ba dn xanete kai tpt… egw pou tous ida (xwris na thelw vevews giati dn ine tou goustou mou) mazi me machine head kai slipknot noemvri itan aparadektoi…
πoια παλια? ανεκαθεν για 1-2 κομματια ηταν. το hatebreeder εχω κι αυτο γτμ ειναι. παουερ ντεθ μεταλ και λεγαν και στις συνετευξεις για τον bach στην μεταλ μουσικη. λολζ. ε με την μουσικη που παιζουν λογικο να χουν 12χρονους φανμποις. εδω το hatebreeder το χα βαρεθει σε κατι μηνες και το χα παρει στα 16 που δεν ακουγα και τιποτα εκτος απο μεταλ.
Απ οσο ξερω, παιχτηκε μουφα παρτιδα λογω συνθηκων. Τουλαχιστον οσον αφορα τους Behemoth. Ειχα ακουσει τοτες τα χειροτερα.
Για όσους ενδιαφέρονται…
http://thepiratebay.org/torrent/4988263/Slipknot_at_Athckwave_fetsival_2009
Να υποθέσω ότι δεν έπρεπε να ποστάρω το Link???
Sorry. Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για DVD bootleg από Slipknot ας το ψάξει!
ναι δεν έπρεπε βρε φίλος, τα έχουμε πει
να ρωτήσω κάτι, είπατε ότι οι slipknot απαγόρευσαν pics να μπούνε σε sites το avopolis όμως απο ότι είδα έχει κανονικότατα:-k
Sorry !
οι slipknot όντως το ζήτησαν κ το rocking έπραξε ως όφειλε :roll:
η δισκογραφική τους τα πρίζει ως slipknot δεν τους νοιάζει καν…
Ημουν δευτερη σειρα μεχρι τους Down, oh my fucking god δν εχω ξαναζησει τετοιο πανικο. στο τριτο τραγουδι την εκανα με ελαφρα γτ θα λιποθυμουσα σιγουρα + οτι ειχα κ 2 μ*******σμενες διπλα μου ακυρες εντελως που εβριζαν γτ τις σπρωχναμε κ καλα. μωρη ηλιθια σε μεταλ φεστιβαλ πας τι περιμενεις γμτ.
Τεσπα, αξιζαν τα 50 ευρουλακια για τους σλιπνοτ.my true gods.τα σπασανεεεεεε.θελω spit it out again…
Άξιζαν τα 50 ευρουλάκια και μόνο για να δεις Anselmo και λοιπούς θεούς live. Πόσο μάλλον όταν μετά από αυτό ακολουθούν Mastodon και Slipknot για επιδόρπιο.!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ…
Ένα θα πώ…μετά από αυτό το live ήμουν πιασμένη και με κλειστή φωνή για μια βδομάδα!!!
Ως Proud Maggot, όπως αποκαλώ τον εαυτό μου, απόλαυσα μέχρι τελευταίας κλωτσιάς-μπουνιάς-κουτουλήματος τους Slipknot!!! :o
(Φυσικά και τα άλλα groups ήταν Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ!!!) =D>
Με το που ξεκίνησε η συναυλία και βγήκαν τα 9 παληκάρια μου στη σκηνή πετάχτηκα ίσα με 3 μέτρα πίσω από εκεί που ήμουν με τον όλο χαμό που έγινε και μπήκα στο pit…
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
Μπορεί να…πόνεσε…η όλη φάση αλλά σίγουρα ήταν μέχρι στιγμής η ωραιότερη εμπειρία σε συναυλία που είχα ποτέ!!! :yes:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ είχα και την ΤΙΜΗ να δώ και τον Corey από κοντά έστω και για λίγο την ώρα που βγήκε να μας χαιρετήσει όταν έπαιζαν οι Down
Ίσως φανεί υπερβολικό αυτό που θα πώ αλλά maggot είμαι και το χαίρομαι…!!!
Απλά…ένιωσα ζωντανή ρε γαμ*το!!!
Και γι’ αυτό τους αγαπώ, τους ακολουθώ και τους σέβομαι!!! :yahoo:
Περιμένω πως και πως την ειδική έκδοση για τα 10 χρόνια!!!
:respect: