η καλυτερη metal φωνή των 90s εσκιζε τον αιθερα της Μαλακάσας…ολοι η μπαντα επαιξε χαλαρά ανετα και με φοβερη σκηνικη παρουσια…(o Kirk εδωσε ρεστα)…αλλωστε μιλαμε για μεγαλους μουσικους που δεν εχουν να αποδειξουν πλεον τιποτα…Στο stone the crow ομολογω οτι με επιασε ριγος και παραλιγο να δακρυσω συνειδητοποιωντας ποιον βλεπω μπροστα μου…Χθες απλα γραφτηκε ιστορια…Thank you Philip…Thank you Down…God bless u all…

Y.Γ Ειμαι και σε μια τρελλη φορτιση απο χθες…Δεν μπορω να περιγραψω αλλο…

DOWN οδοστρωτηρας διελυσαν οτι ειχε μεινει απο το κουφαρι του ροκγουειβ. ολα τα αλλα ηταν σαλτσες. Ανσελμο Θεος.

ΠΩΡΩΘΗΚΑ …ME DOWN…anselmo θεος…τα σπασα στους θεους του μεταλ σημερα slipknot αν και 2 η3 κοματια θα μπορουσαμε να ακουσουμε ακομη…mastodon ειχα δει αναγκαστικα 2 φορες αλλα και φετος δεν με επεισαν…απο φωνητικης πλευρας δεν ακουγα τιποτα μα τιποτα…oσο για SAXON ξερω οτι γουσταρουν πολυ εδω μεσα αλλα σορυ παιδια ειναι αθλιοι γενικως δεν μαρεσει καθολου η μπαντα…

Επανέρχομαι στο φόρουμ μετά από δέκα μέρες ελέω άδειας και το μόνο που έχω να πω για την χθεσινή μέρα είναι: [SIZE=“4”]JUMP THE FUCK UP!!![/SIZE]

Tα υπόλοιπα όταν πάω στην δουλειά και θα βαριέμαι…:stuck_out_tongue:

Bαλε και αυτους που δεν πηγαν στην συναυλια, αυτους που δεν συνεχιζουν να ποσταρουν εδω αφου εχουν πει τις αποψεις τους στο παρελθον, αυτους που δεν μπηκαν καν στον κοπο να αναφερθουν σε αυτους, και ο αριθμος θα δεις να αυξανεται εκθετικα.:wink:

Ντάξει, μια χαρά ήταν όλες οι μπάντες αλλά Anselmo.

Μπαντάρα οι Kylesa επίσης, με ένα σετ που κινήθηκε γύρω από το φοβερό “Static Tensions” και οι Mastodon μαζί με τις κομματάρες τους από Leviathan, το Czar ήταν το highlight.
Οι Slipknot, πέρα από επαγγελματίες κτλ κτλ, όταν μπαίνουν με 3 κομμάτια καπάκι από το ντεμπούτο λογικό είναι να προκαλέσουν ενθουσιασμό. Από κει και πέρα Get This. !!!

Μαρεσει που οταν ο Ρασπουτιν γραφει (και φυσικα συμφωνω) οτι οι SAXON πατησαν και εξαφανησαν οτι επαιξε στην terra stage καποιοι αντιδρατε, ενω οταν γραφονται τετοιες μπαρουφες οπως στο ποστ του Wylde περι metal θεων slipknot (ειδατε ημουν σοβαρος, δεν τους ειπα ουτε shitknot ουτε sleepknot) και αθλιων Saxon (OMG δηλαδη δεν γινεται να το πει αυτο ανθρωπος που λεει οτι ακουει Metal) , πολλες φορες περνανε ασχολιαστες…[-X

οι σαξον ειναι μεγαλη μπαντα και αξιζουν απολυτο σεβασμο.απλα οι down ηταν απεριγραπτοι.

Τόσο λάθος κάνω με ήχο στους Μαστοδόντες…?:-k

Σε σχέση με Metallica και με Tool (ειδικά με Tool) δεν το συζητάω ότι ήταν μακράν καλύτερος…γενικά ο ήχος των Mastodon δεν μπορεί να αποδωθεί τέλεια live αλλά εμένα μου ΄φανηκε ικανοποιητικότατος…μπορεί να κάνω και μεγάλο λάθος…τι να πω…

Απορώντας πως κάποιος μπορεί να συμφωνεί ότι ο τάδε ήταν καλύτερος απ’ τον άλλο όταν δεν έχει δει τη συναυλία, αρχικά ας πούμε τα εξής

1.Αν είναι να αρχίσει πάλι η χαζοσυζήτηση τι είναι μέταλ και τι όχι κλειδώστε το από τώρα το ρημάδι. ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΚΟΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Και οι μεν και οι δε έχετε ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας.

2.Είμαι σίγουρος ότι αν όλα παίζονταν σε μία σκηνή, πολύ λίγοι θα είμασταν αυτοί που θα βλέπαμε όλες τις μπάντες σερί.