για την τιμη αυτη, πραγματικα αξιζει να κανω τον κοπο να κατεβω για να δω monster magnet και kyuss lives
μακαρι να εχω τελειωσει την εξεταστικη μεχρι τοτε (που δεν το βλεπω)
για την τιμη αυτη, πραγματικα αξιζει να κανω τον κοπο να κατεβω για να δω monster magnet και kyuss lives
μακαρι να εχω τελειωσει την εξεταστικη μεχρι τοτε (που δεν το βλεπω)
Nope. http://www.opener.pl/en/artist/pulp
Η 3η μέρα έχει φύγει με 1000. Και γουστάρω που οι Molly είναι “μικροί headliners”. Ήταν κάπως όπως φαινόταν, 3 ονόματα κάτω απ’ τους Gogol.
ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ! 8)
μολις γυρισα σπιτι και ειδα την ανακοινωση. κουραστηκα να διαβασω οοοοολες αυτες τις σελιδες που γραψατε απο αργα χθες βραδυ μεχρι τωρα γιατι η συζητηση ηταν ανουσια. προφανως και οποιος περιμενε SOAD ή RATM ή RHCP ξερωγω στο RW οντως ηταν εκτος ελληνικης πραγματικοτητας…αν υπηρχη η παραμικρη περιπτωση να ερθουν αυτοι θα ειναι μονοι τους και οχι σε φεστιβαλ!
κλεινοντας εγινε αυτο που ηθελα! τα ξενα ονοματα που με ενδιαφερουν μπηκαν σε μια μερα! με 28? εισιτηριο η 3η μερα ειναι πολυ δελεαστικη και εγω περιεργεια να δω την 1η. το μονο που μενει εινια να βρεθει αυτοκινητο για να κατεβουμε παρεα γιατι αλλιως τα μεταφορικα για Αθηνα ειναι απαγορευτικα…
[SPOILER]αλλαξα κατα πολυ την αρχικη μου θεση για το φετινο RW επειδη μου χτυπησε πολυ ασχημα η μερα με τον Αγγελακα και το πως προβληθηκε. οι μερες με τα ξενα ονοματα ειναι αρκετα καλες και ειδικα η 3η![/SPOILER]
[B][SIZE=“3”]ΥΠΕΡΚΑΒΛΑ 3η ΜΕΡΑ !!![/SIZE][/B]
άντε να ανακοινωθεί και η 1η να φύγουμε 3ήμερο…
Πω ρε, κοίτα που μας έστειλε η didi αδιάβαστους…
Γαμαει το φορουμ…Απο το φεστιβαλ ειναι σκατα φτασαμε στο φασισμο του οποιου του αρεσει οι αλλοι μπουλο8)
Παντως η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι και γω για τριτη μερα…Therapy:)
Aφου δεν ειναι Παλπ τι θα ειναι?
Παντως για τη 2η μερα με κατακλυζουν αρνητικες σκεψεις…Γιατι ρε πουστη μου αφου θελετε κατι φτηνο(ας ειναι 20 ευρω δεν πειραζει) δεν βαζετε να παιζουν διαφορα ελληνικα σχηματα ελληνοφωνα και μη και στη κορυφη να χωνετε Αγγελακα…Οχι ολες τις συνεργασιες του Αγγελακα με τα διαφορετικα ονοματα(πατηρ και υιος Ψαραντωνης μαζι…μπορουν…)…Νομιζω αν οι ντντιδες καναν μια σοβαρη προσπαθεια και χωναν και τον κραχτη Αγγελακα θα μαζευε κοσμο και θα ηταν και γαμω(μιας και υπαρχουν απιστευτες μπαντες εκει εξω)…
κάποιος μου είχε πει ότι παίζει για offspring και gossip την πρώτη μέρα , τώρα δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει αυτό
παιδια,και οι Σκορπιονς ειναι ελευθεροι εκεινη τη μερα
Μήπως στο είχε πει το 2008;
Μετά την ευχάριστη χτεσινή έκπληξη με την ανακοίνωση των ονομάτων,ακολούθησε ακόμα πιο ευχάριστη έκπληξη με το line up!!
Μέσα φυσικά και στις 2 μέρες και την πρώτη θα εξαρτηθεί απο τα υπόλοιπα ονόματα!
Ένας ευσεβής πόθος…
Εεε ρε και να έχωναν και dropkick την τρίτη μέρα… 8O
Κι ένα όνειρο…
[SPOILER]Να φωνάξει λέει ο Γιάννης στη σκηνή τον Μπάμπη,τους Γιώργηδες και τον Ασκληπιό…και μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος!!![/SPOILER]
Χαλαρά θα τον παίζω από σήμερα μέχρι την μέρα του live έξω από το χωράφι…
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ
τετοια λετε για Dropkick, αρχιζουν οι φημες και μετα πως να κοιμηθω εγω το βραδυ… :-k
Ελατε παιδες μια χαρα εστρωσε το θρεντ μην αρχιζετε με το τι θελετε να δειτε…
Μοιάζει να παίρνει τον κατήφορο του “Φήμες” κ αυτό… [-X
Μια χαρα ειναι το θρεντ ναι, ας ακουσουμε μερικες ακομα για το ποσο ανωριμοι ειναι οι ΜΑΙΤΣΑΛΑΔΕΣ εμεις που ειδαμε το αληθινο φως της πραγματικης τεχνης.
Το καλυτερο Ροκγουεηβ ολων των εποχων αφου δεν εχει ανωριμους μαιτσαλαδες. Να πατε να δειτε Μεηντεν ΠΑΛΙ ρε χοχοχο (νταξ, οι Gogol παιζει να εχουν κανει τοσα λαηβ εδω σε 3 χρονια οσα εχουν κανει οι Μεηντεν σε 10, αλλα χοχοχο δεν ειναι ΜΑΙΤΣΑΛ αρα ειναι ΩΡΙΜΟΙ).
Τι πλακα που εχει ο ελιτισμος οταν καμουφλαρεται ως “ανοιχτομυαλια” ε?
ΥΓ1: Αυτοι που δουλευουν τον Ψαραντωνη ειναι εντελως ΓΤΠ. Αλλο αν ταιριαζει στο φεστιβαλ και αλλο να μειωνετε και να ειρωνευεστε εναν απο τους λιγους πραγματικους καλλιτεχνες αυτης της χωρας που οτι εχει πετυχει το εχει κανει ωντας low-profile και μονο με την μουσικη του, χωρις να εκμεταλλευεται αλλες καταστασεις.
ΥΓ2: Δεν μιλαω για ολους εδω μεσα, κανονιστε να παρεξηγηθειτε και τα ατομα τα οποια θεωρω σοβαρα Ρε γ@μωτο, καταλαβαινω οτι μερικοι γραφετε πραγματα που δεν πιστευετε απολυτα γιατι τσαντιζεστε αλλα λιγο ελεος. Οχι ρε συ Κρισπ, χιλιες φορες να ειμαι στο λαηβ με 10000 15χρονα που περνανε καλα παρα με 3000 “μουσικοφιλους” που θεωρουν οτι ειναι Ω ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ απο εμενα επειδη ακουνε διαφορετικο ειδος μουσικης. Τα εχω φαει στην μαπα τοσα χρονια με τους “εντεχνους”, δεν αντεχω να τα διαβαζω και εδω μεσα (αν και πιστευω οτι δεν το εννοουσες ετσι).
Και βασικα δεν μιλησα καθολου για το ιδιο το RW. Καποια πραγματα που διαβασα εδω μεσα με στενοχωρησαν ομως. Η τριτη μερα μια χαρουλα ειναι και στεκεται σαν μερα ροκ φεστιβαλ και εχει και πολυ καλο εισητηριο. Η μερα με Αγγελακα και Ξυλουρηδες ψιλοξεκαρφωτη κατ’εμε, για την πρωτη περιμενουμε.
επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι SOAD θεωρουνται απλησιαστοι οταν περσυ ειδαμε Rammstein και U2 αλλα ας μην το ανοιξω αυτο τωρα.
Αααα μια χαρα ειναι οι μερες τελικα!Αντε τυχερουλη Ασταλδε!Θα δεις και Boysetsfire και Flogging Molly
Προφανώς δεν έγινε κατανοητό το τι έγραψα.
Το μόνο που σχολιάσα εγώ είναι ότι οι μπάντες της [U]τρίτης μέρας[/U] δεν είναι απλά κάτι ροκ μπάντες της σειράς για “να τη βγάλει φτηνά η Didi”. Είναι μπάντες με ιστορία που έχουν προσφέρει άπειρα στην καταξίωση ολόκληρων παρακλαδιών του σκληρού rock. Που ειδικά στα 90ς έχουν βγάλει δίσκους-μνημεία. Ακόμα και οι [B]Gogol[/B], που δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα κάποιων ότι έρχονται συχνά (όπως δεν το καταλαβαίνω για οποιαδήποτε μπάντα), δώσανε μια νέα πνοή με αυτό το ethnic/balcan/gypsy/latin/punk κράμα τους.
Οπότε όσοι είμαστε πραγματικά μουσικόφιλοι δε χρειαζόμαστε κανέναν headliner τύπου Muse, Killers ακόμα και SOAD απλώς και μόνο για να μαζέψει κόσμο και να περάσουμε καλά. Δε θα μας χάλαγε προφανώς, αλλά και όπως είναι τώρα [U]η τρίτη μέρα[/U] γαμάει. Την ίδια μέρα [I]Die Laughing[/I], [I]Superjudge[/I] (ελπίζω!) και [I]Gardenia[/I]. E, δε θέλω τίποτε άλλο…
Για τη δεύτερη μέρα, η κουβέντα είναι διαφορετική και βαριέμαι να την κάνω. Προσωπικά, μου αρέσει καλλιτεχνικά, δέχομαι όμως σε πολλούς να μην αρέσει και να μην ταιριάζει. Το κοινό από κάτω λογικά θα μου σπάσει τα νεύρα. :lol:
Επίσης πουθενά δεν σχολιάσα για μέταλ, είπα ότι καθαρά μέσα στα πλαίσια του rock, η τρίτη μέρα περιλαμβάνει πολύ καλές (έως φοβερές) μπάντες σε προσιτή τιμή. Ο ψευτοελιτισμός εμένα να δεις πώς με εκνευρίζει, μαζί είμαστε σε αυτό.
Αυτά…
Ψ. Απ’ ότι βλέπω, προς το παρόν το τουρ των SOAD τελειώνει 21/6, αν δεν προγραμματίσουν και άλλο, τότε είναι απίθανο να κάνουν one-off εμφάνιση σε χώρα όπως η Ελλάδα.
εννοείται πως δεν περίμενα απάντηση
ούτε καν
περιμένουμε την πρώτη μέρα μπας και γίνει το θαύμα. Για μένα μόνο η τρίτη μέρα αξίζει. Τα 28? είναι καλά για όλα αυτά που θα παίξουν. Αλλά kyuss θα δω την άλλη βδομάδα με κανονικό setlist και δεδομένου ότι υπάρχουν άπειρα άλλα live αυτό το καλοκαίρι δε με βλέπω να το τιμάω και φέτος το rockwave. To sonisphere με ψήνει πολύ περισσότερο.
Μεσα με τα μπουνια τριτη μερα για θεοτητα KYUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Γελάω. Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τις εντυπώσεις σου από το live στο Fuzz που θα 'στε σαν σαρδέλες με σκατοηχο και δεν θα βλέπετε τίποτα
Γενικά τα στονεράδικα lives είναι καύλα να γίνονται σε ανοιχτό χώρο, και τα γρασίδια στο Terravibe που φαίνονται ιδανικά. Τώρα το setlist τι διαφορά θα έχει, μόνο εσύ το ξέρεις…