Rockwave Festival 2011

υποψιν

στο παραπανω βιντεακι ο wyndorff ειναι [B][SIZE=“3”]54 [/SIZE][/B]ετων 8O8O8O8O

θεουλης.

Κι εγώ, τώρα που έβλεπα το βίντεο που πόσταρες, αυτό σκεφτόμουν.
Τελικά, έχω ψηθεί για την τρίτη μέρα, παραπάνω απ’ όσο αρχικά νόμιζα…

με τα stage τι πιστεύετε ότι θα παιχτεί? θαναι όπως παλιά ή όπως τα είχαν βάλει πέρσι στο sonisphere? γιατί προβλέπω πολύ τρέξιμο…
εγώ ψήνομαι κυρίως για gogol, ramone, therapy και flogging molly, αλλά πιστεύω ότι το χρονοδιάγραμμα θα με κρεμάσει και θα χάσω κάποιον από αυτούς… κυρίως φοβάμαι ότι οι therapy θα πέσουν με τον marky…

πωωωωωωω με αρρωστησες :roll:

απορω γιατι έχει παραμείνει η ονομασια του,αφου οι διοργανωτές το χουν γελιοποιήσει.έπρεπε να το ονομάσουν Popwave festival.Φέτος προβλέπω Bieber,τέλος…:stuck_out_tongue:

βλακανσ…

Monster re!!! :metal:

πετυχημένο.

α-και-πες-μου-ακριβώς-τώρα-σε-προκαλώ-γιο ένα ποπ ονομα της φετινης χρονιας

βασικα μόλις καταλαβα οτι έγραψα μαλακία,είδα το πρόγραμμα του rockwave…:wink: πφφφ…

:? :? :? :?

πάντως απο την 3η μερα μονο τους dept δεν ξερω και δεν ακουω…
ακομα και viza που ειδα με tankian ηταν πολυ καλοι!!!

μακάρι να μη παίζουν την ειδα ωρα τα stage γιατι οσο και να θελω να κανω παρτι με Flogging Molly δεν υπάρχει περίπτωση να χασω Kyuss Lives!
και Monster Magnet!!!

ενταξι,είπα να πετάξω και γω τη μαλακία μου ρε guys μη με φάτε κιόλας

Αυτή είναι η τραγωδία του φόρουμ των συναυλιών, γράφει ο καθένας ό,τι μαλακία του κατεβαίνει έτσι για να περνάει η ώρα.

Νταξ απ’ τις λίγες φορές που [B]ενθουσιάζομαι[/B] με line-up rockwave. Έφαγα σούπερ ξενέρα που θα χάσω Kyuss τώρα Μάρτιο αλλά τέτόια μπάντα χίλιες φορές να την βλέπεις σε εξωτερικό χώρο και στα γρασίδια, όπως πρέπει! Απ’ ότι έχω δει και σε πρόσφατα βίντεο γαμώ είναι στα live. Άλλο τόσο τα σπάω για Monster Magnet, νταξ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ! Με τη Harley θα σκάσω μέσα :stuck_out_tongue: Flogging Molly νταξ δε τραβάω και τα βυζιά μου αλλά αν έχω μεθύσει εκείνη την ώρα θα ρίξω κανα χορό…Για Therapy ακούω καλά λόγια οπότε θα τους δώσω την προσοχή που πρέπει και τώρα για τους headliners πάλι εξαρτάται απ’ την κατάσταση που θα 'μαι :stuck_out_tongue: Το 28ευρω είναι καλή τιμή για το σύνολο της μέρας οπότε στάνταρ εκεί, έψησε γενικά.

:naughty: :hippy:

πω μαλακες θα χουμε και νεκροκοτομπεηκον σε λαηβ χωρις σαταναδες,νταξει πουτανα ολα,ολοι εκει.

hugs :lol:

σε όλες σας :smiley:

Πάρτυ ρε λέμε!!!

\m/\m/\m/

Φήμες αναφέρουν πως θα κεράσεις σουβλάκι παπαρδέλα. :–

Μπα! Θα είμαι vegetarian εκείνη τη μέρα!8)

αυτό είναι καύλα … όχι πάρτυ …

παρτυ είναι αυτό …guinness γαμωτο μου . Χτες st. patricks btw :smiley: