Πρωτη φορα εν των μεταξυ υπαρχει κατι σαν συνοχη στα μεγαλα ονοματα
του φεστιβαλ (πιο ροκ εν ρολ,πιο παρτυ φαση) και δειτε γκρινια.
Και που να βαζανε τους γκογκολ ιδια με τα μεταλς τι θα γινοταν
Δεν σε πιανω εδω ρε αδερφε.Τι θα ηθελες για headliners δηλαδη ?
Ωραία, είναι κακό από εμπορικής πλευράς, γαμάει από μουσικής πλευράς. Μας νοιάζει το 1ο? Όχι. Μας νοιάζει το 2ο? Ναι. End of story…
Τα περί ανώτερης φυλής είναι υπεράκυρο σχόλιο, ίσα-ίσα αυτό το φεστιβάλ είναι για κόσμο που γουστάρει ΣΥΝΟΛΙΚΑ rock μουσική και όχι για φανμπόηδες του εκάστοτε headliner.
Δεν σε πιανω εδω ρε αδερφε.Τι θα ηθελες για headliners δηλαδη ?
Οπως γράφω πιο πάνω εννοώ πάντα [B]εμπορικά[/B]. Στο συγκεκριμένο το μεγαλύτερο όνομα θα μπορούσε να είναι Muse, Killers, Coldplay, Foo Fighters, Green Day. Τώρα πάω σε πολύ ακριβά ονόματα που θα πήγαιναν το εισιτήριο ψηλά, αλλά κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου…
πολύ κουβέντα και τσάμπα χαλιέστε…
καλή τιμή, καλή μουσίκη,καλά ονόματα για την τιμή και κατ’εμέ εγγυημένη διασκέδαση.
δεν είναι μέταλ?? ε και??? μέταλ φεστιβάλ υπάρχουν,δόξα τον δία.
δε χρειάζετε γκρίνια, όποιος θέλει πάει και βλέπει και τελείωνει το θέμα.προσωπικά,κι ας είμαι μεταλλάς, προτιμώ το line up/τιμή του rockwave παρά αυτό του sonisphere πάντως…
Σιγα τους Muse ρε παιδες.Ποσο κοσμο ειχαν την προηγουμενη φορα που ηρθαν ?
6-7 χιλιαδες ?
Δεν διαφωνησα πουθενα παντως οτι δεν εχει το ονομα κραχτη το φεστιβαλ αλλα
συνολικα και αν οντως ισχυει οτι ολα τα ξενα (πλην 1-2) θα πανε την ιδια μερα
μου φαινεται ως η πιο πληρης μερα σε ελληνικο φεστιβαλ εδω και πολλα χρονια.
Ιδια μερα Therapy,Gogol,Marky Ramone,Flogging,Monster,Kyuss ε μια χαρα ειναι.
Ειδικα για 28 :!: ευρω.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους εδω μεσα, τους γνωστους σε εμενα τουλαχιστον “χουλιγκανς του ιντερνετ” που αμεσως τσαμπουκα και να την λενε στον αλλον και δεν ξερω και εγω τι. Χαλαρωστε λιγο και οποιος δεν ξερει να εκφραζει σωστα την γνωμη του, καλυτερα να μην την γραφει κι’ολας και αναφερομαι σε μεταλλαδες και μη και ουτε αμεσως να κοιτατε την ηλικια ή δεν ξερω και εγω τι για να κρινετε τον αλλον. Παω για 31, ξερω πολλα απο μεταλ σκηνη, ειμαι σε συναυλιες απο τα 15 μου, εχω δει παρα πολλα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ενας 20χρονος δεν μπορει να ξερει παραπανω απο μενα.
Ξαναλεω λοιπον οτι ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , γιατι αυτο ειναι η μουσικη και τιπο’αλλο. Απο κει και περα οποιος δεν γουσταρει το ενα ή το αλλο φεστιβαλ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ. Εγω δεν το γουσταρω, οποτε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ και ΘΑ ΠΑΩ σε αλλα που γουσταρω.
Ρε Ελληνα, σε εχει φαει η αντιπαλοτητα και η μαλακια. Ας ηρεμησουμε λιγο ρε μαγκες,δεν χρειαζεται να πλακωνομαστε επειδη δεν συμφωνουμε για την ΜΟΥΣΙΚΗ.
Όσον αφορά τους Muse, αν και το έχω ξαναγράψει κάπου, το 2007 έπαιξαν Τετάρτη αρχές Οκτώβρη (κακή περίοδος για χωράφι με κρύο-απόσταση-σχολεία) με προπώληση 2 μήνες απ τους οποίους ο ένας ήταν ο Αύγουστος (διακοπές κλπ), με προώθηση (αφίσες πχ) μοιρασμένη με Manics (άπατοι πήγαν αυτοί) και είχε κάσμο μέχρι την κονσόλα άρα εκεί γύρω στις 7000…
Για το δεύτερο που λες, συμφωνώ μαζί σου και το λέω χωρίς να ακούω προσωπικά κάποιο από τα ονόματα… Εγώ διαφώνισα με το να τους μοιράσουν σε 2 μέρες χωρίς να φέρουν κάτι εξίσου καλό/καλύτερο.
Λοιπον επειδη νομιζω οτι παρατραβηξε το θεμα, καλως η κακως ετσι εχουν τα ονοματα του φετινου RW.
Οποιος γουσταρει, θα τα πουμε εκει!
Οποιος δεν γουσταρει, τα κουβαδακια του και σ’αλλη παραλια
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα…Πολλα και αξιολογα συγκροτηματα με αριστο εισητηριο αλλα οχι κατι νεο,φρεσκο και διαφορετικο.Το φεστιβαλ αναλωνεται γυρω απο τον εαυτο του χρονια τωρα αλλα σιγουρα ειναι μια επιχειηρηση που σκοπο εχει το κερδος.Επισης για να μην τα τελειωνουμε ολα διχως αυτη δεν θα ειχαμε δει καποια σχηματα ποτε.Βεβαια,πιστευω πως το νοημα των festival ειναι ο πλουραλισμος οχι ομως ο επαναλαμβανωμενος.Σιγουρα οποιος δεν θελει δεν παει αλλα οχι στην κοροιδια,στις φανφαρες και στους υμνους.Σιγουρα εχουμε ολοι ευθυνη γιατι αν πανε 400 ατομα δε νομιζω και συνεχιστει αυτη η πολιτικη και ουσιαστικα ειναι καλυτερα να δωσεις καποια λεφτα παραπανω και δεις στο εξωτερικο 60-70 σχηματα που στην τελικη δεν θα εβλεπες ποτε και αν εβλεπες θα γινοταν με 50 και 60 ευρω εισητηριο…