Aυτό είναι τριήμερο ΦΕΣΤΙΒΑΛ μουσικής
^
Ό,τι πει αυτός… είμαι μαζί του!!!
Να πω και εγώ δυό πράγματα.
Αρχικά νομίζω οι προσδοκίες που δημιουργούνται από φημολογίες και αράδιασμα χιλιάδων ονομάτων κάνει τεράστιο κακό. Εδώ είχα ακουστεί ότι θα είμαστε το μόνο φεστιβάλ στο διαγαλαξιακό σύστημα που θα έχει soad & ratm στο ίδιο stage…
Δεύτερον, νομίζω ότι το φεστιβάλ από την στιγμή που υπάρχει και το sonisphere προσπαθεί να κινηθεί στην πολύ πετυχημένη πρακτική της μέρας του Manu chao, δηλαδή άνοιγμα σε μεγαλύτερα κοινά, προσιτό εισητήριο και ένα φεστιβάλ με ονόματα που θα περνας καλά. Αυτό δεν είναι εννοείται κακό αλλά δυστυχώς ο χαρακτήρας του φεστιβάλ και οι μπάντες που το γυροφέρνουν έχουν αρχίσει να γίνονται προβλέψιμα.
Εδώ που είναι ένα φόρουμ με άτομα που παρακολουθούν σκήνες συγκεκριμένες και μάλιστα αφιερώνοντας πολύ χρόνο είναι λογικό να τους ξενίζουν είτε ο χαρακτήρας του φεστιβάλ είτε τα ονόματα. Για τον πολύ τον κόσμο όμως εκεί έξω αρχίζει και γίνεται ένα value for money fest, ποιοτικό και πάνω από όλα κάτι που θα περάσεις καλά ένα καλοκαιρινό βράδυ στο καμίνι.
Λίγο πολύ αυτά…απλά μου φαίνονται…
+1000
Απορώ ρε γμτ… δεν έχετε βαρεθεί να διαφωνείτε συνέχεια για τους ίδιους ηλίθιους λόγους κάθε χρόνο? Δλδ μπαίνουμε να μάθουμε κάνα νέο σχετικά με τις μέρες κλπ, και τα περισσότερα ποστ είναι για το ποιος είναι λιγότερο άμπαλος από τον άλλο…
Νταξει τελος,βαλτε τωρα ολοι drunken lullabies ή swagger στο φουλ και σκαστε.
Με ψηνει τρελα να δουμε σε μια μια μερα Αγγελακα, Lost Bodies, Σαδικη και Λυκους. Τρελά όμως. Από εκει και πέρα KYUSS, MONSTER MAGNET, THERAPY? που μάλλον παίζουν ίδια μερα ειναι λαϊβάρα, δεν το συζηταμε… ε, και Flogging Molly, Gogol Bordelo κτλ την τριτη μερα επίσης δεν με χαλάει. Δηλαδη μια μέρα ελληνοφωνη, μια μερα stoner rock και μια μέρα πιο παρτυ φαση και μάλιστα με 12 ευρω την ημερα ειναι μια χαρα για μενα… Αν προσθεσεις και Stranglers, Marky Ramone που μονους τους δεν θα τους εβλεπα αλλά με όλους τους υπόλοιπους με ψηνουν πάμε για τριήμερο στο χωράφι.
logika to 12ari isxuei mono gia tin mera me ta ellinika onomata,oi ipoloipes 2 mallon 8a einai 28 euros,alla kai palia mia xara einai an skefteis oti mono gia kyuss sto fuzz einai 30-35 euros… (no greek keyboard)
Το φεστιβάλ έχει ένα μέταλ όνομα…ο Ψαραντώνης είναι.
Το φεστιβάλ με ψήνει αν βρω παρέα για να κατέβω,αλλιώς κρατάω λεφτά για αλλού.
Με χαλάει λιγάκι που η ελληνική μέρα είναι λιγάκι ‘Aggelakas Day’…θα μπορούσαν να βάλουν αρκετά ελληνικά (όχι στυλ πυξ κλαψ απαραίτητα) και να είναι πολύ πιο καλό το lineup.Δεν πειράζει όμως,12 ευρώ,μια χαρά
παιδια, ξεχαστε τα γνωστα ονοματα φεστ, ντιντιδες χωραφια, λωρηδες
σκεφτειτε, η straight music, ανακοινωνει το νεο φεστιβαλ Ταδε τον Ιουλη στο Ελληνικο ξερω γω οπου θα παιζουν οι kyuss, monster magnet, therapy, flogging molly την ιδια μερα με 25 ευρα εισητηριο…θα υπηρχε ολη αυτη η κλαψομουνιαση που καθομαστε και διαβαζουμε τις τελευταιες σελιδες;; θα υπηρχαν συγκρισεις; θα υπηρχαν διαφωνιες για τη μεταλλοφροσυνη του καθενος εδω μεσα;;…δεν θα ειχαμε να διαβασουμε μονο το 1/3 των ποστ τα οποια θα αποθεωνανε την συνυπαρξη των δυο σπουδαιοτερων hard rock σχηματων των 90s στην ιδια σκηνη την ιδια μερα και μονο;;
ε αντε τωρα, που θα στεναχωρηθουμε και θα μας σκοτισει ο ξεπεσμος της ιστοριας του ροκγουεηβ και ο εκφυλισμος της μεταλ παραδοσης του…οπως ειπανε αλλα παιδια, μεταλ συναυλιες φετο εχει να φαν και οι κοτες…
ok τι απάντηση περιμένεις μετά απ’ αυτό?
Πάντως εμένα μου φαίνετε δύσκολο να έρθει κόσμος εκτός Αθήνας για το RW…
nai ok…alla milame gia diaforetikes xores…me megaluterous pluthismous,megaluterh kinhsh agoras diskon. xeroun ti kosmo tha exoun. pos tha peiseis esu ola auta ta onomata na ta fereis edo? pos tha xeroun oti tha tous doun esto pano apo 5000? les k o diorganoths den xerei ti onomata proseggizei kanete…edo hrthan slipknot sta kala tous k xarhkame pou mazepsan 10000 atoma. gi autous ta 10000 atoma einai ena TIPOTA
Εγώ πάντως έχω μια απορία (κι όποιος ξέρει κάτι παραπάνω από διοργανώσεις κτλ αν μπορεί ας με διαφωτίσει):
με αυτά τα ξένα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, γιατί να μη συμφέρει περισσότερο την εταιρία να τα βάλει όλα σε μία μέρα?
Και εξηγούμαι:
πρώτον, πιστεύω οτι περισσότερο κόσμο θα τραβήξει μια μέρα με όλα αυτά τα ονόματα κι ας μην υπάρχει η εμπορική ονοματάρα,
δεύτερον, μικρότερος κίνδυνος να ακυρωθεί ή να μην πάει καλά κάποια μέρα λόγω χαμηλής προσέλευσης,
και τρίτον, το χαμηλό εισιτήριο φαίνεται αρκέτα δελεαστικό για τόσα ονόματα
(χωρίς διάθεση για υποδείξεις τα λέω αυτά έτσι? έναν απλό συλλογισμό κάνω)
Δεδομένου πως δεν γίνεται να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα (είναι σαν να ποσταρω βίντεο της Μπαρτσελόνα και λέω “α, ρε αυτοί παίζουν μπάλα και εμεις ασχολουμαστε με το Κυπελλο Ελλάδας”-ατοπες συγκρισεις) εγω βλεπω πως δυο headliners της αφισσας που εχεις ποσταρει θα ειναι στο rockwave…
http://www.rockwavefestival.gr/
Περιμενουμε δηλαδη ονοματα για την πρωτη μερα που θα παιξουν μετα τους Stranglers κ Cake?
ωραια,επιβεβαιωθηκε.3η μερα ολοι στο παρτυ.
περιεργο που βαζουν γκογκολ χεντλαηνερς(αν ειναι ετσι η σειρα εμφανισης),αλλα δε μας χαλαει
το all together now party θα ειναι τυπου ανεβαινουμε ολοι στη σκηνη και ‘‘τζαμαρουμε’’;;
Πολεμος την 3η μερα :!:
Σιγουρα μεσα.