όσοι είχαν σπάσει το πόδι τους τον σεπτέβρη που είχαν έρθει και δεν πήγαν ενώ είχαν εισητίριο θα έχουν καμμιά έκπτωση αν έρθουν???:lol::lol:
- 1 ston apopano, giati AN ginei tha me paroun me foreio apo to xorafi… Sto opoio den skopeva na pao, alla…
καλυτερα ΝΤΡΟΠΚΙΚ ΜΕΡΦΗΖ λεω γω.
αν ειναι να γινει κατι τετοιο τοτε θα γινει την πρωτη μερα,αλλα και παλι αποκλειεται…
Είχα ακούσει από κάπου :
“Δεν έχεις ακούσει Prodigy αν δεν τους έχεις δει live…”
Όταν τους είδα πρώτη φορά τότε κατάλαβα τι σημαίνουν
αυτά τα λόγια…
Υ.Γ. Sorry για το Offtopic…
Πες τα ρε ανήψο…
Καλά αν γίνει κανένα τρελό κόλπο και σκάσουν την τρίτη μέρα…
Edit: άκυρο
Saturday July 2nd ? Hootenanny at Oak Canyon, Irvine CA USA
Opening bands: Reverend Horton Heat, Murder City Devils, Supersuckers, Swingin? Utters, Royal Crown Revue and more?.
Tickets: available online
Sunday July 3rd ? The Marquee Theatre, Tempe AZ USA
Opening bands: TBA
Tickets: call 1-480-829-0607
Καταφεραν το ακατόρθωτο. Χειροτερο Ροκουεηβ απο το περσινο. Ευγε…
Bασικα, εσυ καταφερες να κανεις ενα απο τα πιο ακυρα σχολια εβερ, επειδη απλα δεν ειδες καποιο ονομα της αρεσκειας σου, αλλα τελοσπαντων.
Για μένα μιλάω φίλε μου…
Οταν “μιλας για σενα”, λες “δε μ’ αρεσει” και οχι “χειροτερο απο τους Black Eyed Peas”.
Ας το επανάλαβω λοιπόν με πιο πολλές λέξεις. Εγω, ο ίδιος, κατα την δική μου ταπεινή, ατομική, προσωπική άποψη θεωρω ότι το φετινό Ροκουεηβ είναι χειρότερο απο το περσινό (που είχε White Lies).
Kαλύτερα τώρα?
Οκ τώρα τα βρήκαμε. Είπες την γνώμη σου άσε εμάς τώρα που δε συμφωνούμε να πούμε τπτ σοβαρό πέρα από απίστευτα ανούσια posts!
Πειτε αλλα επέτρεψε μου να έχω και γω τη γνωμη μου ετσι? Σε ευχαριστώ…
Peace ρε μην τσακωνεστε !
Οντοπικ τωρα !Αυτη τη διασκευαρα την παιζουνε οι Θεραπι να τα κανουμε ολα ρημαδιο να ουμε εκει μεσα ? 8)
για prodigy το εμαθα και εγω το σαββατο…
αλλα ειπα να μην γραψω τιποτα σε φημες γιατι θα ετρωγα κραξιμο…
μακαρι να ισχυει και να τους ξαναδουμε - θα ειναι ο μονος λογος που θα ανεβω στο χωραφι…
προσωπικα μου αρκει…8)
:papas::papas::papas::papas:
Το πόσταρα και πιο πάνω. Παίζουν στο Αμέρικα τις μέρες του RW!
Spawn τη διασκευή (διασκευάρα όντως) νομίζω ότι την είχανε παίξει το 2007 στην Τεχνόπολη, άρα μπορείς να έχεις ελπίδες.
:thumbup:
[SPOILER]Παντως αν αληθευουν τα περι Prodigy,τα πραματα σοβαρευουν επικινδυνα :!:
Για ντροπκικ (που μυηθηκα προσφατα λογω φορουμ και επισης γουσταρω) δε λεω τπτ γτ μαλλον ειναι απλα ευχες.[/SPOILER]