Βαρεθηκε στους ΝΤΑΟΥΝ επειδη δεν ακουγε το μπασο λεει!
Νταξ.
O αδερφός μου συνάντησε έναν μεθυσμένο Brent να ψάχνει σουβλάκια στα Εξάρχεια στις 4:30 το πρωί. Οι υπόλοιποι -πλην του Troy- ήταν στο Dr. Feelgood.
:lol::lol::lol:χαχαχαχα! θεουλης ρε!!!
Ας πω και εγώ 2 πραγματάκια για τις μπάντες.
Είδα μόνο kylesa,down,mastodon και slipknot.Τις υπόλοιπες ώρες κάτω από σκιά και μπύρα.
Kylesa:Δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί σε live!Σαφώς όπως έχουν πει και τα υπόλοιπα παιδιά θα ήταν καλύτερα σε club(όπως και οι Mastodon κατά την γνώμη μου).Πορώθηκα όσο δεν πάει με τους 2 drummer!Σκίσαν τα πάντα!Γαμάτοι όπως και το υπόλοιπο συγκρότημα.
DOWN:Αν και όχι μεγάλος φαν των Pantera, αλλά ούτε και των Down πραγματικά απόλαυσα αυτό που είδα και άκουσα.ΑΠΛΑ έσπειραν τα πάντα στο πέρασμά τους και σίγουρα άμα τύχη θα τους δω πάλι.
Mastodon:Ο λόγος για τον οποίο πήγα στο χαζοφεστιβάλ.
2η φορά που τους έβλεπα(η 1η το '07).Σίγουρα ο ήχος καλύτερος από τότε, αλλά και πάλι όχι αυτό που περίμενα αυτή τη φορά!Σίγουρα πιστεύω ότι δεν φταίει η μπάντα για αυτό, καθώς όπως είπε ο Angmar στο hellfest ήταν άψογος και φυσικά τον εμπιστεύομαι.Οπότε σκέφτομαι ότι είναι πρόβλημα εξοπλισμού καθαρά.
Θέλω όσο τίποτα να τους δω σε club και μακάρι να ισχύει αυτό που είπε ο RedRum για τον Φλεβάρη και να τους δούμε σε club!
Το setlist άψογο, αν και όπως όλοι θέλαμε παραπάνω.Τραγούδαγα όλη την ώρα και έφαγα αρκετές…
Slipknot: Εϊπα να κάνω την καλή και να ακούσω τα albums και πραγματικά μόνο 13 τραγούδια μου άρεσαν και μου έμειναν και ήλπιζα να παίξουν αυτά.Βγήκα λάθος κατά 4 τραγούδια(που είναι τα pulse of the maggots,everything ends,vermillion,snuf???οεο??
Στα κατά ότι έπαιξαν τραγικά λίγο, όπως έγινε και με τους Offspring πέρυσι.Πραγματικά θα πήγαινα ξανα μόνο και μόνο για το Jump The Fuck Up στο τέλος,Ανατρίχιασα χωρίς πλάκα!
Να πω και κάτι που είναι προσωπική άποψη και ελπίζω να μην βρεθεί κανέναν και να αρχίσει τις αμπελοφιλοσοφίες.
Το φεστιβαλ αυτό(ο θεός να το κάνει[bleedin speaking]) ήταν το χειρότερο σε σχέση με τα ονόματα γενικά.
Placebo ήταν πριν ένα χρόνο εδώ, οι voivod,motley crew πιο πεθαμένοι και από τον δράκουλα.Και δεν το λέω επειδή δεν μου αρέσουν, απλά επειδή έπρεπε να πεθάνουν για να τους φέρουν…WASP κάθε χρόνο είναι εδώ,Mastodon επίσης έχουν έρθει μέσα σε 3 χρόνια 3 φορές, Saxon ήταν το 2007, όπως και οι Arch Enemy και Monster Magnet ήταν εδώ πριν 6 μήνες.
Μόνο Slipknot που ήταν το 2005, Down που δεν είχαν έρθει ποτέ και τα υπόλοιπα support συγκροτήματα σε όλες τις μέρες που ήρθαν για πρώτη φορά.
Δηλαδή του χρόνου θα φέρει Judas Priest,Morbid Angel,Cavalera κλπ???
Επίσης η ακύρωση τις 3η μέρας ήταν κουτί για τον λώρη καθώς έμαθα πως ήταν 4 με 5 χιλιάδες εκείνοι που θα πήγαιναν.
Now playing: Excalion - Life on Fire
via FoxyTunes
και ξαναλέω: είναι τόοοοοοοσο κακό να φέρνουν μπάντες που έχουν ξαναέρθει ???
δηλαδή πρέπει να περάσουν πάνω από 5 χρόνια για να ξαναδούμε μπάντα στην Ελλάδα και να μην τους βγάλουμε πως έχουν ελληνικό διαβατήριο ??? δηλ. αν φέρνανε τους metallica τι θα λέγατε ότι ήταν και πρόπερσι εδώ ?? ή μήπως ήταν καλά που πριν από το 7 είχαν έρθει το 99 (νομίζω) ? να ξαναέρθουν το 2015 ?? άσκημο ε ?
(angel δεν έχω κάτι με εσένα απλά το διαβάζω αρκετά συχνά το συγκεκριμένο και βρήκα αφορμή)
P.S. ΑΝ ήταν 4 - 5 Κ άτομα παίζει και να μην ακυρωνόταν … κάτι μου λέει πως τελικά μάλλον ήταν πολύ ποιο μικρό το νούμερο …
ελα ντε.δε βρισκω που ειναι το κακο στο να ερχεται μια μπαντα ανα χρονο.οποιος την βαριεται απλα δε πηγαινει.ατομα να πανε να τους δουν(αν ειναι καλη μπαντα) θα βρεθουν
Ξερεις ποσες συναυλιες εχω δει με συγκροτηματα που ερχονται για πρωτη φορα και δε μαζευουν πανω απο 100 ατομα; ουυυυ…! Να φαν κι οι κοτες…
Κι αμα με δεις, μπαινω, φωναζω, γραφω, αλλα ουτε φωνη, ουτε ακροαση. Γι αυτο και μετα απο ενα σημειο παυω να ασχολουμαι κι απλα ευχαριστιεμαι τη μουσικη μαζι με τα φιλαρακια μου.
Η αληθεια ειναι πως ο Ελληνας θελει να βλεπει τα ιδια. Metallica, Maiden, Paradise Lost, Anathema, Scorpions, Nevermore, Blind Guardian, Slayer (ή γενικα, ένα φινο ΘΡΑΣακι τον χρονο), Opeth, Candlemass, Saxon, Dream Theater. Αυτο ειναι το metal στην Ελλαδα κι οσο πιο συντομα το παρουμε χαμπαρι, τοσο πιο γρηγορα θα ξυπνησουμε στην τελικη.
Σημειωση: Οι παραπανω μπαντες μ αρεσουν ολες ε. Tις περισσοτερες δλδ, τις εχω δει απο 4 φορες και πανω. Αλλα δεν εκει το θεμα.
Σαφώς και να βλέπω κάθε χρόνο Anathema, Mastodon και Guardian δεν με χαλάει καθόλου…
Αλλά επίσης δεν θα με χάλαγε καθόλου αντί για τους 3 παραπάνω να δω πχ In Flames,COB,COF κλπ(τυχαία ονόματα, βάλτε ότι θέλετε), μα καθόλου όμως… τα 3 χρόνια είναι ένας καλός κύκλος ονομάτων.
Δυστυχώς είναι αυτό που λέει ο Angmar,θέλουμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια.Σε μεγάλα φεστιβάλ σε αυτό ποντάρουν.
Όπως και στο Rocking Festival, εκτός από Gojira τα υπόλοιπα ήταν πάλι πριν 2 χρόνια εδώ, ενώ αν έφερνε κάτι πιο φρέσκο ή κάτι που έχει να έρθει καιρό θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο πιστεύω.Μακάρι να γίνει και του χρόνου το φεστιβάλ γιατί θέλουμε ανταγωνισμό, κάτι ώστε να χτυπήσει στα ίσια τον Λώρη, γιατί μπορεί να το κάνει πιστεύω.
@guardian:και εγώ επειδή έχω ξαναδιαβάσει μια παρόμοια συζήτηση, απλά και εγώ βρήκα αφορμή για να γράψω αυτό που πίστευα.
Now playing: Epica - Death of a Dream (The Embrace That Smothers Part, VII)
via FoxyTunes
Θεέ μου, πού φτάσαμε!
Nα θεωρούμε συναυλιακή ανανέωση ένα live των Children Of Bodom…
πω αυτό δεν ήθελα να γίνει, βάλε όποιο όνομα γουστάρεις!Απλά να υπάρχει κάτι διαφορετικό, βάλε ΛΕΠΑ!
Now playing: Epica - Chasing the Dragon
via FoxyTunes
E δεν πιστευω να το λεει για το ονομα,αν και -αν δεν κανω λαθος- δεν εχουν κανει ποτε
λαηβ εδω οι Children Of Bodom…
ηταν η ιδεα μου η ο κορευ τα παραειπε πολλα για το κοινο?γλυψιμο δεν μπορω να το πω γιατι αναγκη δεν εχουνε εννοειται!!!αλλα…με παραξενεψε ολιγον τι…και ειστε το καλυτερο κοινο,και αξιωθηκαμε(!!) να παιξουμε για σας και και και…αρκετες φορες μαλιστα!
…Μες το μυαλό μου είσαι!
γιατι τι εχουν?
σπερνουν γνωμη μου…
2 φιλοι μου που ηταν μαλακασα μου μιλησαν για 15.000 κοσμο.
Θα πρόσθεσαν τις εφτάμιση χιλιάδες που είδε καθένας.
'98 senior, πακετο με Impaled Nazarene.
Επισης, δεν ξερω τι λετε, αλλα θα θελα πολυ να τους δω. Εστω για το γμτ ρε αδερφε. :oops:
E οχι ! Οχι οι φλωροι μαζι με ΙΝ.
Ηταν η εποχη που οι ΙΝ ειχαν κιθαριστα τον Αλεξη Λαηχο απο τους COB.
Kαταρα σε οποιον πηγε στο διημερο του metal invader το '04 με ΙmpNaz & Horna την μια ημερα
και Behemoth & Carpathian Forest την αλλη
Τα παλια των Bodom σας χωνουν καλα.Παιξτε το οσο αντι-hype θετε,μουσικα τα παληκαρια παλια κενταγαν8)
Ασχετα αν πλεον το ονομα τους εχει συνδεθει με 12χρονους φανμποις και φανμποισες και τους εχει παρει η κατηφορα συνθετικα(απο τοτε που ρθε ο Roope δηλαδη)…
Τα πολυ παλια ομως.Τα 2 πρωτα για μενα.Μετα δεν !
Τα πρωτα 3μιση για μενα:p
Στο hate crew deathroll ξεκιναει μεταβαση σε ποιο θρασοετσι φαση την οποια δε πολυεχουν και καπου κει αρχιζουν και το χανουν…ειναι το τελευταιο τους που ειναι ανω του μετριου,μετα @@.
Παντως αν ερχοντουσαν,θα πηγαινα χαλαροτατα…