Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Πού γράφτηκε τέτοιο μαργαριτάρι?

1. Εγώ πάντως κάθε τρεις και λίγο θα πήγαινα για κατούρημα. :roll:

Πείτε για ΜΠΑΟΥΕΡ ρε που μου λυσσάξατε όλες με τον ανσέλμο. Παλιορουβίτσες!

Ο Μπάουερ ήταν πάρα πολύ καλός (δεν τον είχα ξαναδεί). Σε κάποια φάση η κεφάλα του είχε κατακοκκινίσει και φάνηκε ότι το διασκέδαζε 101%. Ο Κίναν με την μπλούζα Four Symbols ζωγράφιζε, ο Windstein τρομακτικός, ενώ ανσέλμος παληκάρι. Ρεξ μπράουν διακριτικός θα έλεγα.

SAXON και LITA μόνο. :stuck_out_tongue:

εγώ λέω να δούμε και κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα.

ήταν μια ωραία μέρα.
περάσαμε καλά.
καμία από τις μπάντες που είδα δεν πρόκειται να μου μείνει αξέχαστη για τη χθεσινή εμπειρία, αλλά συνολικά ήταν όλα κομπλέ.

δύο επισημάνσεις
α) Αν θεοποιείτε οποιαδήποτε από τις χθεσινές εμφανίσεις, απλά μειώνετε την αξία της μπάντας που αγαπάτε
β) Αν μηδενίζετε οποιαδήποτε από τις χθεσινές εμφανίσεις, απλά αναθεωρήστε κάποια πράγματα γιατί η μιζέρια σας έχει κυριεύσει.

Ο ήχος ήταν ελλειπής και οι μόνη μπάντα με πραγματικά καλό ήχο ήταν οι Slipknot που και πάλι ισοπεδωτικό δεν τον έλεγες.

Έχει πλάκα να βλέπεις φάτσες in real life και είδα πολλές χτες. Με είδαν και αυτές!
Ο χρόνος ήταν εχθρός. Next time. Cheers to you all.

Υ.Γ. Δυστυχώς επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και αν οι Mastodon θέλουν να υπερασπιστούν όλα τα μεγάλα λόγια που λέγονται για την πάρτη τους πρέπει να αποκτήσουν επιτέλους καλό ήχο στα live τους. Για τα δεδομένα τους απαράδεκτο.

Καλημερα σε ολους. Για μενα προσωπικα,αφου δεν εγινε η προχθεσινη συναυλια,το χθες μου ηταν αδιαφορο. Πηγα βεβαια απλα για να ακουσω μουσικη,να πιω τις μπυρες μου,να γελασω με την παρεα μου και να φυγω. Εφτασα οταν εβγαινε η LIta. Δεν θα σχολιασω παω παρακατω. Mastodon ακουσα ελαχιστα για ημουν πανω στους Saxon που παλι καλα που επαιξαν και αυτοι και ακουσαμε λιγο ποιοτητα. Down ναι οκ τα ψιλο εσπασαν οι τυποι,αλλα και αυτοι μου ηταν αδιαφοροι. Οσο για τους Slikpnot…εγω εφυγα μιση ωρα με 3 ταταρτα πριν τελειωσουν,δεν αντεξα να τους ακουω,σορρυ! Οπως ξαναειπα,πηγα απλα για να περασω την ωρα μου. Σημειωση…ειχα προσκληση,αλλιως δεν θα εδινα λεφτα να παω. Κατα γενικη ομολογια,το Rockwave φετος ΠΑΤΩΣΕ. Να σκεφτουν λοιπον καπως καλυτερα οι ντιντιδες για του χρονου τι θα κανουν και ποιους θα φερουν και τι οργανωση θα υπαρχει,γιατι απ’οτι ειδα και χτες…να ειχε καμια 15.000 ή πολλους λεω??? Αντε παμε για Rocking Athens Festival τωρα…

ακουω μεταλ απο το 95 και δεν γουσταρω καθολου τους saxon και μαγκια μου που το λεω δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι…αποψη μου νομιζω ειναι…ειναι αθλιοι…

Συμφωνώ με red rum…είδε ο καθένας ότι γούσταρε και καρακάυλωσε…Τι αρχίζετε πάλι με τι είναι και τι δεν είναι μεταλ…??

Και στην τελική ποιος σας είπε ότι είμαστε ΤΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ??ηματρον…

Τα 5 highlightσ για μένα

1. Πως λέμε έχει γαμώ τους καιρούς για μπάλα…ε χθες είχε γαμώ τους καιρούς για Φεστιβάλ…όχι τρελλή ζέστη, αεράκι, γενικώς τέλεια σε σχέση με το τι περιμέναμε…

2. Hollow severer για το τέλος μας κράτησαν οι Kylesa και τι χώσιμο είναι αυτό θεέ μου…Γαμηστεροί (και το running red ήταν ηighlight

3. Εισαγωγή και Sic!ότι και να λέμε για σλιπινότια που πολλά ισχύουν όταν μπήκε το sic (here comes the pain) έχασα τα μυαλά μου…

4. Τhe CZAR ladies and gentlemen…ντάξει μπορεί να πορώθηκα με iron tusk να τα σπασα σε blood and thunder αλλά αυτό το κομμάτι τελικά είναι στοιχιωτικό ρεεεεεε

5. Bury me in smoke…Απλά και καθαρά…Το jamming έδειξε πόσο καραγούσταραν και τι ενέργεια είχαν οι Down!RESPECT!

Ρε Αλεξ,εγω απλα απορησα πως συγκρινονται ανομοια πραγματα και πως μπορει καποιος να ισχυριστει οτι η μικρη σκηνη εσβησε τη μεγαλη οταν δεν ειδε τιποτα η τελος παντων ειδε ελαχιστα απο οσα εγιναν στην terra(το πε κι ο Red Rum πιο πανω).Για του λογου το αληθες:

Και η απαντηση του Ρασπουτιν ειναι οτι ειναι η προσωπικη του αποψη,λες και νομιζα οτι εξεφραζε αλλουνου.Ειναι λιγο καραμελα αυτο.Προφανως ο,τι λεμε προσωπικη μας αποψη ειναι δε μιλαμε εκ μερους ολων,ας αναλυουμε λιγο παραπανω τις αποψεις μας ξερω γω δεν ειναι κακο…

Απλα γουσταρει πιο πολυ hard rock και heavy και το ειπε με αυτον τον τροπο εγω πιστευω:wink: (Και τα λεω εγω αυτα που γουσταρω και τα 2 ειδη πολυ και το ξερεις αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω…)

Kαι κυριως το παρακατω

οπως επισης και το γεγονος οτι σε συναυλια των slipknot βρεθηκαν πολλα ασχετα ατομα…γι αυτο και φαινεται ποσο λαθος μιξη στις μπαντες εκανε η didi…μακαρι οταν ξαναρθουν οι θεοι να ερθουν μονοι τους ετσι ωστε να μην υπαρχουν ατομα που ακουνε saxon στο live…:D:D

γελάει ο κόσμος.

:lol::lol::lol:

Μη ξεχάσετε να συγκρίνετε και τις μπλούζες Mastodon με αυτές των Saxon όμως :!:

Και σε περιπτωση ισοβαθμιας τις βγαζετε και τις μετρατε:D

Φιλε μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με τον τροπο σκεψης σου. Καταρχην να σου πω οτι Saxon δεν ακουγα ποτε. ΕΙμαι 29 ετων και ακουω 15 χρονια μεταλ και ροκ. Δεν μπορω ομως να δεχθω αυτο που λες,οτι σε συναυλια των Slipknot βρεθηκαν ασχετοι που για σενα ειναι αυτοι που ακουγαν Saxon. Λιγο ιστορια της μεταλ σκηνης να γνωριζουμε παρακαλω για να μην λεμε οτι θελουμε. Ξαναλεω οτι δεν ακουγα ποτε Saxon αλλα ξερω το τι εχουν δωσει σε αυτη την σκηνη και τι εχουν προσφερει τοσα χρονια γενικα στην μουσικη. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,οκ δεν σου αρεσαν αλλα οχι κι’ετσι ρε παιδια,ελεος!

8O8O8O

Χαααααααααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

λοιπόν εγώ με γιάσονα είμασταν κάγκελο μπροστά απο clown.

torche δεν μου αρέσαν και εκεί που ήμασταν είχαν απαράδεκτο ήχο. kylesa αρκετά καλοί γούσταρα και με τους δυο ντράμερ επί σκηνής.
Από εκείνη την ώρα είχαν αρχίσει να πηγαινοέρχονται στη σκηνή οι Mastodon, όπου και αν κοιτούσες, πίσω απο τα ντράμς, δεξιά, αριστερά παντου ήταν και ένας μαστοδοντος δείγμα ότι διασκεδάζουν και γουστάρουν αυτό που κάνουν και όπως σωστα σημείωσε ο γιάσονας όταν είπα δεν έχουν ζωη και όλη την ώρα πηγαινοέρχονται, ότι το live είναι η ζωή τους. Μπράβο τους γιατί θα μπορούσαν άνετα να το παίζουν rockstars κλπ.
Πάντως ο ηχος δεν τους πολυβοήθησε και όπως ορθά είπε ο Outshined όταν ο ήχος δεν σε βοηθάει μια, δυο εντάξει αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να λέει ότι είχαν καλό ήχο σε live τους. Πάντως πολύ ενέργεια στη σκηνή, αν και όταν περιμένεις το αγαπημένο σου συγκρότημα να βγει στη σκηνή αλλού είναι το μυαλό σου.

Αποκάλυψη της ημέρας οι down εκεί που ήμουν εγώ μια χαρά μου φάνηκε ο ήχος τους και δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα:-k Ο outlaw απο πίσω χτυπίοταν και φώναζε για όλους:metal: Δεν φώναζα για pantera αλλά δεν μου φάνηκε και τραγικό αυτό που έγινε.

Slipknot δεν θα είμαι καθόλου αντικειμενικός, τα σπάσαν όλα, την μια ώρα και που παίξαν χτυπίομουν όλη την ώρα, ο λαιμός πλέον δεν μπορεί καν να κουνηθεί έχω μελανίες, φώναζα κάθε γαμημένο στίχο και δεν έχω φώνη(πρώτα, δεύτερα φωνητικά μέχρι και λίγο απο το ραπάρισμα του corey πάλευα:p) Απλά απίστευτη πόρωση ναι είναι σκηνικά στημένοι και φαίνεται αυτό αλλά ως θετικό το βλέπω αφού το αποτέλεσμα είναι άκρως πορωτικό. Δεν νομίζω να διαβάσω άλλο το thread γιατί είμαι σε κατάσταση νιρβάνας αυτή τη στιγμή και βλέπω ότι πάνε να αρχίσουν τα ηλίθια σχόλια για το αν οι saxon η οι slipknot την έχουν μεγαλύτερη και ποιοι έπρεπε να είναι χθες terravibe :roll:

Λοιπον τελεια μερα η χτεσινη ο καιρος απιστευτος δροσερος χωρις ζεστη … ξεκιναμε με μια βολτα απο το περιπτερο του ροκιν με δωρο εναν επικ αναπτυρονη … μπυριτσες κεφι και …

Torche ειδα λιγο προς το τελος ενταξει την παλευαν αν και πρωτη φορα τους ακουγα
Kylesa πολυ ενδιαφερον τρυπια μπαντα με καφρογκομενα θα ψαχτω σιγουρα γι αυτους αξιζουν

Down ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ DOWN δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις αυτο το λαιβ …καταρχην παρκαρω κοντα στην εθνικη μην φαω μετα πηξιμο και ηταν ενα κοκκινο λεωφορειακι και περιμενε εναν τυπο που κατουραγε στους θαμνους οπου το παληκαρι ηταν ο ανσελμο χαχαχα και ειδα και μιλησα απο κοντα με τον μουρλο . Το λαιβ νταξει ηταν τα λογια που ειπε ο ανσελμο " περιμεναμε τρεις μερες να δουμε αν θα παιξουμε αλλα τελικα σημερα ειναι καταιγιδα " ΘΕΟΣ …Down και τα μυαλα στα καγκελα…

Mastodon καλοι ηταν οι τυποι τα σπασανε καφριλικι αλλα ενταξει να πω την αληθεια δεν ειμαι και φανατικος οπαδος τους μαρεσουν ομως δεν μπορω να πω…

Slipknot απλα ΧΑΟΣ εφαγα πολυ πραμα σε μια φαση δεν ηξερα απο που μου ερχοντουσαν …Ειδικα αυτο το spit it out ηταν οτι καλυτερο … Κατα την γνωμη μου παντα και λογο μουσικων προτημισεων ηταν το καλυτερο ροκγουειβ που εχω παει …

Τα καλυτερα της βραδιας
1 ο καιρος γαμησε τα εσπασε ολα
2 επιτελους ΤΑΠΗΤΑΣ
3 καλος ηχος δεν μπορεις να πεις
4 καλος και ωραιος κοσμος :stuck_out_tongue:
ε και
5 DOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Πωω, δε νιωθω την πλατη μ κ τον λαιμο μ .

Τι λαιβ ηταν αυτο ?
Kylesa , που δεν ειχα ακουσει, μεγαλη εκπληξη! Μπραβο
Down , τελειοι , απλα κακο ηχο
Mastodon , χαθηκα απλα !
Slipknot , πεθανααα!

Γνωρισα κ κατι παιδια στο περιπτερο απτο φορουμ :smiley:

λωλ, πλακα εχετε.

Ανηγουεη, my two cents.

Μονο τις μπαντες της μεγαλης σκηνης ειδα

Σε γενικες γραμμες ηταν καλο λαηβ, αν και μονο για Μαστοδον μπορω να πω πως καιγομουν.

Τορτς ηταν καλουληδες, αλλα νταξει σαν ακουσμα δεν μου λενε και πολλα, μιας που ειμαι μεηνστρημ τσουτσεκι.

Καηλεσα καλοι, με ενα δυο προβληματα στον ηχο. Με τους τεχνικους να βγαζουν τα κεντρικα καλωδια μπροστα στο καγκελο και ενας ψιλοχαμουλης με πεσμενα ρευματα. Δεν ειμαι και φαν των μπρουταλ φωνητικων γενικα, ποσο μαλλον τα γυναικεια… αλλα νταξει, μονο και μονο που η μπαντα εχει τετοιο απιαστο rhytm section, καθεσαι και προσκυνας

Down: Eιχα κανει και δηλωση παλια. Τον φοβαμαι τον Ανσελμο. Εξακουλουθω και τον φοβαμαι, αλλα ειναι θεουλης. Για μενα ηταν το χαηλαητ του λαηβ. Πολυ καλο performance, κι ας ηξερα μοναχα 2-3 τραγουδια. Το τζαμ με Μαστοδον με εστειλε στον διαβολο.

Μαστοδον: Aπογοητευτηκα αρχικα. Στα 2 πρωτα τραγουδια (α ρε γαμημενο κρακ δε σκαη) οι τεχνικοι φωναζανε στον ηχοληπτη να ανεβοκατεβαζουμε τον ηχο, με αποτελεσμα να αργησουν να βρουν τα σωστα λεβελζ. Κριμα, τεχνικα και On stage ηταν αψογοι. απο ηχο μηδεν. που θα παει, ελπιζω σε φθινοπωρινη τουρνε σε μικρα club.

Slipknot: γενικα δεν ειμαι φαν. το τελευταιο σιντι μαρεσε μοναχα, τα αλλα τα εβρισκα λιγο ωμα και χωρις μελωδια. Δεν λεω, καποιος μπορει να γουσταρει… ανηγουεη, Παραδεχομαι το Show τους, πολυ καλοι, επαγγελματιες (αν και για τα γουστα μου λιγακι υπερβολικοι) και καταλαβαινω πως ο φαν τους θα το παθαινε ανετα ενα μικρο παραληρημα.

Αυτα.

μερικες πικς:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Ολο το αλμπουμ μπορειται να το δειτε (νομιζω) εδω: http://www.facebook.com/album.php?aid=85911&id=514587170&l=39cf1bacd4