Rockwave Festival 2011

Απλά αν δεις την αφίσα…τι συμπέρασμα βγάζεις? :-k
http://www.didimusic.gr/

@deadmemories
Ούτε στις πυραμίδες της Αιγύπτου με τις τοιχογραφίες δεν πρέπει να ήταν τόσο το μπέρδεμα… :lol:

Αμφιβαλλετε δηλαδη πως δε θα μαζεψει ΠΟΛΥ κοσμο;

προσωπικα τη βρισκω πολυ εξυπνη κινηση μαρκετιστικα. Λεφτα δεν παιζουν, τι κανουν; Σεηφ με φτηνα ονοματα που ξερουν πως αγαπαει ο ελληνας (καλως ή κακως), απλη λογικη. Δεν ειναι καιρος για ρισκα. Σαν εταιρεια να σκεφτειτε…

τωρα για τα ονοματα, νταξει, meh.

μονο Flogging molly δεν εχω δει, και θα γουσταρω απειρα, κατα ταλλα αδιαφορω. Αναγνωριζω ομως το ποτενσιαλ να ειναι ενα ευχαριστο event με καταλληλη παρεα και διαθεση, γιατι με τετοια τιμη ετσι θα το δω, σαν γενικο μουσικο event και οχι σαν συναυλιας ‘της αγαπημενης μου μπαντας’.

πανω σαυτο το χτισανε και θαρρω θα παει πολυ καλα.

βεβαια λιγοι murphyδες μαζι θα το απογειωναν, αλλα νταξει, τι να κανεις

γαμω τις ηλιθιες ανακοινωσεις,ειναι μαζι flogging molly,monster magnet και kyuss lives?καταλαβε κανεις?

Μια χαρά είναι μωρέ.Δηλαδή εμένα με βόλεψε, ούτως ή άλλως θα είμαι Αθήνα τότε.
Και μια χαρά οι τιμές, ειδικά άμα βάλουν μια μέρα τις μπάντες που θέλω να δω. :):!:

Τσέκαρε λίγο Exit (Σερβία), Metalcamp (Σλοβενία), Sziget (Ουγγαρία - οκ, δεν είναι βαλκάνια, αλλά στην ευρύτερη περιοχή) και οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που γίνονται στην Kavarna στη Βουλγαρία και θα δεις ότι οι συγκρίσεις είναι συντριπτικές.

Όσο υπάρχει η συνεργασία με το sonisphere, μπορούμε να θεωρήσουμε αυτό ως την καθιερωμένη μέταλ μέρα του rw. Και τις ένδοξες μέρες του φεστιβάλ πάλι moby, placebo, supergrass, editors κλπ. έπαιζαν στις μη metal mέρες.
Οι safe φετινές επιλογές (Kyuss που έγινε sold out, Monster Magnet που ίσως έτσι γλυτώνουν τις υποχρεώσεις από την προπέρσινη ακύρωση, Gogol και Flogging Molly) σίγουρα δεν πάνε το φεστιβάλ μπροστά, αλλά με χαμηλό εισιτήριο μπορεί και να μαζέψουν κόσμο. Και προφανώς δεν ποντάρουν στο μεταλόκοσμο φέτος, αλλά σε ευρύτερα rock/alternative ακούσματα. Άλλωστε το Maiden-Slipknot θα έχει εγγυημένη επιτυχία.
Απορώ τι περιμένατε να δείτε στο rw δηλαδή; ratm, soad και muse μαζί;
Αν κάνουν κίνηση να φέρουν κάποιο από αυτά τα συγκροτήματα θα το βάλουν μόνο του.

Επίσης, χαιρετίζουμε την απόφαση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής.
Περισσότερος χώρος για διατάσεις στους Eyehategod 8)

Aυτο!!Δεν μπορω να καταλαβω ποιοι ειναι με ποιους ποιες μερες!!

και αυτο ειναι το ζητημα! πως θα μπουνε τα ονοματα στις μερες! εγω πχ ψηνομαι για Kyuss κυριως αλλα καλα θα περνουσα και με τα αλλα ξενα ονοματα οποτε αφηνω ενα περιθωριο να παω…η δυσκολια ερχεται για τις ακριβες τιμες του ΚΤΕΛ για να παω απο Λαρισα Αθηνα και για αυτο ξαναλεω οτι αναφερεται κυριως στους κατοικους Αττικης το φετινο line-up

αμα ειναι ιδια μερα αυτα τα 3 ονοματα και therapy,cake,με εισιτηριο “12 εως 28 ευρω”(αλλο παλι αυτο,αναλογα με το ποσο μεταλλαδες ειμαστε θα πληρωνουμε?) αξιζει.

το ψηνω να παω 1-2 μερες (δεν θα παω τη μερα των gogol bordelo σιγουρα)…
μια χαρα ειναι μωρε, με καλη παρεα θα περασουμε καλα… τα εξοδα για τη μεταβαση στο χωραφι να ελειπαν μονο:?..

πανηγυρισμοι για monster magnet! :smiley:
θελουμε και kyuss και gogol και flogging molly.
βελτιωμενα τα εισιτηρια, εγω θελω ενα των 12.

κανω εκκληση σε θεους και δαιμονες να ειναι kyuss με monster magnet την ιδια μερα!!!

Οτι θα έγραφα καλή κουβέντα σε αυτό το topic δεν το περίμενα…
Αλλά αν παίζει kyuss και monster την ίδια μέρα και την επόμενη gogol με flogging molly (αλλιώς πιστεύω θα είναι πολύ ηλίθιο μοίρασμα…), με τέτοια εισιτήρια θα είναι και γαμώ τις μέρες… ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ!! (αν δεν με καταστρέφει η εξεταστική…:()

στο σαιτ τησ διδι στα νιουζ, στην εικονα, εικονιτσα, αφισακι, ζωγραφιτσα του ροκγουειβ, αμα κολισετε την μουρη σας στην οθονη θα δειτε οτι γραφει μορ ακτσ του μπι αναουνσντ. οπως και να εχει θεραπι σταθερη αξια με αγαπημενα τραγουδια, φλογκινγκ τους ειχα δει πριν 2-3 χρονια στο ροκγουεβ και ειναι δυναμιτες λαιβ (εξ αιτιας του λαιβ τους αρχισα να τους ακουω), καιους και μμ ευχαριστη νοτα. φθηνο εισιτηριο. το “χωραφι” το γουσταρω τρελλα, με καλη παρεα και παγωμενη μπυρα (και χωρις απροοπτα) θα ειναι μια ευχαριστη μερα. Eαν δεν καταφερω να παω στο with full force (που ειναι ακριβως τις ιδιες μερες) θα ειμαι εκει με χαρα προσπαθοντας να μην σκεφτομαι που ειμαι και που θα προτιμουσα να ειμαι. ελπιζω επισης η κυριακη να ειναι η πιο ξενερωτη μερα του φεστιβαλ…:-k

Κ εμένα δε με χάλασε Kyuss & Monster Magnet, ελπίζω να είναι την ίδια μέρα, κ να πω την αλήθεια δεν με χάλασε που δεν ανακοίνωσαν κανένα από τα μεγάλα ονόματα που είχε βουίξει ο τόπος… Τότε θα γκρίνιαζα για τα λεφτά…
Βασικά γενικά πάντα κάτι θα βρούμε να γκρινιάξουμε, είτε είναι το line-up, είτε ο χώρος διεξαγωγής, είτε τα λεφτά, οκ…

Plus, νομίζω πως όντως, προσωπικά, είναι rockwave > sonisphere για φέτος, αν σκεφτώ οτι μετά το περσινό sonisphere είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις για το φετινό… Αντίστοιχα με το περσινό line-up του rw δν περίμενα τπτ για φέτος, κ όμως ήταν ευχάριστη έκπληξη (:

2 φορές Kyuss it is then…!

Έχω ακούσει για σίγουρους και τους Pulp, μου κάνει εντύπωση που δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση. Ελπίζω να μπούνε και αυτοί.

Ωραία τώρα προσπαθήστε να βγάλετε τα lineup της κάθε μέρας διαλέγοντας κάθε πιθανό συνδυασμό.

Λέτε ο ----> [SPOILER][/SPOILER]
να είναι headliner την ημέρα των monster magnet? =p

Πάντως, πολύ γέλιο κάθε φορά με τα δελτία τύπου της Didi !
Αναρωτιέμαι ποιος τα γράφει…

[SPOILER]

Lost Bodies: κινούνται με άνεση και ευελιξία από το post punk, blues και το industrial μέχρι τις μπαλάντες, το trip hop και την πειραματική μουσική.

Τη free-jazz ξέχασες…[-X#-o

Ψαραντώνης: ο τολμηρός, αλλά συγχρόνως και στοχαστικός ανανεωτής της παραδοσιακής μουσικής. Με τη δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό κατορθώνει να δημιουργεί ατμόσφαιρα δέους, ταραχής και ρίγους, [B]όπως ακριβώς οι μεγάλοι μουσικοί της τζαζ[/B].

:lol:

[/SPOILER]

άμα βάλουν therapy?, stranglers kai Marky Ramone την ίδια μέρα με το εισιτήριο που λένε, πάω να κατασκηνώσω από τώρα.

Aυτό.

:lol2:
Η ανακοίνωση όπως πάντα για γέλια
Ωραία πάντως δεν έχει “Rockwave” και για φέτος!
Για αυτά τα ονόματα δεν αξίζει όσο και να είναι το εισιτήριο…τα τριπλά θέλω μόνο για να κατέβω
Καλά να περάσετε όσοι πάτε δε θα έχει και κίνηση στο γυρισμό:p