Rockwave Festival 2011

[B]Ετσιιιι !![/B].Εχουμε φυγει με τα χιλια !!!

:-s :lol2: :lol2:

υ.γ.Αν και δν ξερω ακριβως ποσο “μετρανε” οι στρανγκλερς με τους κεικ [B]αυτη [/B]τη στιγμη,γτ εχω την εντυπωση ομως πως αν δν ανακοινωθει και κατι καλυτερο ,θα την φαει η μαρμαγκα την πρωτη μερα ?Αυτοι θα ειναι οι χεντλαινερς ή να περιμενουμε καμμια εκπληξη ?

Eγώ πάντως με τέτοιο εισητήριο θα πάω κ μόνο για Cake λογικά

OK, έκλεισε, 3 Ιούλη όλοι Μαλακάσα.
Γαμώτο θα θελα να δω και τους Ξυλούρηδες αλλά δε νομίζω να δώσω άλλα τόσα (έστω κι αυτά τα λίγα που θα ναι) + τα μεταφορικά, για μια μέρα με τόσο… Αγγελάκα (χωρίς διάθεση απαξίωσης ε, απλά άλλο ΤΡΥΠΕΣ κι άλλο Αγγελάκας solo). Μέχρι τότε βέβαια θα το σκεφτώ. Αλλά για 3/8 δεν έχω να σκεφτώ τίποτα.
Και τη μεθεπόμενη Πριστ στο Φάληρο. Ε ρε γλέντια!

ειπωθηκε νωριτερα οτι το “μεγαλο” ονομα του φεστιβαλ δεν εχει ανακοινωθει ακομα,αρα οι χεντλαηνερς της πρωτης μερας ειναι αγνωστοι ακομα

Ναι ειναι πολύ καλή μέρα. Νταξει καιους λιβς και γκογκολ να μετακομίσουν μόνιμα ελλάδα.

Η 2η πάντως είναι τρομερή, είναι όλη η σύγχρονη ελληνική μουσική μαζεμένη και μάλλον θα τιμήσω.

Ωπ! Βγήκε και το πιο ξεκάθαρο πρόγραμμα yayyy!
Εγώ πρέπει να πω πάντως ότι χάρηκα μαθαίνοντας το line-up και θα πάω στις 3 Ιουλίου. ΝΑΙ, Gogol Bordello πάνω που είχα γεμίσει νοσταλγία, NAI Flogging Molly που είναι απίστευτοι και η ανάμνηση του προηγούμενου λάιβ τους είναι λουσμένη σε χρυσαφένιο φως ΝΑΙ και σε Marky Ramone που τον έχασα το ‘08!!! Επίσης, με Kyuss έχω ελάχιστη επαφή μέχρι στιγμής αλλά μ’ αρέσουν αρκετά για να το ψάξω περαιτέρω και να πωρωθώ. Monster Magnet παρομοίως κλπ κλπ. Για Cake και Stranglers λυπήθηκα λίγο γιατί κι αυτό με έψηνε, αλλά μπορεί να πάω τι να πω.

Δεν καταλαβαίνω προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός! What did you expect δηλαδή; Δεν μπορούν να 'ρχονται μόνο τα συγκροτήματα που εγκρίνει μια μικρή μερίδα κοινού. Ξέρω ότι μερικοί που έχουν “χτίσει” το Terravibe απογοητεύονται, αλλά 'ντάξει, υπερβάλλουν αγρίως. Επιπλέον, η τιμή όπως έχει ήδη χιλιοειπωθεί είναι αρκετά καλή για να γλυκάνει τον οποιονδήποτε. Και για αυτό που είδα, ότι “έχουν ξανάρθει” και “έχουν ξανάρθει” οκ, ναι, η πλειοψηφία έχει ξανάρθει αλλά είναι επιεικώς γελοίο να το λέτε αυτό τη στιγμή που το πρόγραμμα του Sonisphere ήταν ελεεινά μια από τα ίδια! Το διάβαζα και γελούσα. Πάλι Maiden? Πάλι Mastodon? Και πόσα θα σκάσετε για να δείτε 2η και 3η, ίσως και 4η φορά αυτά τα συγκροτήματα; Τουλάχιστον οι GB έρχονται συχνά τώρα που είναι στην ακμή τους και δεν σνόμπαραν το Ελλάντα ποτέ… Όχι για να εξασφαλίσουν το συνταξιοδοτικό τους… γκουχου (with all due respect).

koitα να δεις πως αλλάζουν τα πράματα στο rocking μεσα σε 3 μερες!!απ τα ποστ του στυλ[B] “και τωρα γελάμε” , “τι rockwave πανηγυρι το καταντησαν” [/B]κ.λ.π εχουμε παει τωρα στα [B]“είναι μια χαρα η τιμή” “αν δε γουσταρετε μη πατε” “και γαμω η 3η μερα”[/B] κ.λ.π :p:p …τελος παντων εγω πιστευω οτι τη πρωτη μερα τελικα θα τοποθετηθουν οι [B]pulp[/B] και τελικά αυτος θα ναι ο κραχτης του φεστιβαλ.εγω θα τιμουσα την 3η ημερα αλλα θα δω kyuss στο fuzz(χιλιες φορες καλυτερα πηχτρα fuzz για kyuss) και επισης θεωρω [B]απαραδεκτο οι οι gogol bordello είναι headliners[/B]!!!Δηλαδή έλεος λίγος [B]σεβασμός στους βασιλιάδες του STONER[/B]!!!

oxi k gogol head re :S monster kuyss gogol…antikeimenikotata dhladh. prostheto oti sumpatho polu gogol alla dn nomizo oti sugkrinontai me mm

Και οι Maiden είχαν έρθει το 1988, άκυρο σχόλιο.

To μόνο που με ξενερώνει είναι ότι ενώ κατά τα φαινόμενα Αγγελάκας/Βελιώτης θα βγούν σε ιδανική ώρα, από κάτω θάναι χιλιάδες πάνβλακες αλτερνατιβάδες που θα πιθηκίζουν κατά τα γνωστά. Τι να κάνουμε, θα τους υποστούμε…

Για την τρίτη μέρα, έχω σοβαρές ενστάσεις για τη σειρά εμφάνισης, αλλά κομμάτια να γίνει.

Kαλα, τα φόρτωσαν όλα μαζι την τρίτη μερα; Και τους στονεραδες και τους γκογκολ-φλογκιν μολι;;; Οκ, δευτερη και τρίτη μερα ειμαστε εκει απο τωρα, να δουμε μονο με τι θα ενισχυθει η πρώτη…

Δεν νομίζω να είδε κανεις floggin molly τότες που μας είχαν έρθει και να μην πάει τρίτη μέρα… :wink:

[COLOR=“LightBlue”][/COLOR](σορρυ, συμμορφώθηκα)

~ Τα greeklish απαγορεύονται ~

A ok ,δν το ηξερα αυτο,οποτε ισως να περιμενουμε κατι καλο απο κει.

Παντως, η επιλογη των γκογκολ για χεντ ξενιζει οντως !Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι λιγο πιο ισσοροπημενες οι διαρκειες στα σετ των τριων πρωτων .

μπορει να μου πει καποιος ποσο εχει το εισητηριο για την τριτη ημερα??

Όχι. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

τι καβλα η 3η μερα!

TΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

Tριτη μερα οχι μονο Kyuss και Monster Magnet ΑΛΛΑ ΚΑΙ FLOGGING MOLLY?!?!?!?

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΡΕ!!!

Edit:Και Gogol Bordello…νταξι δεν υπαρχει.

http://rocking.gr/news/Rockwave_Festival_2011_Pws_diamorfwnetai_mexri_stigmis_to_programma_tis_kathe_imeras/9244/

Τα πρώτα εισιτήρια του Σαββάτου, 2 Ιουλίου κοστίζουν 12 ?. Τα επόμενα θα κοστίζουν 15 ?.
Τα εισιτήρια της Κυριακής, 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?.

μπραβο στον ντιντι…
σκεπτομενοι την αναλογια επιπεδο μπαντας/τιμη εισιτηρίου δε νομίζω οτι μπορούμε να χουμε παράπονο…

αν και με τα stage θα έχουμε λίγο “τρέξιμο” περα δώθε αλλά χαλάλι… :stuck_out_tongue:

[U]Terra Stage[/U]
Gogol Bordello
Kyuss Lives!
Monster Magnet
Marky Ramone’s Blitzkrieg
[U]Vibe Stage[/U]
Flogging Molly
Therapy?
Viza
Dept.

Επιτέλους ένα καλό ροκουέηβ ε.
Παίζει έντονα να τιμήσω. Θα δείξει.