Rockwave Festival 2011

Αμα μπουν και οι Prodigy την τριτη μερα ειμαι σιγουρος οτι θα μαζεψει πολυ
κοσμο το φεστιβαλ.

Αφού έχει ξεκινήσει η προπώληση για την τρίτη μέρα. Πως θα αλλάξουν την τιμή των εισιτηρίων; Μόνο την πρώτη μέρα θα μπορούσαν να μπούν οι prodigy που δεν έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων και δεν έχει οριστεί τιμή.

Χρειαζεται να αλλαξει η τιμη αν μπουν οι Prodigy ?

Την άλλη φορά είχαν σχεδόν 50? μόνοι τους. Δε θέλω να τρέφω πάλι αυταπάτες. Και συμφωνώ με dude που λέει ότι παίζει να είναι παιχνίδι της εταιρείας για να φύγουν πιο γρήγορα τα εισιτήρια. το έχουμε ξαναδεί το έργο. Και πέρυσι έλεγαν ότι τα πρώτα εισιτήρια για sonisphere θα έχουν 85? και μετά θα πάει 95?. Τρέξαμε όλοι να πάρουμε τα φθηνά για να προλάβουμε και τελικά δεν υπήρξαν ποτέ τα 95αρια.

Εύχομαι πάντως να μπουν την τρίτη μέρα. Δεν τους έχω δει. Θέλω κάποια στιγμή να τους δω. όχι με 50? γιατί δε κόβω και φλέβα για πάρτη τους. Αλλά με 28 ευρουλάκια θα μου έρθει κουτί. Και kyuss και monster. Μια χαρά.

Πρώτο το είχαν παίξει :wink:.

Στα μπλουζάκια πως άλλαξαν την τιμή στους Kyuss Lives!;;;

εγω 95 το πληρωσα… 3 μερες πριν το live

και όσοι έχουν πάρει τι θα κάνουν; θα τα επιστρέψουν για να πληρώσουν τη διαφορά; ή μόνο όσοι πάρουν μετα θα πληρώνουν πιο ακριβα;

Ασε που εκει δεν προστεθηκε τιποτα, εδω τουλαχιστον θα δουμε και Prodigy. :lol:

Απ’ οτι βλεπουμε, με τη ντιντι μια χαρα γινεται. :smiley:

Κατά δήλωση του Rockwave στην official page του στο facebook, την Δευτέρα θα ανακοινωθούν κάποια ονόματα!

WASP, Placebo, Avin Geffen kai (wait for it)

Scorpions.

posting fail

The Inspector Cluzo για πρώτη μέρα, πόσταραν στη σελίδα του Rockwave ένα βίντεο τους και έχει την ημερομηνία στο site του το συγκρότημα (http://www.fuckthebassplayer.com/).

Πρώτη φορά τους ακούω να πω την αλήθεια…

Για headliners?

on topic… Periptero tha exei to rocking sto rockwave ?

Νέα ονόματα.

EDITORS, SIVERT HOYEM, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B Movies, VASSILIKOS, THE INSPECTOR CLUZO

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=2872

Sivert Hoyem & Editors :smiley:

boysetsfire it is :smiley:

Καλά δεν υπήρξε ποτέ θέμα αν πάμε BSF ή όχι! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σε αυτό το φεστ μόνο 3 ονόματα γνωρίζω (εκτός από την 2η μέρα :p)

Με βλέπω να πηγαίνω για αυτούς και να γυρνάω γουστάροντας και όλους τους άλλους 8)

edit:Γεμάτο συναισθήματα το φεστ…κάιους ρε πληκτρολόγια,παύλος για τις καψούρες,και γκόγκολ για να θυμηθώ την ιρλανδία και τους ratm…θα πάρω χαρτομάντηλα μαζί μου

με γκόγκολ άντε καμιά ουκρανία να φτάσεις! 8)

Για Ιρλανδία μάλλον Flogging Molly θες :wink: