Rockwave Festival 2011

στο rockwave δε θα είναι headliners :roll:

και για το σκατοήχο και ότι θα είναι χάλια στο fuzz που το ξέρεις? έχεις και εσύ μαντικές ικανότητες σαν και εμένα με το setlist :roll:

Eχετε κανενα τελευταιο σετλιστ απο Λοζιος και Ανακατωσια???

Δεν ξέρω τι λέτε για μεγάλα ονόματα, μεταλ ημέρες, ελληνικές μέρες, σειρές εμφάνισης (εκεί υπάρχει θέμα, αλλά κλάιν), τιμές εισιτηρίων και ξέρω γω, το νόημα είναι απλό…

Aυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.

Και εκεί που έλεγα ότι δεν θα πατήσω το πόδι μου στο χωράφι φέτος, τελικά, η τιμή, το λάιν-απ (Gogol/Kyuss/MonsterMagnet) και η αλλαγή ημερομηνίας του Eyehategod/COF, συντέλεσαν στο να αλλάξω γνώμη και να τιμήσω την 3η μέρα.

Ίσως τιμήσω και Αγγελάκα αλλά, όσο και να τον λατρεύω (τον έχω δει και πολλές φορές), να τρέχω στη Μαλακάσα 2 μέρες συνεχόμενες, μου πέφτει πολύ και κουράζομαι και μόνο στην ιδέα. Το αφήνω, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο και βλέπουμε…

Όπως και να 'χει, αξίζουν μπράβο στην Ντίντι.

Δε περίμενα ποτέ οτι θα έγραφα θετικά πράγματα για έναν θεσμό που τα τελευταία χρόνια έχω θάψει ουκ ολίγες φορές (όχι τον θεσμό καθ’εαυτόν φυσικά, αλλά τις τακτικές της διοργανώτριας εταιρείας, τα πανάκριβα εισιτήρια, τους διαχωρισμούς, τις συναυλίες στο χωράφι σε άκυρες περιόδους - πχ Οκτώβρη και τις ελεεινές αναβολές με δικαιολογία τα “ακραία” καιρικά φαινόμενα).

Αλλά ρε παιδιά, για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια αξίζει το rockwave για όσα προσφέρει (εξαίρεση η συναυλία Manu Chao-Patti Smith, που είχε εξίσου φτηνό εισιτήριο). Μπορεί να μην έρχεται το όνομα-μεγαθήριο, έχουμε όμως ωραία ονοματάκια σε καλή τιμή και σε κατάλληλη περίοδο για να το συνδιάσεις με εκδρομή στο χωράφι.

Δεν ξέρω αν θα σκάσω μύτη, αυτό θα εξαρτηθεί απο τις υπόλοιπες συναυλίες/φεστιβάλ (εγχώρια και εκτός) του καλοκαιριού και τι θα κάνω με αυτά, όπως και να χει όμως το γεγονός και μόνο οτι για πρώτη φορά βλέπω το rockwave σαν “μια βόλτα στο χαλαρό για να πιούμε καμιά μπύρα και να ρίξουμε κανέναν χορό” και όχι σαν οικονομικό ξεπάτωμα για μένα λέει πολλά.

Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια οικονομικά φεστιβάλ, αν και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. (και θα πρέπει να κάνει πολλά ακόμα η didi για να την παραδεχτώ, πάρα πολλά)

Όσο αφορά κάποια σχόλια στην κεντρική, παιδιά, είναι να σε πιάνουν τα γέλια ε. “Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι” και “πάει χάλασε το rockwave”, έλεος με την γκρίνια… Να γκρινιάζουμε, δε λέω, αλλά ας έχουμε και κανένα επιχείρημα της προκοπής.

Η μέρα με τον Αγγελάκα είναι καλή…έχει και Lost Bodies:):!:

Κι από πότε αυτό συμβάλει στην μείωση της ώρας του σετ μιας μπάντας απαραίτητα;

Το Fuzz σχεδόν πάντα έχει σκατά ήχο.

μου φτανει που 8α ακουσω την ιδια μερα [B]el rodeo [/B]kai [B]dopes to infinity[/B] :!::!:

Εχω να παω rockwave απο το 1998 (sonic youth κλπ)

αλλα φετος μαλλον το σερι σπαει
[B]
28 ευρω για therapy/kyuss/monster magnet [/B] 8O

τι λεμε τωρα ? ευκολα…

κ συμφωνω με ΒΑΝ , λογικα οι kyuss θαναι καλυτεροι εξω στην φυση με καθαρο αερα κ άπλα

μια χαρα 8)

για το Φαζ μονο να πω ότι στους ΓΟΥΑΣΠ ειχε τραγικό ήχο. Χάλια.

και αλλη μια φορα που εχω παει στους ΛΑΜΠΟΓΚΟΝΤ μου φάνηκε μετριος προς το καλος - ημουνα πανω ομως, κατω δεν ξερω πως ητανε

θα δουμε αυριο/ μεθαυριο λοστ πως θα ναι, και θα καταλαβουμε πως θα ναι και στους καηους

οσο για καηους, θα τους δω 3 φορες σε 2-3 μηνες, ποιος να το λεγε

καλα τωρα, ειναι δυνατον να βαζεις σε συγκριση το hellfest? αν βαζεις τετοια στανταρ, προφανως τοτε δεν θα σου φανει τιποτα ελληνικο σαν φεστιβαλ. μην τρελαθουμε κιολας.

οσο για kyuss lives ποιος λεει πως επειδη δεν θα ειναι headliners θα εχουν κουτσουρεμενεο σετλιστ? δεν ειναι ασχετοι οι διοργανωτες (ετσι ελπιζω τουλαχιστον) και προφανως αλλη διαχειριση χρονου θα γινει απο οτι θα γινοταν αν υπηρχε ονομα κραχτης headliner που θα μαζευε κοσμο αποκλειστικα για αυτο.

για να μην αναφερω αυτο που ειπε ο μπαν πως το συγκεκριμενο live θα ειναι πολυ καλυτερο σε ανοιχτο χωρο, ακομα και με τον ηλιο να καιει θα ελεγα εγω.
για να μην αναφερω και την τιμη που με λιγοτερα χρηματα βλεπεις επιπλεον μια τεραστια μπαντα (και γω μιλαω μονο για Monster magnet που ξερω, που να ακουγα και τους υπολοιπους)

αντε μην τρελαθουμε, ας αναγνωρισουμε και καποια πραματα.

Ρε, [B]Therapy?[/B] ΡΕ!

emena m kakofainetai ligo oti oi Gogol einai panw apo Kyuss

ο Manu Chao ειχε φθηνο εισιτηριο γιατι παντα θετει σαν ορο την προσιτη τιμη του εισιτηριου. ειδικοτερα μετα απο οσα ειχαν γινει πριν μερικα χρονια (στο θεατρο δασους στη Θεσσαλονικη που ημουν παρον τουλαχιστον), που εμαθε για την τιμη on stage και εφριξε. και ανοιξαν οι πορτες επειτα απο δικη του απαιτηση.

φετος η τιμη ειναι πραγματι πολυ καλη (μιλαμε για την τιμη ενος τυπικου live σε club που θα επαιζε ενα απο αυτα τα γκρουπ με την προσθηκη ενος ελληνικου support).

τα γκρουπ ειναι (για την 3η μερα) ενα κ ενα, η 2η μερα ειναι πολυ καλη σαν ιδεα, αλλα δεν ξερω ποσο κολλαει σε φεστιβαλ… για την πρωτη μερα αναμενουμε.

εχει κανει πολλα στραβα η Didi, αλλα φετος (αναγκαστικα η οχι, δε με νοιαζει, πελατης ειμαι, οχι ανταγωνιστης της) ακολουθει πολυ καλη πολιτικη οσον αφορα τις τιμες. ελπιζω να μην κανει εκπτωσεις στη διοργανωση και να γινουν ολα οπως πρεπει.

αν δεν παω Big 4 στο Μιλανο θα ειμαι σιγουρα παρον :slight_smile:

Apo to stoma sou kai stou Wyndorf to auti ( etsi den grafetai ?) A kai ena crop circle den me xalaei…

therapy/monster λαιβ απλα γαμανε ε

νταξ , ατυχηματικο λαιναπ στανταρ , ημουν σιγουρος οτι θα τα σπαγαν τα 3 ονοματα

Παλι καλα

3/7 , πεθαινοντας στη μαλακασα.

πάντως έχω την αγωνία να δω πόσοι θα τιμήσουν τελικά την τρίτη μέρα…

ΕΤΣΙ!

Mundell ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ :!: