Θα γινω αιρετικος και θα πω οτι καλυτερα να μη μπουν Prodigy και να μεινει ως εχει.
αν είναι να μπει κάποιο άλλο όνομα και να ανεβάσει την τιμή, καλύτερα όχι.
Μια χαρά είναι κι έτσι.
λογικα θα ανεβω κ εγω την τριτη μερα μιας κ ψηνεται η παρεα (ισως παω κ την δευτερη γιατι θελειι η κοπελα
μου :oops:)…
καλα αυτο με την αυξηση τιμης ειναι μεγαλη μαλακια ακομα κ αν το σκεφτηκαν, αν ειναι να παμε να παρουμε απο τωρα εισιτηριο… αλλα αυτοι ειναι ικανοι να σου ζητανε 3 ευρω παραπανω στη εισοδο…
ναι το σκεφτηκα και εγω αυτο
Δεν παίζει να ανέβει η τιμή ρε σεις…μην λέμε οτι να ναι… Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια τέρμα… Λoγικά αν υπάρχει αλλο μεγάλο όνομα αυτό θα μπει την πρώτη μέρα…
για Ντροπκικ ευχες ειναι,θα ειναι Αμερικη τον Ιουλιο
ρε σεις παρτε ενα τηλ στο tickethouse… αφου το λενε κ οι ιδιοι… μπαινουν prodigy 3η μερα και ακριβαινει το τικετ… ,τωρα δεν ξερω αν τους εχουν πει να λενε μουφες απ τη didi…
Να το δω και αυτό και τι στο κόσμο… Με ποιο δικαίωμα δηλαδή θα πεις σε κάποιον που έχει ήδη εισιτήριο οτι δεν μπορεί να μπει στο χωράφι αν δεν πληρώσει έξτρα…
σημερα ειπαν στο τικετ χαουζ στον ακριβως απο πανω σου παλι καλα που παιρνεις τωρα γιατι μετα θα αυξηθει η τιμη…καλα κανεις…
τωρα βγαλτε ακρη…
απτην 1 δεν στεκει να πρεπει να πληρωσουν περισσοτερα οσοι εχουν ηδη τικετ αλλα απτην αλλη ειναι σαν να σου λεει οσοι προλαβετε παρτε τωρα γιατι μετα θα αυξηθει και οι αλλοι ειναι κοροιδα…
ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του…
και μιλαμε παντα για 3η ημερα… σημερα ρωτησαμε ξανα…
Στην ανακοίνωση λέει…
“Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά!
Τα πρώτα εισιτήρια του Σαββάτου 2 Ιουλίου κοστίζουν 12 ?.
Τα επόμενα θα κοστίζουν 15 ?
Τα εισιτήρια της Κυριακής 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?”
Δεν αναφέρουν άλλη τιμή ή έστω αλλαγή τιμής μετά από “τα πρώτα” εισιτήρια για τις 3 Ιουλίου…
Αν γίνει αύξηση απο το πουθενά,θα μιλάμε για μαγική στιγμή! #-o :lol:
οτι να ναι…με την didi ποτε δεν ξερεις …
Τι μαλακίες είναι αυτές ρε?
Για Prodigy θα ψηνόμουν αλλά να πάρω ticket τώρα(πριν αυξηθεί και καλά) και μετά τελικά να αποδειχθεί ράδιο αρβύλα και να μείνω με την πούτσ εεε εισιτήριο στο χέρι δε λέει
Ρε παιδια τωρα αυτο ειναι βλακεια.Εχουμε δει ενα σωρο πραγματα αλλα να αυξανεται το εισητηριο ενω ηδη εχει αρχισει η προπωληση ειναι κατι που δεν νομιζω οτι στεκει!
Εμενα μου μοιαζει σαν τρικ.Θα τρεξουν ολοι να αγορασουν εισητηρια για να μην αυξηθουν και θα πανε και θα αγορασουν και αλλα εισητηρια οσοι θελουν να δουν Prodigy και στο τελος δεν θα αλλαξει τιποτα και δεν θα μπορει και κανενας να διαμαρτυρηθει γιατι η Didi δεν εχει κανει καμια ανακοινωση ουτε για αυξηση του εισητηριου,ουτε για Prodigy.
Στο Κυταρρο το ειχαν παίξει δεύτερο ή τρίτο, στην αρχή πάντως του σετλιστ…
εμενα παντως μου φαινεται πολυ ακυρο για Prodigy
Πηγα σημερα για εισιτηρια αλλης συναυλιας και ρωτησα για Prodigy τι παιζει. Μου ειπαν διστακτικα οτι “και μεις αυτο εχουμε ακουσει, θα δουμε”, δε τους ειδα πολυ σιγουρους παντως.
παίζει να ναι κ κάνα τρικ για να φύγουν πιο γρήγορα τα εισιτήρια.
Mια που λεγατε για τις διασκευες των Therapy?..
Αν ειναι να παιξουν την ξενερωτη διασκευη στο Diane (εκτος αν εχουν και ηλεκτρικη βερσιον) και την επικ μεταλ (:p) εκδοχη του Isolation, ας παιξουν τα δικα τους, που παρεπιπτοντως πρεπει να τα ψαξω.
Νταξ, υπερβολικος ειμαι, αλλα δε θα τις ελεγα και διασκευαρες, παντως.
Ακου επειγόντως τα Troublegum και Ιnfernal Love…
Παντως τη μερα εκεινη ειναι ελευθεροι οι Prodigy.Και παιζουν μετα απο 5 μερες σε φεστιβαλ στη Φινλανδια.
Αν τους βαζαν εμενα δε θα μου φαινοταν περιεργο,ως εμπορικη κινηση απο πλευρας τους για να μαζεψουν περισσοτερο κοσμο ειδικα,αντι για τα 5 χιλιαρικα που θα παμε για τα υπολοιπα γκρουπ θα κυνηγησουν να εχουν αλλα 2-3 χιλιαρικα (ισως και παραπανω) που θα πανε μονο για Prodigy.Αλλα το να μας πας το εισιτηριο στο 40αρι ξερω γω,ενω ξεκινησες λεγοντας οι τιμες θα ειναι μαξιμουμ 28 ευρω,ειναι ενοχλητικο.