εν τω μεταξυ θα θελα μαγκνετ πανω απο καηους… ετσι ρε να χει λιγο ΗΛΙΟ στους καηους να ειμαστε στο κλιμα:p
Το line up της πρώτης μέρας, πότε ακριβώς σκοπεύουν να το ολοκληρώσουν?
Πάντως έχω ξενερώσει πάρα πολύ που βάλανε 1η μέρα τους Cake αντί για 3η και μάλλον θα τους χάσω… Εκτός αν ανακοινώσουν κανένα συγκλονιστικό όνομα για 1η μερα…:lol:
Manu chao θα ανακοινώθει για την πρώτη μέρα,κατα 99%
Ε λογικό.
Επειδη πολλοι θα 'χετε δει τη μπαντα στις διαφορες εμφανισεις της στην Ελλαδα, τι γνωμη εχετε για τους Marky Ramone’s Blitzkrieg;;;
Εγω, δυστυχως, οταν ειχαν παιξει στο φεστιβαλ του Super-3, παροτι ημουν στο χωριο μου, δηλαδη κανα μισαωρο απο Θεσσαλονικη, δεν ειχα παει, καθως δεν ακουγα Ramones.
Ρωταω, γιατι αν ειναι η μπαντα καλου επιπεδου, με ενα σετλιστ σαν κι αυτο (απο προσφατο λαηβ τους),
[spoiler]Rockaway Beach
Teenage Lobotomy
Psycho Therapy
Do You Wanna Dance?
I Don’t Care
Sheena Is A Punk Rocker
Havana Affair
Commando
Beat On The Brat
53rd & 3rd
Do You Remember Rock’N’Roll Radio?
Now I Wanna Sniff Some Glue
Judy Is A Punk
Poison Heart
I Believe In Miracles
The KKK Took My Baby Away
Pet Sematary
Chinese Rock
I Wanna Be Sedated
Today Your Love, Tomorrow The World
I Don’t Wanna Walk Around With You
Pinhead
Encore:
Descending Angel
Scream
Saturday Night
Encore 2:
Dig up her bones
When We Were Angels
I Just Wanna Have Something To Do
Cretin Hop
R.A.M.O.N.E.S. (Motorhead Cover)
Encore 3:
Rock’N’Roll High School
Wonderful World
Blitzkrieg Bop [/spoiler]
ειναι ο,τι κοντινοτερο στους Ramones μπορουμε να δουμε υστερα απο τη διαλυση τους.
Space lord…muthafucka…
ρε ειναι συγκλονιστικος ο dave live…ελπιζω να εχει και μπολικη ψυχεδελια spine of god αλλα και zodiac lung και τετοια…και τι δεν θα εδινα ομως να παιξουν και χωρις το φως του ηλιου:roll:
Αναρωτιόμουν τι θα μπει την πρώτη μέρα… Τώρα που το είδα αυτό όμως συνειδητοποιώ ότι είναι πολύ πιθανό!
Ψιλοαπογοήτευση θα 'ταν, αλλά τελοσπάντων… Θα πήγαινα :roll:
Είναι ό,τι κοντινότερο όντως αλλά μην περιμένεις κάτι παραπάνω από ένα καλό tribute band. Τον είχα δει το 2008, καλά είχα περάσει αλλά μέχρι εκεί. Απλά σε αυτό το μπομπάτο billing θα λειτουργήσει ακόμα καλύτερα η αμφάνισή τους πιστεύω.
Σούρουπο νομίζω θα ήταν ό,τι καλύτερο.
Third alternative και λιώμα ΣΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ…
Τι ούτε καν;; Δες την αφίσα που πόσταρες…
Η Terrorizer Tent είναι η μικρότερη σκηνή του φεστ (φαντάσου κάτι σαν Γκαγκάριν σε χωρητικότητα, ίσως και μικρότερο) και δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση headliners. Ισα ίσα που παίζουν παράλληλα με τους headliners και ο περισσότερος κόσμος είναι αλλού όπως καταλαβαίνεις.
Ρε Μάνσον, κάτω κάτω είναι στην αφίσα. Έχει 4 σκηνές συνολικά και παίζουν στη μικρότερη. και εννοείται ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά γεωγραφικά δεν μπορούμε να τραβήξουμε πολύ κόσμο.
Και για να είμαι οn topic, οι Κyuss τις προάλλες ήταν φοβεροί και ψήνομαι να τους δω και το καλοκαίρι. Ελπίζω να τα καταφέρω και να έχω χρήματα και χρόνο για να πάω.
Eγω παντως αν βρισκομουν στο συγκεκριμενο φεστιβαλ, Kyuss και Μonster Magnet θα στριμωχνόμουν με χαρα να τους δω…
Έντιτ: Εντάξει για Μονστερ Μαγκνετ ίσως να το σκεφτομουν καθώς παίζουν παράλληλα με In Flames. Για Κyuss όμως δεν θα το σκεφτομουν καν…
Το θέμα δεν είναι ποιον θα καθόσουν να δεις. Άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του Χελφεστ, έχει μουσικές για όλα τα γούστα. Το θέμα είναι ότι χεντλαινερς είναι [U]μόνο[/U] τα ονόματα στο main stage 1.
Πέρασα σήμερα από τίκετ χάουζ και μου είπαν ότι θα μπει κι άλλο όνομα στην 3η μέρα (!!) και μάλλον θα είναι οι Prodigy και, επίσης, ότι μάλλον το εισιτήριο θα αυξηθεί (!!!). Τη ρώτησα, μήπως εννοεί για την πρώτη μέρα και, ότι εγώ έχω ακούσει για Manu Chao, αλλά δεν ήξερε περισσότερα.
Μάλλον μου είπε τρελές μούφες, αλλά εγώ και μόνο που σκέφτηκα για λίγο ότι θα μπορούσα να δω την ίδια μέρα λάιβ Monster Magnet, Kyuss και Prodigy, είχα μια μικρή στύση.
Αν όντως παιχτεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για ονειρικό live =P~
prodigy με 28 ευρω? δυσκολα…πολυ δυσκολα…
$%"%$"&^$&$(%)$%^"$%"£*&%)((%(&£$%"!%£$"^&$%()^(^_(^
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
an ontos den einai moufa…
μακαρι,τι να πω!!:papas::papas:
H αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει και γω αυτή την φήμη αλλά αποκλείεται να γίνει. Δηλαδή όσοι πήραν εισιτήριο τι θα κάνουν; Θα τρέχουν να το δώσουν πίσω; Εντάξει νομίζω ούτε η DiDi μπορεί να το κάνει αυτό!